Bad kollektion sommaren 2012



Visningen skedde under Miamis modevecka 15 juli 2011


Seg dag

Det blev verkligen en seg dag idag. Har legat och läst min bok i sängen i timmar. Badade även eftersom det kan man ju inte skippa! Men nu har jag duschat och städat ordning lite i rummet och jag är piggare. Pappa är iväg och hämtar mat. VI går inte ut idag eftersom alla är rätt körda efter gårdagen som tog på oss alla. Kram



En bild jag tog på Jenny på restaurangen sista kvällen. Tagen med Nikon D3100.

2011-07-31 Snart Augusti!

Jag vaknade med en så otrolig förkylning. Ni vill inte vara mig just nu.
Den har varit påväg ganska länge har jag känt men nu har den nog verkligen kommit. Jag har legat och läst en gammal tidning och min bok har jag också försökt mig på men det gick lite trögt. Så nu satte jag mig inomhus för att undvika solen ett litet tag. Kanske ska man försöka sig ut igen? Hitta ett ställe i skuggan kanske.
Kram


En lyckad födelsedag

Imorse ville man verkligen döda vädret. Det åskade så högt och mycket så att jag trodde att ett berg hade rasat och det blixtrade ganska nära oss. Efter det så ösregnade det ner över oss och när vi skulle åka ner för att möta båten hade det inte riktigt klarnat upp... Så vi satte oss och åt lunch på restaurangen nere i hamnen i väntan på det fina vädret. Och ja, det kom. Så vi halv fyra åkte vi ut med det här gammla fina piratskeppet. Vi badade, låg i nätet där fram, solade, skojade och åt middag på båten. Vi hade så trevligt som vi inte haft på länge! Vi fick även en helt fantastisk solnedgång bredvid oss på hemvägen. Något så fint hade man ju inte heller sett på länge. Så man kan säga att pappa inte kunde ha haft en bättre födelsedag! Nu säger vi ett sista grattis till honom! Kram


Modekungen



Nyheter från modekungen.se. Otroligt fina ringar.


2011-07-30 Pappas födelsedag!

Idag har vi hurrat och sjungt för Pappa som vaknade upp jätteglad! Han fick lite presenter, bland annat hallonte, en platt får-kudde, chelseaarmband och en hel korg med smått och gott från Peter och Jenny som bor hos oss just nu. Han var jätte glad haha!
Vid klockan elva så går en stor jättegammal segelbåt nerifrån hamnen. Det är ett gammalt piratskepp som familjen som bor på den hyr ut! Så det hyr vi idag och dyker från masten och snorklar i havet! Med oss följer fyra familjer som vi känner bra!
Men nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag.



Karro

Tatueringen




Ja, det var ju ett tag sedan denna gjordes men nu är den iallafall publicerad så att ni ska kunna se!
Detta året gjorde jag en superfin tatuering tycker jag. Skulle gärna kunna bära den i en månad eller två! Det står på Chinesiska (Mandarin skulle jag tro.) och betyder "Kärlek". Jag tyckte den var otroligt fin och jag placerade den på högra höften lite över troskanten. Tyvärr tycker jag den sattes lite för högt upp. Menmen! Den börjar ändå gå bort nu! :( Kanske hinner jag göra en till innan jag åker härifrån.
Kram

2011-07-29 Snyft, Tjejerna åker hem

Nu har hela den här veckan gått. Så himla fort. Det känns otroligt tråkigt att vi åker mot flygplatsen om bara en halvtimme. Dom packar för fullt nu och jag sitter här och gråter (typ...) Känns helt hemskt! Nä fy, nu ska jag försöka få dom att missa planet. Moahahaha! Kram
I VIP kön till PiratShowen.

Grand Folies - 28 Juli

Idag var sista hela dagen här med tjejerna. Kommer bli så sjukt tråkigt när dom åker hem i morgon! Buhu...
Idag var vi iallafall då på beachcluben Grand Folies. Superkul hade vi och vi dök och hoppade från klipporna. Karro har även lärt mig att kolla under saltvatten! Det gör inte ett dugg ont och det är så häftigt. Haha! Jag är så stolt...
Så vi hade supermysigt och nu kör vi sista kvällen på båtklubben. Vi har fixat oss lite och nu åker vi väll om tio minuter. Ha det bra! Kram

27 juli

Western Water Land today! Superkul hade vi verkligen.  Ikväll kör vi en repris och visar samtidigt tjejerna piratshowen som vi såg förra året. Det är cirkusartister och dansare från hela världen som klär ut sig till pirater och kör en helt sjukt häftig show! Jag vet, det låter töntigt med piratshow men den e såå häftig! Haha, sen får man äta mat samtidigt också. Men den är inte speciellt kul.
Kram

Hemma och äter middag ikväll

Poolen på förmiddagen och stranden efter lunch! Det är så man lätt beskriver våran dag! Håller just nu på att importera mina bilder/filmer till Isas dator. Lite material till överraskningen. (Ledtråd!) Snart är det middag också och det blir spaghetti Carbonara. Men nu måste jag dra, ett kort inlägg. Ha det bra!

2011-07-25 Vädret är här! Vi drar till stranden!

Idag så blev vädret äntligen så som det borde vara! En helt blå himmel, kokande hett när solen ligger på och varmt i det salta vattnet. För vi tog ju vara på dagen och åkte till stranden! Så vi hade det supermysigt. Gick runt och filmade vid bergen till överaskningen och badade och solade! Sen åt vi jäättegoda efträtter på restaurangen också! Haha, Karro och Isa tog varsinn av nationalefterrätten.(Fast Isas var lite sladdrigare!) Och sedan tog Jeny jordgubbar och grädde! Fatta vad gott?
Nu har jag precis duschat och bytt om för att åka in till stan och festa! haha, nej jag skojade. Men vi ska gå på restaurang och sedan blir det att gå strandpromenaden och kolla i lite butiker. Det är även planerat att vi ska tatuera oss! (Så som jag gjorde förra året, typ hennatatueringar!)
Kram


2011-07-24 Vi firar första solglimten!

Idag var det ganska osäkert väder till en början så vi stannade hemma vid poolen. Till lunch så åkte vi in till Palma och gick på restaurang och tittade lite. Det var mysigt fast än det spöregnade! Kan ni fatta att det regnade här? På Mallorca i JULI!? Nej det kan ni inte. På eftermiddagen sprack det ut ganska mycket så vi låg vid poolen och njöt av den första solen dem varit med om här på Mallis. Haha! Men sen simmade vi i en halvtimme vilket är lika med drygt 50 längder. Alla känner sig supernöjda! Nu är det ut på restaurang som gäller och alla är superfina! Kanske kanske att jag övertalar dom att jag ska fota dom. Så får ni se hur alla ser ut!
Kram<3

2011-07-23 Första dagen med tjejerna

Idag var första dagen för tjejerna här. Så klart ska det vara dåligt väder! Men vi hade roligt ändå, badat och haft kul. Sen var vi även ute och sprang hela springrundan. Alla tyckte det var superfint men Karro blev helt mållös! Haha, så vi har haft det mysigt, verkligen. Om typ en kvart så ska vi äta god pasta med köttfärsås! Behövs efter att ha varit ute i en timme! I kväll ska vi nog hålla på med överraskningen. (!) Kanske tittar vi på en film också. Men nu ska jag inte sitta här och vara social... Kram!

Inspiration in red



Den här tjejen har jag visat förut. Men hon är verkligen värd att visa! Vilken inspiration, vilka kläder, vilken sjukt tuff brud! Ville bara säga det... Källa www.lookbook.nu

En vecka har gått - Tjejerna kommer!

Jenny, Isa och Karro kommer idag! Vid åtta så landar dom, då åker jag och pappa och hämtar dom. Innan dess så äter vi en lite tidigare middag. Vi åkte runt lite på förmiddagen. Vi handlade, köpte skissblock och pennor till mig och så åt vi lunch. Sen kom vi tillbaka och då var vädret annorlunda än på morgonen. För när vi vaknade var det nämnligen mulet och tråkigt. Men efter  lunchen så sprack det upp och solen tittade fram. Sen växlade det var tionde minut efter det. Det har till och med regnat! Men just nu så ser det ut som om det ska spricka upp snart iallafall.
Jaja, här är man väderreporter! Haha, kram.


Min dag 2011-07-21

Idag var vi på beachvluben Grand Folies. Superhärligt! Vi hoppade från klippor badade i saltvattenpool och fiskade spunk! (Nej det heter inte spigg...) Så jag har haft en jättebra dag! Hur har eran sett ut?
Nu ikväll blir det middag med tre andra svenska familjer som också har ställe här nere. Vi ska till allas gemensamma favoritrestaurang! Innan dess kommer en av familjerna hit på fördrink.
Kram


mot Båtklubben

Nu åker jag iväg och äter middag. Hade typ två tusen bilder som skulle över till pappas dator och längst bak ligger bilder jag tog på outfiten. Så ni får vänta till lite senare med dom. Kraam<3

2011-07-20 På stranden

Hej hurni. Hade inget tillfälle imorse att skriva vad som skulle hända under dagen. Vi begav oss nämnligen direkt till stranden som var proppad när vi kom. Men som tur var fanns det fyra lediga stolar som vi roffade åt oss. ;)
Sen var vi där i sex timmar och solade och badade! Jättehärligt med hav tycker jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräch. Det blir även städning eftersom på fredag kommer tjejerna! Wihoo vad jag längtar!
Puss.



Förlåt för röda ögon... Vet inte hur det ska fixas på pappas dator! :O

Svar från DansFrågestunden


När började du dansa? Har du filmer när du dansar? Kan du visa dom då? :) KRAM

Svar:
Jag började dansa hösten 2009 - för två år sedan! längre ner finns en film från SM 2011 i Freestyle och från Hiphop i guld. Där improviserar jag. Kram

Hur mycket tränar du och stretchar?

Svar:
Den här vårterminen som varit nu så tränade jag cirka 11 timmar disco, Street, jazz och freestyle. Strechar gör jag inte ofta! Pinsamt är det. Vighet är inte min starka sida, kan faktiskt inte gå ner helt i varken splitt eller spagat. Däremot "stretchar" jag ju när jag kickar och hoppar splitt/spagat-hopp. Och det gör jag lite oftare.

Hur länge har du tävlingsdansat ? :)

Svar:
Som jag sa innan så började jag dansa hösten 2009, och samma termin bara efter någon månad så dansade jag min första tävling!

Vika dansstilar har du dansat?

Svar:
Hum, nu får jag tänka efter: Disco, Street, Disco Freestyle, Jazz, Ballett, House, Modernt och Show. Fler kommer jag inte på just nu...

Gör du dina danser själv?

Svar:
Nej det kan jag inte säga att jag gör i Disco iallafall. I singel, freestyle och grupp har Sofia Hernborg gjort mina/våra danser. I par har vi improviserat oss till stegen men fått ganska mycket hjälp också. I hiphop så gör vi nästan bara stegen själva i par. I singel gör jag egna slingor men improviserar mest.

1. Finns det några dräkter på tävlingarna som du tycker är jättesnygga?
2. Hur kan du improvisera så bra på hiphoppen?
3. Kan inte du visa några steg som kommer vara "inne" i discovärlden till hösten?
4. DU ÄR JÄTTEDUKTIG!

Svar: 1. Svenska dräkter är jag inte jätteförälskad i direkt. Jag tycker att det är så sjukt tråkigt med lack och paljett. Så de dräkter jag tycker är fina är dom lite mer norskinspirerade!:)
2. Haha, vilken komplimang! Tack så mycket. Jag vet faktiskt inte, jag tror att jag inte är så himla rädd för att det ska gå fel. Om du bara ger dig fan i det så kommer det gå! Dansa till olika sorters låtar och bara låt det strömma ur det med helt puckade steg!
3. Haha, ber du MIG om det!? Men om jag nu ska försöka svara så följer inte jag dom Svenska "Inne-stegen" utan jag kollar på norska videos och hämtar inspiration. Så då kanske jag följer "modet" hos norskorna! Haha ;)
4. Du vet inte hur glad jag blir!, TACK TACK TACK! <3

1. Hur många dagar i veckan tränar du dans?
2. Vilken dansstil tycker du är roligast?
3. Vad är ditt största mål inom dansen?
4. Vem har sytt dina fina dräkter?
5. Fin blogg kram! :D

Svar:
1. Tränar och tränar. Nu är det ju sommarlov och jag försöker faktiskt bara vila upp mig och ta det lugnt. Men under vårterminen tränade jag fyra gånger i veckan cirka elva timmar.
2. Jag tycker att det är mycket roligare att träna disco än hiphop men tävlingarna är ungefär samma. Sen älskar jag verkligen modern hiphop! Men det är verkligen som att välja mellan mamma och pappa! ( I mitt läge iallafall ...)
3. Det är en riktigt bra fråga som jag inte har ställt mig på riktigt än. Jag tror att mitt mål inom tävlingsdansen är att dansa i en VM final. Helst i Disco Freestyle tror jag. Allmänt om dans har jag verkligen ingen aning om. Jag vill nog utvecklas inom den moderna stilen när jag slutat tävla. Då vill jag bara dansa efter känsla och det jag brinner för.
4. Tack för ordet "fina" ;) Men min singeldräkt som jag endast använde en halv dag på SM den har en sömmerska som heter Anita i Solna gjort! Hon är sjukt duktig så henne rekommenderar jag starkt. Min freestyledräkt är sponsrad av företaget "Discostyle". Dom sponsrar bland annat Isa Tengblad, Karolina Janhager och Louise Holm. Och gör superfina dräkter! Du kan även beställa design därifrån!
5. Tack det värmer! :)

1. Vad har du för "idoler" inom dansen och varför just dom?
2. Hur ska man göra för att ta upp sig från guld till Star, om man är en i mängden men som typ alltid åker ut innan final eller innan pricken...

Svar:
1. Jag tror inte på att en människa kan vara helt perfekt. Min idol är på låtsas och en blandad ras av flera sjukt duktiga dansare. På så sätt får idolen alla egenskaper som jag önskar mig och vill träna mig till.
2. Det där är en sjukt jobbig situation och jag har inget bra svar på den. Hitta bara något som gör dig speciell som dansare så att flera domare och dansare lägger märke till dig. Kanske göra om din dans till lite nyare och fräschare? Jag vet faktiskt inte...

Tack för alla frågor och jag hoppas att ni har fått hyfsade svar! KRAM


Löpning i fint landskap

Vid sju så stack jag och Felicia ut och sprang. Vi tog den vanliga rundan uppför det branta berget. Högst upp finns tusen (lite att överdriva kanske)  trappor ner till havet. Där badade vi från klipporna fast det var så strömt och vågigt. Sen är det meningen att vi ska springa nerför berget igen men vi var helt enkelt för trötta och hungriga så vi åkte hem med Annas bil. Dem hade åkt med bilen uppför berget och badat tillsammans med oss. När vi kom hem hade pappa fixat goda köttbullar och massa pasta! Så nu har vi proppat i oss samtidigt som vi smygtittat på allsången.
Nu vet jag inte vad som händer, förutom att jag måste svara på era frågor!
Kram

P.s Någon dag ska jag gå dit vi badade och fota det fina landskapet. Det är helt magiskt, ni får se!


Pooldag

Morsning korsning. Snart kommer Felicia och är här medans våra pappor spelar golf. Det blir väll en riktig pooldag idag då! Härligt säger jag. Så det är lixom det ni får veta! Haha, för mer har jag inte att berätta.
Kram



Pappa fotade med dålig kamera. Haha, men det var roligt!
Vattenlandet 17/7

God Natt

Vi åkte till något pastaställe och åt middag. Innan dess låg vi bara vid poolen. Men jag simmade faktiskt sextio längder vilket tog en halvtimme! Lite nöjd med mig själv, haha, och imorgon så ska jag nog ut och gå/springa. Men snart ska jag då sova eftersom det blir tidigt imorgon. Sen kommer även Felicia hit. Hon är hos oss medans pappa och hennes pappa spelar golf. :)
Kram och godnatt!

 


Frågestund om dans idag


Måndag 2011-07-18

Good morgon. Idag vaknade jag med jätteont i huvudet. Pappa sa att det troligen berodde på väderomslaget! Helt plötsligt syns inte solen till och det är tjockt med moln på himlen. Samtidigt rasar temperaturen iallafall minst 6 grader. Det är lite märkligt, och inte alls kul. Men å andra sidan så är det ju en ganska bra dag för shopping. Jag ska nog gå och förklara min lilla ide för Anna och Pappa.... Haha
Kram

Tänkte också svara på en liten fråga som kom upp bland kommentarerna.

Anonym om En dag på ett vattenland.:
Kan man va i vilken klass som helst för att tävla i disco freestyle? :)

Svar: Första gången jag var med så var jag faktiskt bara i silver. Det var då våren 2010. När det sen blev dags för NM i disco så hade dom ändrat reglerna och sagt att man minst måste tävla i Star i singel. Helt sjuk regel tycker jag som vill att alla med gymnastikbakgrund och som älskar att dansa måste få prova på freestyle! Men sedan så kämpade jag mig upp och precis tävlingen innan SM 2011 så kom jag upp i Star. Då fick jag tävla och nu är det även ganska säkert att det blir VM för mig! Det ska bli så spännande!


En dag på ett vattenland.

Elle och hennes mamma har precis åkt nu. Vi har haft superkul idag! När dom kom imorse så hade vi inte hunnit äta frukost. Så det gjorde vi, samtidigt som vi pratade och hade mysigt. Sen åkte Elles mamma Gunilla iväg och tittade på lägenheter samtidigt som vi åkte till vattenlandet. Vi skvätte och lekte som små barnungar! (Vilket påminner mig att jag aldrig kan lyssna på låten Saxo beat utan att vid delen "um yeehe" tänka att det låter som att dom sjunger "Ungjävlar...".) Haha, jag kopplar alltid helt konstiga saker...
Men så när vi kom tillbaka hem från vattenlandet som vi hade varit på i fem timmar så badade vi lite. Och sen kom då Elles mamma! Så nu sitter jag här ensam. Jag vill verkligen gå ut och springa, men ingen vill göra mig sällskap! Och det är så tråkigt att springa själv...
Kram



Bild från Sm 2010 som jag redan har visat. Men då kan jag samtidigt passa på och besvara en fråga:

Vilken klass dansar du i?
I Disco singel har jag precis gått upp i star och i par så har vi en prick till guld vilket menas med att vi är i silver. I freestyle som jag dansar på bilden så finns det ju inga klasser.

2011-07-17 på Mallorca

God morgon sverige. För jag skulle tro att (dom flesta iallafall) utav er som läser befinner sig där. Idag ska jag ha superroligt med Elle. Hon åker väl över halva ön för att komma till mig och då går vi på vattenland! Trist bara att det är söndag och halvmolnigt... Jag skulle tro att det blir kilometerlånga köer. Men vi får se! Jag ska åka lite för er också.
Kram



Disco SM 2010
Första gången jag tävlade freestyle - femte plats.

David spelar

David min lillebrorsa spelade i gamla stan igår. Duktiga lilla pojke fick ihop 170 kr på en halvtimme! Jag kan stolt presentera detta lilla klipp!



Jag lever.



Gammal bild på mig och Elin under Fotbolls VM I think... Haha

Jag klarade flygresan! Ni kan pusta ut! För jag leveeer!

Underbart härligt! Igår vid åtta så landade jag på Palmas flygplats. Pappa var där för att hämta mig och vi åkte hem till våran bottenvåning i Santa Ponca. Jag och Elin tog ett kvällsdopp i den varma poolen. Idag när jag vaknade blev jag ju såklart glad när jag kom ihåg var jag var någonstans. Gick upp och packade upp mina två (!?!?) resväskor och placerade allt i garderoben. Sen åkte vi iväg och kollade på våra kompisars pallats där dom flyttat in. Underbart fint! Sen gick vi och tittade i stan, Elin hittade ett par skor. Sen åkte vi och åt lunch på vår favoritrestaurang "Terrasen". Jag åt en pasta med småräkor och sedan en chokladkaka med rinnande choklad innuti. Jag med min allergi mot choklad, hostmedicin och kaviar nös ihjäl mig. Men det ska inte få stoppa mig?
Nu ska jag hoppa i poolen, Elin tjatar om en badkompis... Kram!

Not without my heels and my clutch.



lookbook.nu

Tillfällig header



Det här blir då det lilla lilla nya ni får medans jag inte längre är i vårt hemland. Jättefin bild - Jag veet! Haha, men jag gillar verkligen den mysiga färgen och sen så tyckte jag att den borde stämma in med era ansikten! Haha, nej då. Kram

P.s Klicka på F5 på ditt tangentbord ifall du inte ser den!

Resedagen

God morgon! Som sagt är det mycket som ska fixas nu innan jag åker vid två. Så ja, inte mycket bloggning idag, ledsen... Men flyget går vid fyra någon gång och jag kanske kan ta mig tid att mobilblogga från flygplatsen! Kramar.


Beautiful sky after sunset tonight



God natt alla underbara. Imorgon är det en stor dag. Jag ska flyga ensam till Mallorca! Det blir läskigt, så jag måste krypa ner i sängen och tänka över så att jag inte glömt något. Förresten så har jag sett minst två mobiluppladdningar på facebook över solnedgången ikväll. Var bara tvungen att sticka ut och fota den som var över mig. Och den var väldigt fin!
God natt.


Give me!


The End of Harry Potter

Kvällen var spenderad på en biograf. På den vita duken spelades Harry Potter and the deathly hallows part 2. Nu är den slut.

Det är verkligen sorgligt! Den fina resan alla fått vara med om. Ja, den slutade i dag. För mig slutade den, nu kommer det inga mer Harry Potter-filmer. Jag kan säga att den här delen var en utav dem bästa! Verkligen. I slutet var det så spännande att jag inte visste vad jag skulle göra! Men jag ska inte avslöja någonting om filmen. För jag förstår att inte många av er har hunnit se den än. Men se den, för guds skull! Eller nja, för er egna. För den är verkligen så bra.



Just nu

Hoppar in i duschen nu. Har precis ätit lite pastasallad, eller vad man ska kalla det. Innan dess låg jag ute i solen på solstol med mamma. Det var supermysigt. Sen måste jag till pappa och hämta lite stuffs också. Så måste duscha innan det blir försent. Chau!

Someone like you

I morse fick jag tvinga mig upp jättetidigt. Dumma mamma som bokade om optikertiden till halv tio! Så nu är jag då väldigt trött. Jag hade tänkt att komma på lite idéer om hur och vad jag ska göra med bloggen medans jag är borta. För jag åker ju faktiskt redan imorgon! Men vi får se om jag kommer på något... I höst ska jag iallafall skaffa Photoshop. Kommentera om ni har något tips på vilken version.
Kram


Sweet home

Vid åtta så var jag hemma. Då grillade vi och sen åkte vi och hyrde film. Vi har tittat på den tills nu när David ska sätta in sina linser för första gången! Och han ville inte göra det för sent så det fick bli nu. Så jag ska gå och hjälpa honom. Hörs.


Från Sandhamn

Good Evening folk där ute. Mitt liv här ute på havet är verkligen härligt! Igår vaknade jag supertidigt för att gå upp och åka till Stavnäs. Där ifrån gick min "Färja" till Bullerö. Ja, för det var inte direkt en färja... Det var en liten båt med åtta säten. En båttaxi som körde vart man skulle! Jaja, sen var vi där hela dagen igår, vi badade och gick på en låång upptäcksfärd. Det var jättemysigt! Sen tidigt på morgonen så gick Martinas Pappa upp och körde oss sovande till sandhamn. Och det är där vi har varit idag! Vi har det supermysigt här verkligen, vi har badat massor, både i pool och hav. Och sen har vi hängt runt här på ön och tittat i butiker. Mysigt har det varit! För bara en halvtimme sedan så kom vi tillbaka till båten. Vi hade varit och badat i inomhuspoolen och helt glömt bort tiden.. så nu ska vi göra oss iordning inför resturang. Ha det bra! Kram

En dag på stranden med mig och min familj.


Martina! <3



Nu ska jag på stört hoppa ner i sängen! Imorgon drar jag till Martinas båt och det ska bli såhäär kul! NI får ha några mysiga dagar. Kommer troligen inte ha något internet där så ni får klara er för det mesta utan mig ett tag. Har gjort några få tidsinställda åt er. Kram och godnatt.

P.s Fick precis in linserna på första försöket! Yeah!

Löparskor



Det här var dom skor som fick följa med hem idag. Superbra inför mallis nu när jag ska träna upp konditionen. Är det tänkt* Ja ni vet ju vid det här laget att jag inte är den bästa på att hålla vad jag lovat. När det gäller mina egna mål att uppnå iallafall...

Inspiration




Bilder från Modekungen. Total Inspiration. Källa.

Sancho ♥



Den här fina hunden hälsade jag på vid midsommar. Underbar valp som är så söt så att man dör. Sancho ♥


The Coffee Lady


Bild från Lookbook.nu
Källa


Åker iväg

Fy vad jobbigt! Men nu är det skinande rent! Ska åka till Bromma Blocks nu för att köpa springskor och lite annat. Kram sålänge.

the grass was greener when the sun was here



Det blev en sen morgon för mig idag. Elva någon gång så vaknade jag. Men jag missade inte så mycket av dagen, jag menar vilket väder! Från att ha varit 26 grader och sol så blev det en tråkig grå mulen himmel. Dumma väder...
Jag håller just nu på att rensa ut garderoben, så jag borde egentligen inte sitta här. Kram så länge!


En simpel blåklocka

Först vill jag bara tacka er! Jag har inte varit inne på bloggen sedan i förmiddags och nu när jag gick in möttes jag av massor av söta kommentarer! Jag blir ärligt jätteglad. Tack



Efter jag har sagt det, haha, så tänkte jag berätta att jag bara kom halvvägs i min städning för att istället åka till stranden. Sen var jag där till fem någon gång. Mamma och jag har varit själva ikväll. Vi har tittat på Harry Potter - 7 del 1. Den var jättebra (jag är lite efter...) och nu längtar jag tills nästa vecka när del 2 kommer. Vill ni se den?
Imorgon så åker pappa, Anna och Elin till Mallorca jag kommer efter lite senare i veckan. Det ska bli läskigt att flyga själv, men jag ska klara det! (Tänk om jag dör?) okej Emelie - POSITIVIT NU!
Aja, kram så länge...


“Love is the dawn of marriage, and marriage is the sunset of love”

God morgon, som sagt så skulle jag ju vara med Emma idag. Men så fick hon ont i magen så vi får ta det någon annan dag... Trist, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske städa rummet Emelie!? mm, men vi får väl se...
Kram


JUMP!



Ignorera mitt underbart fina ansikte. Och vi säger att jag inte riktigt är uppe i splitthoppet eftersom benen inte är så där supersträckta...
PSST. Jag hoppar på en studsmatta...hehe

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Imorn så ska jag bada med Emma tror jag. Mysigt. Men vi hörs då. Kram!

Komentera med blå blommande bakgrund.



Tagen av mig med Nikon D3100 + 18-55 mm Objektiv + Kenko Digital Filter Circulare Polarizer 52 mm

Denna bild använder jag nu som bakgrund i komentarsrutan. Hoppas ni gillar den!

hemma efter en mysig dag

Hemma, äntligen! Mina fötter är stela efter att ha gått hela dagen lång. Först så åkte jag ju då till vårdcentralen, sen vidare till Optikern. Dit kom jag lite tidigt så jag gick vid gallerian där och köpte mig en spegel som jag skulle använda till linserna. Från Kicks 85 kr. Den är jättebra, sen köpte jag även ny sug propp (!? man tar ut linserna med den) och vätska till linserna.
Farmor och jag skulle träffas någon dag också så idag efter optikern åkte vi tillsammans till Fjäderholmarna. Vi åt lunch där och gick runt och kollade på dom fina små butikerna med hemgjorda saker. Supermysigt! Sen när vi kom tillbaka till stan så gick vi dels in på Coss som är nyöppnad på Biblioteksgatan. Snygga grejor men jag var inte ute efter att köpa idag, så inga kläder blev det. Sen gick vi runt där på Stureplan och i gallerian. Vi hittade massor av fint på Zara också. Jag vill bara ha allt!
Nu ska jag ta mig en dusch för jag har svettats som en "vet inte vad" idag i det soliga vädret.
Kram


-> Optikern

Nu åker jag till Optikern för lite koll. Ska samtidigt köpa lite tillbehör till linserna där på stan då. Sen kommer jag hem, och går antagligen till stranden efter det. Vi hörs!

God natt



Bilderna i gräset som jag tog med Elin fick ni ju inte se så mycket av. Men här kommer i allafall en, fotad av
Elin Plane med Nikon D3100.

Nu hoppar jag i säng. Statistiken blev jag nöjd med idag! Den gick uppåt och det är ju alltid kul! Imrogon ska jag till optikern igen för att kolla att allt funkar bra. Så jag måste upp halv nio vilket jag inte är så glad över. Men men. Sånt får man leva med. Ha en mysig kväll nattugglor!


Grattis älskade Frida



Min underbara parkompis i street fyller år idag. Vi önskar henne en underbar dag!<3


Make you feel my love



Tagen av mig. Nikon D3100 + 18-55 mm Objektiv.

När ni slutade höra från mig så åkte jag till stranden. Det var vid fyra-snåret, och vi var där till sex. Härligt var det! Sen åkte vi hem och käkade pizza. Och vi hyrde en helt random film också... Vi får se om den är nåt att ha.
Kram.

Feet, what do I need you for when I have wings to fly?



Ni undrar kanske varför det här inlägget står under rubriken kreativitet och konst och inte smycken? Ja, det är för att den är tillverkad av min kreativa syster. Jag fick den här ifrån henne i en försenad födelsedagspresent och gissa vad jag blev glad? Hon har själv skurit ur detaljerna i vingarna och format dom fint. Halsbandet är helt underbart. Eller vad tycker ni?

Ett steg högre!



Proffsigt att min lillebror kommer in i bilden där. Menmen, vad gör det?


07-07

God morgon. Jag vaknade vid halv tio någon gång, åt frukost och satte mig vid datorn. Jag har fixat lite med designen och så på morgonen, det är därför ni inte hört från mig. Men,men idag ska jag städa och packa som sagt. Kanske inte det roligaste, men det skönaste att bli av med!
Så hej svejs.

Year of 4

2-1 till Sverge! Vi är grymma! - Ja då förstår ni ju att min kväll spenderades i soffan med godis och jordgubbar till VM i Tyskland. För er som inte vet, Sveriges Tjejer mötte USA och vann då med 2-1.
Men nu ska jag hoppa i säng. Imorgon tror jag att jag tänkte ta en städdag. Sen ska jag gå till pappa och rota ihop alla sommarkläder jag har och kolla vad som ska med till Mallis och Martinas båt.

Juste, har precis sett den här fina videon av Beyonce´. Tycker att den var cool faktiskt, men väldigt lång. Aja, det gör inte så mycket. Check it out!


One may live without bread, not without roses.



Foto: Jag.
Nikon D3100 + 18-55mm Objektiv.

Mitt nya stora intresse inom fotografi är blommor. Det kanske inte är så konstigt eftersom det är det kapitlet jag precis läst ut ur min fotobok. En riktigt bra bok med massor av tips och kunskap. Men iallafall så har jag börjat fota blommor. Och inte bara lite, utan mycket! Jag har ett helt album med olika blommor i olika perspektiv. Och såklart så vill jag ju visa det vackra för er. Så ni kommer se mycket utav mina bilder, och här är den bilden som fick äran att vara först.

Mobilblogg Från bilen

I en fullpackad, varm bil sitter lilla jag just nu. På väg hem till vår hemtrakt. Men vi har hunnit med mycket dem här (nästan) två veckorna jag varit på landet. Eller ja, vi har inte gjort så mycket olika saker men jag har räknat och vi har faktiskt varit vid Guldbodasjön TIO gånger! Det är rätt mycket med tanke på att jag har varit där i elva eller tolv dagar tror jag! Sen har vi ju åkt båt, paddlat och badat vanligt också. Och åkt efter båten! Som vi även gjorde idag. Så vi har haft roligt. Men nu vill jag bara hem och träffa mina goa kompisar! Jag hoppas bara att någon är hemma...

Å vad man saknar vintern... NEJ!

Jag sitter och tittar på "So you think you can dance" just nu. Great program säger jag bara. Tittar ni? Annars är det bara att slå på femman direkt! Bättre försent än aldrig!
Kram


Har du en blogg som du vill ska märkas?

Har du en blogg som du vill att folk ska uppmärksamma?
Vill du att folk ska besöka din blogg och komma tillbaka?
Ge dom en chans att uptäcka din blogg! Anmäl dig gratis 
HÄRwww.bloggriket.se och dra till dig läsare!


The reason lightning doesn't strike twice in the same place is that the same place isn't there the second time.

Dagen började med att jag och min extrapappa åkte in till Haninge Centrum och köpte en våtdräkt till mig. Kanske inte det finaste och mest moderiktiga, men absolut det bästa! Speciellt när vi skulle åka på Madrass efter båten! Så vi köpte den, åkte hem och då kom mamma med iden att vi skulle åka in till Nynäshamn, äta lunch och sedan så skulle jag och david åka efter på madrassen påväg hem. Så så blev det! Nu har vi precis varit i guldbodasjön och jag hoppade högre än vad jag har gjort innan! Från klyftan i berget, inte för att det säger er särsklit mycket...
Men jag filmade det och jag tänkte inte direkt lägga ut den. Ni har ju redan fått en film och den här är inte mycket annorlunda. Försig har jag en annan bikini på mig... Haha. Så vad säger ni?

Ska jag lägga ut filmen?
Kram

"I think people always believe what they want to believe, don't you?"

Vädret är inte på topp idag heller. Efter lunchen som var pankakor så låg vi på bryggan för att få se skymten av en liten solstråle som kanske skulle våga visa sig igenom det tjocka molntäcket. Men nej, inte en enda tittade fram. Istället blev det väldigt blåsigt och kallt! Fy, så vi gick upp och läste böcker istället. Jag har också spelat lite piano och sjungt lite. Men jag är helst själv när jag gör det och Davids kompisar har sprungit genom huset hela dagen så det har varit lite svårt. Tillslut gav jag upp, sket i lantmetoderna och satte mig vid datorn. Härligt!
Det var det jag gav er just nu. Mer har inte hänt här, tyvärr.
Kram

Söndagen 3 Juli

Idag var vädret lite surare över oss. Så vi satte oss och kollade på film. Pirates of the Caribbean - dead mans chest. Vi har ungefär hunnit en halvtimme. För rätt som det var så sprack himlen upp. Så vi fixar lunch och sen går vi ut och badar. Ha en fin dag! Kramar.

Boknörd

Min moster och hennes man har ett hus på samma ö och dom kom till oss idag med båten. I båten hade dom med sig en ring att åka på efter den. Det var sjukt kul och vi höll på ganska länge! Innan dess hade vi åkt med brädan efter båten igen. Dom var ungefär lika roliga!
Om en timme så kommer Rebecka och Thomas igen. Dom äter middag hos oss, så det ska bli lite mysikt. Men nu ska jag läsa min fina bok "Som jag vill vara" av Katarina von Bredow. Den handlar om en flicka som blir oönskat gravid. Rätt sorglig faktiskt. Men jag vill verkligen veta hur den slutar. Så jag ska läsa ut den och sen kanske jag skriver en liten "recension" om den.
Kram


Matilda och Jag



Hej härliga människor! Här är vädret nästan på topp! 26 grader, soligt men inte så vindstilla. Jag och David försökte paddla på surfingbrädorna men vi flöt bara in i vassen hela tiden! Så Dag satte sig i den lilla båten och körde ut till oss. Han tog repet som satt fast på den stora surfingbrädan och höll i det samtidigt som han gasade. Så det blev som att åka på en madrass efter båten, men istället tog vi brädan. Sjukt kul!
Snart när mamma kommer hem från affären så ska vi väl äta. Hoppas på något gott. Men det blir det väl alltid!
Kram

Min enkla förklaring

Anledningen till att jag inte bloggade idag var faktiskt rätt dålig. Jag ville bara inte ha ett till inlägg där det stog " Idag var vi först och badade på lilla stranden, med surfingbrädorna och plastårorna så paddlade vi runt i några timmar. Sedan åt vi lunch och sen så gick vi till Guldboda. Igen." Precis SÅ har jag skrivit i varje inlägg den här veckan. Så jag trodde inte direkt ni skulle uppskatta ett till... Då lät jag helt enkelt bara bli att blogga, dum man kan vara. Men nu ligger jag i sängen och mobilbloggar. Linserna är på vilket gör att jag bara vill sluta ögonen. Så godnatt!

Dress

Mina designade klänning på NELLY.COM

 Rösta på min klänning här!
Det skulle betyda massor om du röstade med fem stjärnor!
Kärlek


RSS 2.0