2004.06.19

Jag har suttit och ritat lite ikväll. Dels en bild i blyerts av Kenza och sedan en bild på någon tjej från Väster Haninges tidning typ. Det var lite roligt. Kan nog visa er dem när de är klara. Om det inte blir total kaos...
Men innan det så var vi i Guldboda igen, hoppade från lianen och hade skoj i mer än en timme.
Men nu ska jag avslöja mig själv. Skriver egentligen bara det här inlägget för att visa den här underbara bilden på mig och min lillebror. Det är år 2004 då jag var sex år och han var två. Gullig tycker jag!


Uppdatering från landet



I morse vaknade jag tidigt! Okej, nej jag vaknade åtta. Men för mig är det ganska hemskt eftersom jag inte har varit uppe fören tidigast tio dem senaste dagarna. Jag och Mamma åkte iallafall till Optikern för att kolla så att allt var rätt. Igår så satte jag in linserna, det tog en stund men tillslut så var dem inne. Det kliade lite när kanten skavde mot ögonlocket och så men man vänjer sig och optikern sa att jag inte skulle känna av dem efter 1-3 veckor. Så i natt sov jag med dem och sen var jag på koll i morse för att se att det hade funkat. Och det hade det! Helt perfekt ser jag redan efter första natten!
När jag kom hem så åkte jag och klippte mig. Toppade lite och så, det blev mycket fräschare! Sen bar det av mot landet igen. Jag och David (Lillebror) tog pendeln till Väster Haninge där morfar väntade och körde oss den sista biten! Vi har precis vart nere vid lilla stranden och paddlat på surfingbrädor. Det var sjukt roligt, och det har blivit så varmt i vattnet på dem senaste dagarna!
Intensiv dag va? Ja, men nu ska jag bara ta det lugnt. Ha det bra!

29 juni

Idag åker vi hem från landet för att prova linser, jag och David alltså. Vi ska kanske komma tillbaka sen. men vi vet inte riktigt hur det blir än. Snart är det lunch, spagetti och köttfärssås blir det.
Inatt så drömde jag att jag om Mallorca. Så ni kan ju fatta hur mycket jag längtar! Och då får jag även träffa Isa, Karro och Jenny ju! OMG vad det ska bli roligt! Men nu måste jag gå. Kram vi hörs!

Guldbodasjön


Upprivet ben

Ja, eller när vi gungade så ramlade hela sitsen av så jag föll i marken! Såklart så skulle jag riva upp benet på en spik också. Men det var egentligen inte så viktigt. Ville bara skapa dramatik med min fina rubrik!
Dagen har varit mysig, vi var ute med båten på eftermiddagen och jag körde! Det var häftigt, men läskigt... Väntade hela tiden på att jag skulle köra på grund eller på någon klippa! Så jag lämnade över till morfar efter en ganska kort stund... Sen var vi i guldboda igen, superroligt. Hade tänkt att ladda upp ett filmklipp nu men det tar så lång tid för det att ladda upp på videofy.me så jag får ta det som ett enskilt inlägg.
Kram och god natt.

god morgon



God morgon, god morgon!
Fint väder i dag igen så om några minuter sticker vi ner till stora stranden. Mysigt med cirka 17 grader i vattnet... Men solen skiner så det blir nog härligt. Kram på er!

Juni 26

Vi har tittat på solsidan och How I met you mother ikväll. Mysigt, jag gillar verkligen solsidan. Vill att dem ska göra en till säsong men samtidigt tror jag att det skulle bli rätt dåligt. Jag menar, alla skämt är ju liksom slut nu...
Nu ska väl jag och amanda sticka ner till våran egna stuga som vi bor i och spela lite kort eller titta lite mer på TV.
Men med det här inlägget säger jag godnatt för ikväll. Kram

Här ska det vara en bild* Men det funkar inte att ladda upp....

Min midsommar

Äntligen!
Jag hittade smidigt ett tillfälle att slinka in vid morfars dator. Haha, idag så har jag varit hos mormor och morfar på deras land. Vi har badat på stranden (där det var rätt iskallt...), och sen så har vi badat i vår älskade Guldbodasjön! En liten, varm sjö med en lian att svinga sig ut med. Sjukt kul, och imorgon tänkte jag ta med kameran så får morfar filma oss! (mig och Amanda, min kusin)
Idag kom även Martina och var med! Hon hade firat midsommar på andra sidan ön så hon passade på att hälsa på. Härlig hon är <3
Igår firade vi midsommar här på Muskö och då dansade vi runt stång med 400 andra pers och så var det lite lekar. På kvällen åt vi femrätters-middag:
Förtugg* Små skorpor med skagenröra i.
Förrätt* Pilgrimsmusslor med Dags goda sås!
En till Förrätt* Avokadosoppa toppad med creamfresh och löjrom.
Varmrätt* Lammytterfile´med bakad potatis och tillbehör!
Efterrätt* Hallonpannacottapaj med chokladbåge, hallon och chokladdoppade jordgubbar! Superfint upplagt, jag blev nästan kär!

Lite om min midsommar, skulle bli glad om ni ville berätta om eran! Det är ju alltid kul.
Och jag hoppas ni förlåter mig för icke bloggande... Kram


MidsommarAfton

Så här ser jag ut när jag åker iväg för att fira midsommar. Byter till klänning ikväll och blir lite finare!
Kram och hörs om ett tag//


Kofta_Vila/Linne_Abercrombie & Fitch/Shorts_Abercrombie&Fitch

LITTLE MISTRESS / SAMANTHA MUST HAVE DRESS



Denna fina klänning kostar 449 kr och ni kan köpa den på Nelly.com, vad tycks?
Jag älskar modellen och färgen men inte det hårda tyget över bröstet och vid halsen. Supersöt baksida också men banden är lite väl "Nattlinne" aktiga.
Kram//

SummerLove - soft yellow

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Om du tycker att den är fin och själv skulle vilja ha den, rösta då på min klänning här!
PUSSAR


svag klarhet


Tagen av Emelie Dellby Svensk med Nikon D3100.

Här bär det av överallt!

Ja, i förrförra inlägget stod det "Nu bär det av mot Köpenhamn" och nu hade jag tänkt skriva "Nu bär det av mot Landet", för det är precis vad det gör. Imorgon bitti så åker jag med Pappa, Elin och Anna ut till våra kompisar på Ingerö. Vi firar midsommar där med dem och har det jättemysigt, sover över och sen lämnar pappa över mig till Mamma på lördagen. Vi åker ut till Mormor och Morfars land och dansar runt midsommarstången! Vi ska även fira Mormor en gång till! Sen stannar jag där på landet till onsdag. Ska försöka uppdatera mig minst en gång om dagen via deras dator! Så helt av med mig blir ni inte. Sen kommer Martina och hälsar på en dag där också!
Kram

Högt över molnen

HOME!
Så nu är jag hemma från en vad jag tycker det känns som, en veckas semester i Danmark! Vi har hunnit med tivoli med loopar,frittfall och en hundra meter upp i luften slänggunga! Även shopping på Stroget där vi köpte sjukt roliga grejer från en liten butik. Tillexempel ett bokmärke som det såg ut som en hand osm stack upp ur boken. Fast den var inte det roligaste! Jag kan bara inte förklara dem andra;)


Imorgon bär det av mot Köpenhamn



Nu är jag snart tvungen att hoppa i sängen! Imorgon klockan sju så kommer det en stor stygg taxi och hämtar oss. Den är dum.
Vilket då betyder att jag måste sova snart. Väldigt snart, vilket är synd eftersom jag vill vara uppe och blogg mer! Haha, jag vill också lägga ut massa foton men det hinner jag inte. I Köpenhamn så hinner jag antagligen inte blogga alls. Kanske ett mobilinlägg någon gång men jag skulle inte tro att pappa har med sig datorn. Men vem vet! Iså fall får ni lite uppdatering därifrån!
Kärlek

Cooling där!


Bikini från VS


Dålig bildkvalitet* Inte mitt fel.

$23 för den här ursöta bikinin. Du hittar den här om du är intreserad! Vad tyckte ni? Komentera.

Klicka

mysterious tall grass



Sitter och redigerar bilderna som vi var ute och tog idag. Här har ni ett litet smakprov, GRÄS haha. Tema = mysterious tall grass!

Dear Mr President

Sitter och sjunger på finaste låten med underbaraste texten, Dear mr president av Pink. Lyssna på den! Finaste.


Klicka här!


Ändrade plane(r)



Så himmla surt!
Eftersom det då blev så himla kort tid att vara på grönan så får det bli en annan dag!:( Sjukt synd, jag kände mig så himmla peppad till Insane ju, men imorn bär det av (iallafall för mig) till Köpenhamn där vi ska gå på tivoli. Det ska bli sjukt kul, men då har jag ju ingen kompis och jag tycker det är tråkigt att åka värstinggrejerna själv.
Men Elin kommer iallfall hem tillm ig om tio minuter typ. Det ska bli kul, så  ni får ha det så bra. Kramar!
Klicka här!

Överaskning!

Vad händer om du klickar här?
Prova, det skadar ingen!

Puss


Grönan

God Morgon folket. Det blev väldigt fel igår när jag var tvungen att åka hem från Elin för att jag mådde dåligt. Men jag är iallafall frisk och pigg nu. Så snart åker jag och Elin till grönan! Det ska bli sjukt kul, men vi kan
typ vara där jättekort. Hon är en slöfock och håller på och fixar sig nu, och det betyder att vi är på grönan klockan ett... Och jag måste vara hemma halv sex eftersom jag ska packa till köpenamn! Jobbigt värre.
Kram//

Söt och duktig!


Bio

Vi sitter på ett cafe på hötorget. Jag, pappa och Elin. Nästa blir Kung Fu panda 2. I 3D, rooligt! Haha, efter bion som slutar fem åker jag hem och äter hos mig. Sen blir det att åka till Elin! Det ska bli kul, problemet är bara att jag inte har någon aning om vart hon bor. Hoppas bara inte på Göteborg... Hehe, men hon får väl möta mig någonstans. Nu ska jag smaska i mig min apelsinjuice:) Kram//

urbanog.com - vad tycker ni?


God Morgon

Tidigt jag säger god morgon va? Ja, det är ganska coolt faktiskt, men jag måste ju hinna packa till massa konstiga saker, och för mig tar det alltid rätt lång tid!
Men först utav allt så blir det frukost. Så vi hörs sen, kram//

Moonlight is sculpture


Emelie provar efekter i redigeringsprogrammet!*

Hade tänkt att hoppa i säng nu. Imorgon så ska jag rensa garderoben och packa till midsommar. För sen ska jag till pappa -> läkaren och sen till bio! Vi får se vilken film det blir. Men iallafall någon tecknad ny film som verkar bra! (Dem är ju de bästa! Intalar jag mig själv..) så det är morgondagen.
Juste! Sen kanske (hoppas pappa säger ja) så åker jag till Elin och sover över! Det blir iså fall väldigt roligt. Men som sagt, nu blir det god natt! kram//

Secretariat

Precis tittat på den otroligt fina filmen "Secretariat" med familjen. Å vad fin! Men det som var så synd var ju att jag missade halva filmen eftersom dem såg den medan jag var på dans. Tråkigt, men hade ingen lust att se om det helt själv efteråt...
Se den! En "feelgood-film" som jag rekommenderar, ni kan se trailern här nedanför. Och ge den ett försök! Mamma berättade om den i bilen och då lät den otroligt gullig. Sen när jag kom in och läste handlingen på baksidan så tänkte jag " den här filmen skulle jag aldrig välja själv". Men jag är så glad att jag såg den! Ni kanske tycker att den verkar töntig, och kanske tycker ni det sen också. Men det tyckte inte jag!




Vilka är snyggast?



Som dem flesta då gissade så var bild nr 1 från Jeffrey Campbell och nummer 2 då från vivistyle. Men jag kan säga att jag tycker faktiskt nästan att vivistyles är snyggare! Såklart, jag vill ha dem äkta och det är ju högre platå på dem vilket är fint. Men jag tycker om den ljusa klacken på vivistyles och den fina färgen. Kan nog inte välja. Vilka tycker ni är snyggast?

Jeffrey Campbell - $119,95
Vivistyle.se - 549 kr

Badboll, hink och spade.

Jag känner mig inte så bra idag faktiskt. Trött, ont i huvudet och typ allmänt hängig. Men jag ska försöka piggna till eftersom ikväll från sju till nio så är det avslutning på dansen. Det är beachparty-tema så alla ska liksom ha bikini och så på sig. Haha, och sen den med bästa kläder vinner! För mig blir det nog en utav dem nya bikinisarna, transparanta vita skjortan och jensshorts. Får väl leta fram någoon badboll ur garaget också!

Morning

God Morgon, vi vaknade av att "Davve" och "Mackan" skrek nördord utanför dörren, högt. Så ja, inte bästa sättet att vakna på. Menmen vi skulle väll ändå upp antar jag. Nu ska vi sticka ner och äta lite frukost. Hare bra så länge.
Kram

Earth laughs in flowers



Dekorering vid ståborden, Asado 2011.

Efter åtta timmars hårt arbete så är jag helt slut! Tjänat lite pengar och jag är stolt över det vi åstakommit! Alla sa att vi var superduktiga. Haha, så det tycker jag med!
Nu ska jag och Martina, som sover här ikväll, hoppa ner i sängen och prata. Mysigt, och sen så ska vi SOVA! Skönt efter en lång dag. Puss och kram!

P.s Martina tipsar om sitt älskade caramell-te! Haha...


Asado

Är hemma från Elle nu. Ska snabbt hoppa in i duschen för jag luktar skit (för er som bryr er.) Sen är det bara att börja jobba. Elle, Isa och Martina ska hjälpa mig. Men vi får nog lite tid utanför festen också.Cirka 60 pers kommer och vi ska grilla ett helt lamm. Underbart! Men nu måste jag skynda mig! Min Storasyster väntar på hjälp från mig nere i köket. Chau!
(Kameraladdaren har kommit. Kameran sitte på laddning*)

Jeffrey Campbell eller Vivistyle?

Vilken vill ni ha? Ser ni någon skillnad? Vilket är orginalet?
Ska avslöja att orginalet från Jeffry Campbell kostar 1200 kronor och de andra paret från Vivistyle.se kostar 549,-
Så vilket är nu vilket? Det är de som är frågan! Bild 1 eller Bild 2?

"A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words."




Är hemma nu. Hos Matilda så fotade vi lite och hade jättekul, blev några roliga och bra bilder. På tal om det, laddaren har kommit! Imorgon blir det antagligen bilder från den stora festen!
Nu sticker jag, hare bra!

Moments Ago



Upplagd för bara några timmar sedan. RIKTIGT BRA! Som alltid. Kram

Dancing in the rain


Erika Holm - Pics_ www.holmarnas.blogg.se www.llouiseholm.blogg.se

God Morgon. Eftersom jag och Matilda hade så kul igår så bär det av mot henne om några minuter. Måste bara fräscha till mig lite och sen åker jag. Måste hem vid typ fyra sen för jag ska hem till Elle på "After Work" och ha det mysigt.Hoppas ni får en bra dag fast att det regnar och ser trist ut! Kom ihåg att man även kan dansa i regn!
Kram//


Final thoughts are so, you know, final. Let's call them closing words. Good Night

Jag ska hoppa i säng nu. Jag börjar bli trött och jag får ju inte missa att spela Plants vs Zombies! Så det är det jag ska göra nu. Imorgon blir det att vara med Matilda igen. Sjukt kul att vi träffades, jag, Isa och hon kanske ska på grönan senare i sommar! Så kul säger jag bara.
Men nu får ni läsa någon annans blogg istället. För min stänger och avslutar med ett god natt.

HOV X SHIRT




Superfin transparant skjorta för 399 kr på Nelly.com. Ni hittar att köpa den HÄR. Jag är faktiskt lite kär i den här. Speciell och nytänkande, det gillar jag.

Kamera ♥



Vi är hemma nu, och jag har börjat störa mig som tusan på att jag inte har några bilder kvar att använda på datorn! Men kameraladdare är beställd och ska komma vilken dag som helst. Då ska jag fan fota ihjäl mig! Aa´fy, jag klarar mig verkligen inte utan min kamera. Kärlek till den.
Har inte rikgit planerat vad jag ska göra nu. Chilla lite kanske... ;)


Uppdatering

Sitter i soffan hos mormor och morfar. Vi har precis tittat på "Lady Gaga Inside the outside" som sändes från MTV. Vilket coolt program. Lady Gaga måste ju vara den coolaste människan på jorden. Asså jag blev tårögd. Jag vet inte när vi åker här ifrån, men det har iaf varit lite mysigt! Kram//

Till mormor

Som sagt fyller momor år idag så om bara några minuter åker vi ut till henne och hela släkten. Hade verkligen klädsångest och som vanligt tyckte jag att det var något fel på allt! Så det fick bli det här...Kram//

Videoblogg med Matilda



Kolla in 1.56 när Matilda krossar min pokalhylla... LYSSNA!
Och så bildbeviset...:


Matilda Linderoth


Här hittar ni hennes blogg.

God morgon! Om knappt en halvtimme så kommer den här fina tjejen hem till mig! Vi har inte träffats på sjukt länge eftersom hon och jag inte rikgit hållt kontakten efter gympan. Ja för det var där vi träffades!
När klockan är fem ungefär så åker vi ut till landet för att fira mormor på sin födelsedag. Det ska faktiskt bli mysigt. Hoppas bara på lite varmar väder frammåt kvällen, och inte så mycket mygg...
Så det är ungefär hur min dag ser ut. Vad ska ni göra idag?
Hörs//

Vivian Dress - Nelly.com




Den här klänningen är ju den mest underbara jag har sett! Det är ju helt sjukt. Titta på det fina tyget (i den prefekta färgen) och sen rosetten gjord av pärlor och stenar. Någon gång i ett senare liv när jag är miljonär. DÅ, då är det den här jag tänker köpa! Men ni som redan kastar pengar runt er: den finns att köpa HÄR hos nelly.com för 2995 kr.
Älskar även modellen som bär klänningen. Kolla vilket underbart fint ansikte! Jag tycker verkligen att hennes ögonbryn är hur fina som helst! Och munnen har en jättefin form. Haha, men ni är hur fina som helst ni också!

Sås


Jag kan dock säga att samma stämmer in på mig... ;)

Åt köttbullar med hemgjorda goda såser när jag kom hem! Vilket påminner mig om denna underbara tjejs presentation SM 2011. Alltså för några helger sedan. Klicka på PLAY - you will love it!
Haha, dansen var faktiskt sjukt rolig idag. Först coaching i en timme. Det var inte speciellt seriöst. Hälften satt och stretchade. Typ två dansade och jag och några andra satt och kollade på Sofias filmer från EM! OMG vad man blir inspirerad! Sen var det lektion. Hård styrka, kondition, streching och en koreografi som Sofia hade gjort. Det var en "pardans" som var jätterolig. Jag dansade då med Isa:) Sen var det Jazz med Emma. Då övade vi piruetter, såna här med benet vid huvudet. Haha, det gick nästan!
Kram

Åker till dansen

Min spårvagn går 43 så jag kanske borde sätta fart nu. Ska åka till dansen och träna Disco och Jazz. Det ska bli kul. Men jag vet redan att jag kommer vara trött på jazzen.
Det blev inte så mycket bloggande idag. Dagen har liksom gått bort helt. Vi vaknade ju ett... Sen åt vi frukost till två och sedan satt vi och spelade dataspel!? Vi är ju dumma i huvudet. Men man behöver en slappdag ibland. Och ja, det är ju det man har råd med på sommarlovet!
Kramar, jag bloggar mer ikväll är det tänkt.

15 juni



God Morgon, ja för vi vaknade klockan ett... Sen har vi suttit i en timme och spelat på Ipaden. Haha, vi är seriöst för roliga. Vi tänkte ta en chill dag. Ni vet sånt man har råd med när man har sommarlov! Vi ska antagligen spela lite mer och sen bada i vattenspridaren. Haha, det är superkul!
Hörs sen, kram

Easy A



Det har varit en mysig kväll. Vi tittade på "easy A" som var lite gullig. Och rolig...haha;)
Nu ska vi väl hoppa ner i sängen och flamsa lite. Det är ju alltid roligt. Har ni gjort något kul ikväll?
Kramar


Dåligt med inlägg idag.

Hemma från dansen nu. Ja för den hade jag ju såklart glömt! Betty och Sara kommer snart och då går vi antagligen och hyr en film. Några tips?
Så det blir en mysig kväll. Har inte så mycket att säga/skriva så jag sticker nu. Slingrar mig ur det hela liksom. Haha, kram!

14 Juni



Skolavslutningen.

Godmorgon. IDag blir det en heldag med Betty. Härligt! Jag sticker till henne om en kvart och då ska vi antagligen till stranden. Det blir mysigt, och sen så sticker vi in till stan och fikar lite. (Och lite shopping blir det nog också) hehe...
Japp, så det kommer jag göra idag. Kvällen går nog ut på filmtittande. Med Betty såklart;)
Puss och kram!

lookbook.nu



Jag vill ha ditt hår människa! Ge mig det NU!


Jeffrey Campbell


Dagens Statistik



Oj hurni! Ville bara tacka för statistiken. Dagen är ju inte slut och jag tycker det går fint än så länge! Den har gått ner stort sista veckorna och jag kan inte säga att den är jättebra nu, men den går iallafall uppåt. Och det gläder mig. Hoppas den är på topp snart! Sprid gärna bloggen om du själv tycker om den:)
Kramar till er fina läsare!

l8nyberg.se


Bikinis




Turkos (ljusare) bikini från H&M Överdel 99 ,- Underdel 79 ,-



Marinblå bikini från H&M. Överdel 129 ,- Underdel 99 ,-

Förlåt för dålig bildkavlitet! Jag köper en laddare just nu*

Två svar



Jag använder mig av en webbkamera från Logitech som är hyfsat bra. Men det som ser så bra ut är det fina ljuset som lyser genom fönstret. Inte kvaliteten av webbkameran. För om du jämför med bilderna från det här inlägget (där jag då använder mig av samma) så är det verkligen dålig kvalitet! Så att det är ljuset som gjört!



Tack så jättemycket! Det värmer.
Japp, linser ska det bli. Efter att ha kollat mig i en synundersökning så visade det sig att jag var näsrsynt med 0,75 dioptrier på höger öga och 1 på vänster. Vi fick även veta om en ny metod som kallas OrtoK. OrtoK linserna är ett par nattlinser som är specialgjorda för mina ögon och som under natten formar hornhinnan så att jag kan se under dagen. Vilket är sjukt bra enligt mig eftersom jag vill slippa allt strul med glasögon och linser dagtid.
Så ja, jag ska få linser!


Lite shopping blev det också...

Hemma!
Det gick bra hos optikern. Ingen linsprovning idag utan det blir när dem specialgjorda linserna kommer. Antagligen 1-2 veckor sa han. Efter att vi var klara så gick vi till Liljeholmsgallerian och köpte regnjacka till min lillebror. Samtidigt passade vi på att gå in på H&M och se om det fanns någon fin bikini. Och såklart gjorde det de!
Två stycken fina bikinis fick följa med hem i en påse. Snart får ni lite bilder. Håll utkik!

Stan nästa



Så nu sticker jag in till stan då. Ska möta upp mamma vid liljeholmen. Läskigt med linser! Jaja, vi håller tummarna!

Styling

I helgen shoppade jag två stycken fina plagg som jag ska ge lite tips på hur ni ska matcha dem i sommar.

Plagg 1. Transparant vit skjorta från Kappahl/Barn. 179,-
Plagg 2. Glansigt lila linne från Lindex. 148,-



Den här skjortan tänker jag bära lite rockigt, knuten med en bikini under. Passar perfekt till en varm dag på stranden eller varför inte beachpartyt?



Det här linnet köper jag gärna en storlek förstort och använder som en klänning med lite boho-inspiration. Välj en fläta i håret eller midsommarkrans i matchande färger!



Samma linne kan du matcha till ett par höga shorts en sommardag som denna. För det tänker jag göra! Detta blir dagens outfit.

Vilken outfit tyckte du om mest?


Morning!

Godmorgon, godmorgon!
Vaknade halv elva och åt lite frukost. Tittade på musikvideos på MTV och nu så sitter jag på mitt rum och surfar runt lite. Idag så ska jag åka till Liljeholmen och fixa linser. Nattlinser som kallas Ortok-linser. Det ska bli lite läskigt faktiskt, men det måste ju göras. Och med dem så ska jag sova med dem och så formas mina ögon så att jag kan se under dagen. Skönt faktiskt. Men jag undrar om det är svårt att sätta i "hårda" linser också...
Nu ska jag fixa iordning mig och sen ska ni få se mina nyinköpta kläder också! Och lite styletips vad ni ska ha till dem.
Kram!

Jobbig tidsrytm

Ligger i sängen och slöar mig. Mitt stora bekymmer just nu är att jag kommer vänja mig vid den här tidsrytmen. Jag somnade nio-tio eftersom det inte fanns något mer att göra här då. Vaknar sen åtta och är klarvaken. Men vilket leder till att jag kommer bli trött nio på kvällen igen... Så nu lagom till att jag ska tillbaka till kompisarna så kommer ingen vilja sova över med mig. Dumma barn! :( Ska gå upp och äta frukost nu iallafall, kram

Första lördagen på sommarlovet




Skrev en fin liten uppdatering från soffan förut men tappade internet så inlägget publicerades då tyvärr inte...
Idag var vi iallafall och shoppade i den lilla staden Falköping. Det regnade och var pisskallt. Men jag hittade faktiskt två stycken saker! En vit transparant skjorta från barnavdelningen (finaste på länge därifrån!) som jag då hittade på Kappahl. Sedan blev det linnet som jag har haft på mig på släktträffen under eftermiddagen. Ett lila glansigt oversize-linne från Lindex. Faktiskt superfint! Ni får lite bilder när jag kommer hem sen. Och ja det blir ju då imorgon. Men vi får se om jag bloggar då eftersom det är dans. Jaja, kram och vi hörs.

Falköping

Ja, det blev ju då inget bloggande igår. Jag kan säga att jag försökte, men när jag skulle publicera från mobilen så skulle vi gå av tåget, och sen försvann inlägget.
Min dag igår såg iallafall ut såhär, att jag vaknade så tidigt som sex och fixade i ordning mig inför avslutningsdagen. Ni kan se hur jag ungefär såg ut här. Sen gick vi från skolan till Adolf Fredriks Kyrka vid åtta-tiden för att lyssna på en präst som var dum i bollen... Haha, ni missade något! Sen gick klassen tillbaka till klassrummet och hälsade farväl till vår kära lärare Nina med ett bildspel och en bilderbok! Inte ett öga var tort!
Jag, Martina och Isa åkte till stranden i några timmar efter det. Vi hade det mysigt och så, men jag var tvungen att åka hem tre eftersom jag, pappa, Anna och Elin skulle till Falköping. Och ja, det är ju där jag är nu. Sitter och bloggar från min extramorfars dator.
Vid elva ska vi gå in till torget och shoppa lite. Vi får väl se om det blir något. Sen blir det släktträff på 25 stycken. Bara så att ni vet så är det pissväder här också. Då blir ju dagen extra bra!
Kram


God Natt


PUSS

Ojoj, det blev många tips ikväll. Och bara om mode också. Haha!
Nu ska jag hoppa ner i sängen. Jag har lagt fram kläderna till imorgon och även packat till stranden med tjejkompisar. Sen bär det av mot Falköping vid fyratiden. Släktträff(inte min släkt dock...) med Elins mormor och morfar och sådär. Missar grillmiddag hos Isa:( Menmen, sånt är livet.
Kram och godnatt!

THREE LITTLE WORDS / SEXY LACE DRESS



Supersnygg klänning hos nelly.com! 399 kr. Köp den här.

Ny design på HM.com




Den otroligt fina virkade västen på rea hos hm.com! Endast 179 kr, KAP!

lookbook.nu



Jag älskar hur hon matchar den beiga/aprikosa klänningen och de röda läpparna.


Ballerina



Kolla de fina sakerna som trillade ner hos nelly.com nydligen! Superfina skor tycker jag och till superpriset 149 kr!Nelly har ju också fri frakt nu så det är riktigt bra! Ni kan köpa skorna här. Vad tycker ni om dem?


The Lazy song



Gillar den här sången + den stämmer in lite på mig idag. LAT

Hejsan, nu är jag hemma efter en lång dag. Vi städade och tittade på någon konstig film, inte så jätteroligt direkt. Men nu är det över! Bara skolavslutning imorgon och sen är det LOV! Ni kan ja fatta vad jag har längtat efter det här... Jag ska ta och räkna alla dem gånger jag skrivit om sommaren och avslutningen här på bloggen...
Ikväll ska jag vara hemma och ta det lungt. Inge dans för mig eftersom jag är så trött. Tänkte läsa och skriva lite låtar:) Och sen såklart lägga sig tidigt.
Kram

Naglarna till avslutningen

Här kommer en osminkad Emelie med fina naglar! Lösnaglar den här gången. Det går inte att göra så mycket fint med mina egna! ;)


Onsdag - En skoldag kvar

Nu åker jag till dansen. Blir borta hela kvällen så det blev väl inte så mycket bloggning idag. Som vanligt.
Hade sett fram emot en joggingtur - men nej eftersom sofia är i Polen. Ha en bra kväll.
Kram

SVAR




Svar:

Isa och Karro ska på HipHop EM men inte på disco. För dem ville inte åka till polen, haha! Men nej dem har absolut INTE slutat dansa hiphop tillsammans. Vad har fått dig att tro det?

Skin



Träningen slutade halv nio. Tur att vi inte hade någon Teknik 3 eftersom jag hade sjukt ont i huvudet och höll på att ramla ihop sista timmen. Men jag kämpade och lärde mig koreografin som Johan hade gjort till "Skin" med Rihanna. Bra låt, bra dans. Men som sagt inte på bästa träningshumöret.
Stannade nere i köket och tog en liten macka, glodde på fotbollen ett tag. Jag skulle tro att vi tar hem det här Sverige? Ja det gör vi! Nu ska jag sova och gå igenom svenskagrejerna till provet imorgon. Sjukt störande att man ska ha ett prov såhär näst sista dagen? Men nu ska vi inte klaga, bara några timmar till sommarlov. YEAH!


Naglar

Det börjar väl dra ihop sig för dans nu och jag ska byta om. Så hejdå och här kommer en liten bild på dagens val av färg på naglarna!


Haha, fin man kan vara:)


STYLE



Jag vill verkligen ha den här boken! Snälla ge mig.


It is better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.



Hej Hopp, här var det varmt!
Blev helt yr av solen när jag var på väg hem. Fick dricka många glas vatten och dra djupa andetag sen! Haha, pappa satte upp pingisbordet idag också. Vi fick med det när vi köpte huset men det är först nu som vi sätter upp det! Så jag och han körde lite när jag kom hem. Det blev 5-4 till honom. Men jag är stolt ändå!

Ikväll blir det dans vilket jag inte känner mig så taggad till just nu. Vi får se, men jag hoppas att Johan kommer iallafall. Då ska vi säkert köra lite modernt och improvisation vilket jag tycker är kul! :)

Kvällen

Paus från programmet BlackOut just nu. Det är sjukt kul faktiskt! Vi sitter och tittar hela familjen nu. Vad har ni gjort ikväll? Sista kvällen innan skolan börjar igen ju! Dumma den, kunde vi inte bara få ha loov nu!
Kram och god natt antar jag.


Sveriges Nationaldag

Godmorgon. Eller ja det var ett tag sedan jag vaknade nu... Dagens planer är inte helt färdiga än. Antagligen åker vi och äter nationaldags-lunch snart och har det lite mysigt. När klockan slår tre så ska jag åka ut till Sundbyberg och kolla på Isa i "Julias Stjärnskott" - en sångtävling. Då ska Isabella också tävla! Roligt.
Tänkte kolla lite hur det går till och så. Vill också vara med ju!
Kram 

Breaking Dawn



Nu är trailern ute och hela världen väntar i spänning! Jag med.

Mot GrönaLund


Bild från förra året

Godmorgon!
Isa och Martina sov över här i natt. Det var superkul, fast efter några dagars övernattning var jag ganska trött... Haha. De gick just hem till sig för att duscha och fixa sig. Och sen drar vi till GRÖNAN! Ska bli så himla kul och vi ska åka allt! Haha, förutom fritt fall såklart! ;) Så nu ska jag duscha lite och sen kanske blogga lite mer. Har ju varit väldigt snål med det den här helgen...
Puss och Kram


Ser ni något?



Är det bra kvalitet eller är det bra kvalitet? Asså man har ju inte haft bättre!

Så här ser jag iallafall ut ikväll. Kjolen som jag har som en blus/klänning den kommer ifrån ellos.se och shortsen från A&F. Skorna kommer från Bianca foottwear.
Kram och ha en bra kväll.

Fullspäckad helg

Hejsan! Imorse vaknade jag då hos Isa tillsammans med Karro och Jenny. Det första jag hörde var ett konstigt "koläte" från Karros mobil. Tyvärr var det ingen ko, det var mina snarkningar.
Haha, den bjöd jag på. Vi har badat och solat hela dagen. Det har ju varit sjukt varmt! Just nu är det 25 grader här hos mig! Jag och Jenny kollade även på en så fin film! "Älska mig" heter den och man kan se den på youtube. (direktlänk) Ni måste tyvärr se den...
Igår kväll såg vi också filmen "Letters to Juliet" med Amanda Seyfried. Den var underbart fin! Rekomenderar stort faktiskt. Jaja, så för en timme sedan lämnade jag Isa för att hinna hem lite innan det bär av till Karro. Ja för vi ska faktiskt, samma gäng, vara hos henne ikväll! Haha, jag tycker verkligen att vi är för roliga. Så jag har köpt en liten fin present till henne. Men den vet jag inte riktigt om jag vågar berätta om här! Man vet ju aldrig vilka som råkar läsa...
Jaja, så nu ska jag duscha av mig den svettiga fasaden och sen ska jag väl klä upp mig lite fint! Vi får se om jag kanske kan visa vad det blev med webbkameran.
Hörs sen, Kramar

Reser bort över natten

Så mina planer inför kvällen blir att åka hem till Isa med övernattning och mys! Ska bli jätteroligt och Karro och Jenny kommer också! Antagligen så bloggar jag inte därifrån. Det känns så otrevligt tycker jag! Sätta sig ner med datorn liksom! Så detta får bli kvällens sista bloggning. Ha det så jättemysigt ikväll och njut av det fina "lovet". Pussar och kramar// Emelie


Update

En trädgårdsförmiddag blev det! Jag ränsade ogräs mellan ölandsstenarna vid ingången. Lite småkul faktiskt! Och sen har jag ätit lunch också! Vi kanske ska åka och köpa en ny kameraladdare till mig! För kameran är ju ganska meningslös urladdad... Så det är ju nödvändigt. Vi ska också försöka få tag på en gunga som man kan gunga flera stycken i! Mysigt.
Kram

Ledig Torsdag



Godmorgon! Jag vaknade runt elva. Jag har ätit frukost ända tills nu! Jag älskar att sitta och såsäta. Haha, om man nu kan säga så? Jaja, jag ska iallafall blogga lite nu, och sen ska jag gå ut och få lite frisk luft i mig! Jag ska ränsa ogräs och klippa gräs. Sånt där man får göra när mamma märker att jag inte har något inplanerat idag!
Haha, kram sålänge.

Flowers are the sweetest things God ever made, and forgot to put a soul into.



Är hemma nu. Det var en helt okej kväll faktiskt. Lite långtråkig och sådär. Men god mat och fint väder! Det kan nog nästan aldrig gå fel! Inatt ska jag sova. Mitt allra bästa någonsin! Så då är jag utvilad till imorn. Vad som händer då får ni veta då. Annars har jag ingenting att blogga om... Hehehe.
Så god natt på er!


Juste! Komentera om ni vill ha frågestund också! Jag kan aldrig känna efter själv när det är dags!

Havet


Hejsan solstrålar.
Nu åker jag ut till havs och äter middag. Nja, inte riktigt än men det är iaf det vi ska göra ikväll! Innan dess ska jag åka grävmaskin.... Haha, så inget bloggande ikväll. Men nu kan man ju nästan kalla det lov! Så waay, fira!Kram


RSS 2.0