www.vill-ha-sommar.nu



Hemma från dansen och är jättetrött. Jag tyckte tyvärr inte att det var särskilt kul idag. Under hela lektionen så korrade vi och jag blev less på det efter ett tag.
Imorn så har vi två prov. Matte och Historia. Jag har inte pluggat så värst mycket till något utav dem men jag tror nog att det ska går bra. ;) Så det är bara imorgon jag ska hålla ut. Sen kan man nästan kalla det lov! För det är fan bara fyra skoldagar kvar! Mihi vad skönt.
Kram och god natt.

Drar till dansen



Min datormus har inte funkat och jag har varit jätteledsen. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till den här eftermiddagen. Jag kunde ju inte blogga. Så jag satte mig ner och målade naglarna. Tyvärr så blev det sjukt misslyckat eftersom det visade sig att nagellacket var för gammalt. Då blev jag sur.
Nu ska jag åka till dansen om några minuter. Det är bara lite extradans eftersom uppvisningen redan har varit. Vi skulle väl köra lite modernt/Jazz idag med Johan. Så grymt kul. Måste rusa, hejsvejs!


En uppdatering

Godmorgon ni som är morgonpigga! Jag är dock inte det. Men när jag såg att det var sjutton grader ute så blev jag på bättre humör. Och sen är ju Isa tillbaka idag också!! Jag längtar så mycket efter henne. Hon kommer lite försent, till andra lektionen kanske. Men jag håller ut! Nu sitter jag på tunnelbanan och ska åka till skolan. Idag har jag på mig ett par höga shorts från h&m och en magtröja från monki. Magtröjedagen ni vet! Jag har även ett svart brett skärp till shortsen. Fast det vet jag inte var det kommer ifrån! Gula converse och en kofta till det hela. Väskan är från Louis Vuitton, fejk såklart ;) Skulle gärna visa med en bild men hann inte imorse. Vi får se om jag fixar det efter skolan! Kram

Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.



Detta är det kreativa jag suttit och roat mig över denna eftermiddag. Jag är inte speciellt nöjd, men det var verkligen sjukt kul! Haha, det ska jag göra om. Och övning ger ju färdighet!

Älskar dig


Grattis till min underbara vän Karro som blir 15 idag! Massor av pussar till dig!


Är klar med Tavlan i storlek small som jag ska scanna in snart. Men först ska jag bli klar med städningen av rummet! Har nog kommit halvvägs. Eller nej. Min stora byrålådas topp är helt kaos. Där ligger ungefär tusen småsaker som jag måste flytta på för att damma av. Så nu ska jag skynda mig! För jag vill ju inte hålla på hela natten... Ska även göra ett jättefint träningsprogram till min kompis till i sommar. Haha puss till honom. Jag ska göra honom till biff! Kramar


Måleri Målera

Alltså jag är så dålig!
Jag städar, tittar in i garderoben och gissa vad jag ser!? Ett fint litet staffli, en målarduk, penslar och fina färgtuber. Såklart att man blir sugen... Så här sitter jag nu, och målar...

The only reason why we ask other people how their weekend was is so we can tell them about our own.



Mobba mig inte för mina fina tänder, och mitt tandkött. Men jag tyckte att bilden var härlig. Den är tagen av min kompis när vi satt tillsammans i en gunga.


Japp, jag är hemma! Den här eftermiddagen ska jag städa mitt kaotiska rum. Och genom det även HITTA min kameraladdare. Den är borta och jag är jätteledsen! Nu måsta jag ta mina fina pengar och köpa en ny. Och det känns ju lagom kul...
Nej så nu ska jag städa. Och sen kanske gå ut lite i det finfina vädret. Jag storälskar det!

lookbook.nu


Jag vill också ha den där kjolen. Avundsjuk*


Min dag i endast ett inlägg...

Perfekt! Första blogginlägget blir vid tio på kvällen. Så som det ska vara!

Jag vaknade elva och åt frukost. Sen när jag suttit där ett tag så sa pappa att vi skulle iväg och äta lunch med farmor om en kvart. Och såklart så skulle jag ha packat till uppvisningen tills dess. Så det bev racearpackning men med mig till uppvisningen fick jag iallafall en stor resväska, en resegarderob, käpp, sparkcykel och såklart ett glatt humör! Föreställningen gick väl egentligen sjuukt dåligt! Haha, men jag hade kul och det är ju det viktigaste!
Kvällen tillbringades hemma hos mamma med mormor och morfar på middag. Det var mysigt och jag har precis badat i en halvtimme. Jag fick lyx eftersom Dag (min extrapappa ) läste ur min bok för mig. Det var riktigt avslappnande och så himla skönt. Nu ska jag drutta (hah) ner i sängen och somna. Ladda inför tre skoldagar och sen har vi ju ledigt!

Nu har jag berättat föör mycket! Hoppas ni inte somnade. Kram och hej svejs! :)


God/sommar/natt




Nu är jag riktigt trött och förkänar en fin sömn. Imorgon ska jag vara på dansuppvisningen kl två. Så vi får se när jag vaknar. Om jag vaknar vid tolv ( vilket knappast händer med en pappa som jag inte får sova till tio för) så hinner jag inte med mycket bloggning... Men vi får se.
Vi hörs anyway//

Till Sommaravslutningen





Så detta var det som trillade in i garderoben idag. Är supernöjd över både klänningen och skorna. ( Även om skorna är lite höga. )
Klänningen är ju då från SALT och av märket rut.m.fl. Skorna är från Bianco Footwear. (Direktlänk)

Klänning och skor!

Nu är jag påväg hem till huset. Vi var först på Bryggan och åt hamburgare och sen åkte vi till Kista galleria och shoppade. Första butiken, första klänningen blev det! Och affären var ju såklart SALT! Sen gick vi till några skobutiker men hittade inget. Fast sista som då var Bianco Footwears, där hittade jag ett par sjukt fina skor! Fast höga... Det är öppet köp i två veckor vilket gjorde att jag köpte dem! Så himmla nöjd. Tänkte ta och fota allt men kom på att kameran var hos mamma. Vi får se om jag är duktig nog att hämta den, annars så får jag lösa det på något annat sätt. Kram, vi hörs när jag är hemma!

Lördagen

God Morgon!
Vaknade för cirka en timme sedan. Har slöat framför tvn ett tag. Såg på MTV's "teen mum" och den serien vet jag inte om jag ska rekomendera... En dokumentär om några tonåringar med barn. Varje mamma hade ett rätt komplicerat liv. Så den var väldigt hemsk. Nästa avsnitt kommer igen 20.00 på Måndag.

Mina planer för lördagen lyder väl så att vi (familjen) ska åka och äta en tidig lunch någonstans. Det vet vi aldrig var. Och sen ska vi shoppa lite. Morsdags-present, avslutningsklänning och antagligen ett par skor till det. Spännande vad det kommer att bli för något! Ikväll kommer några kompisar hem på middag till oss. Det ska väl bli rätt mysigt!

Man kan säga att jag på sätt och vis gärna skulle vilja ha dem här mamma...?



Dem här coolingarna från junkyard - URBANEARS (direktlänk) skulle jag så gärna vilja kunna presentera som mina... Vilken färg tycker ni är snyggast?

Solen är påväg ner, och stjärnhimmeln kommer.

Dumma Mej var ju sjukt rolig och gullig! Haha, den får en tummen upp från (dumma) mej!
När vi hade sett den så bytte vi snabbt över till fyran där det var Talang. Såg ni på det? Var det rätt som gick vidare till final?
Jag hade faktiskt gissat på just dem personerna, men såklart hejjade jag lite på Love!;) Snart ska jag gå och lägga mig och läsa lite tidning. Är väldigt trött och jag ska orka shoppa imorgon ju! För jag ska åka och hitta en fin liten sommarklänning.
Kram

We're fools whether we dance or not, so we might as well dance.




En bild från the photoshoot i Miami i påskas. Har inte lagt upp dem förens nu eftersom det skulle förstört överaskningen med headern. Kameran som användes var Nikon 3100d.

Yummie?




Dreamcatcher



avanna.se 289 ,-


Hur min kväll kommer att se ut.

Fredag! Så himmla skönt!
Det var en kort skoldag idag, fast jag tyckte den kändes som evigheter! Det blir ju så när det enda man tänker på är helgen...
Ikväll så blir det familjemys med filmen "Dumma Mej" som jag inte har sett. Det ska bli enormt kul! Haha. Och sen ska vi äta tacos också!
Kram


Ny design

Nu tycker till och med jag att et har blivit sommar! Det är endast sju skoldagar kvar och sedan är det lov. Startar i förväg med sommardesignen. Vad tycks?





P.s Om ni tittar längst ner i bloggen så hittar ni min meny. Det är inte meningen att den ska vara där. Vet ni hur jag ska fixa det? Komentera!

I promise you there will come a day

Jag håller även på och lär mig den fina låten Butterfly fly away! Och kom inte och säg att jag gillar Hannah Montana nu, för det gör jag inte. Men just den låten är underbart fin!


Hemma efter en lång dag.

Hejsan, jag slutade skolan halv fyra och vid halv sex så hade vi ett "release-party"... Så häär kul var det, så jag och pappa åkte hem typ först ut av alla. Haha, nu är jag iallafall hemma och slappar lite framför datorn. Jag funderar på om jag borde göra lite musikteori. Men skulle inte tro det...

moi





Nu är jag hemma från en tre timmars träning. Sista innan uppvisningen som är på söndag. Det ska bli kul, men svårt eftersom allt inte rikgit sitter perfekt...
Nu ska jag hoppa i sängen, duschar imorgon bitti eftersom jag är så trött! Imorn slutar vi sent, sen är det nåt konstigt release-party där vi ska sjunga, och sen direkt till Freestylen. Det blir mycket = Ingen bloggning förmodligen.
Kram och godnatt


Väderleksrapport

Shit vilket konstigt väder! Ena stunden öser det ner, och andra så glimtar solen fram genom fönstret! Jag sitter och gör läxor och har gjort det sen halv tre ungefär. Börjar faktiskt bli sjuukt trött nu.
Hörs, kram.

elin plane känner för att blogga

Hejhej elin ( http://elinplane.blogg.se ) hära !!
Tänkte bara säga kika gärna in på min blogg och EMELIE BLOGGA :D


I don't care how poor a man is; if he has a family, he's rich.

Jag är så otroligt glad att pappa inte sålde min gammla synth! För nu är den uppe igen och jag sitter och tragglar ackorden till låtarna, om och om igen... Jag tycker det är sjukt kul faktiskt. Så nu får inte datorn störa mig!

Lite snabbt om kvällen, jag ska åka på träningen vid halv sju. Den slutar nio och vi har sista repet inför uppvisningen på söndag. Läskigt eftersom vi har MYCKET kvar... Snart ska jag göra läxor och så.
Imorgon har vi så kallad "Haga-dag". Vi ska vara i Hagaparken hela dagen och jag kommer dö så trist. Menmen livet är hårt ibland!

Åker till Erika

Nu åker jag iväg till min extrastorasyster i Alvik och äter middag. Vi ska titta på hennes favoritfilm också. Mysigt.
Kramar

~ Life is about making the right decisions and moving on. ~


Piano

Igår lärde mamma mig på tio minuter grunderna för ackord på piano. När jag nu fick tid en dag att göra vad jag ville så var det just det jag gjorde. Lärde mig ackord. Jag skrev ut ackroden till "Tonight - Lyke Li" och
"This Boy - James Morrison" och började köra.
Älskar båda låtarna och tipsar starkt om dem!
Nu ska jag gå ner och öva mer. Kul.

Freestyle


sjuk dag

Dagen går från att ha varit en enkel skolmåndag till att bli en hemma'och'är'sjuk - dag. Eftersom jag igår vaknade elva och var helt utmattad. Vid två gick jag och lade mig och vaknade inte förens fem timmar senare...
Känner mig inte helt frisk idag så jag stannar hemma. Tänkte ödsla tiden med lite pianospelning...

Om en timme.

Om en timme dör vi.

Disco music

Det var en tjej som letade efter detta inlägget och jag har letat fram det och tänkte publicera det igen. Precis som det var även om det inte är dem bästa låtarna... Hoppas du hittar vad du letar efter!<3 Japp! Har tagit mig tid nu. Har suttit ganska länge och lyssnat på BPM (beats per minutes) till bra disco musik. Så här kommer några bra låtar ni kan träna till!( Och eftersom jag är så rolig så ligger BPM:et precis på gränsen :P )

Brons & Silver  120-124 BPM




Usher - More (Jimmy Joker Remix) 124,5 BPM 




Madonna - revolver 123 BPM


Guld & Star 132-136 BPM




Master Blaster - Can delight  133 BPM


Superstar 136-140




CCK, Dookey Mackey - Pinball (clubhunter remix) 140 BPM




Master Blaster - Walking In Memphis 142 BPM




Master Blaster - Until the End 142 BPM




Så! Nu har ni lite låtar att dansa till. Och ett tips* även om du inte är i superstar, dansa till den musiken då och då ändå! Det är bra att träna så!

A beautiful sunset that was mistaken for a dawn.

Hejsan, som sagt kom jag hem vid halv fem. Jag skyndade mig med min långa svenskaläxa och nu så håller jag på att packa. Isa ('s pappa) kommer och hämtar mig om tio min så jag ska bara packa det sista och sen åker v till freestylen. Nepp, jag ska inte träna utan bara titta på. Tråkigt men jag behöver nog det. Uppvisning om nån vecka. Och vi är inte så väl förberedda eftersom allting har handlat om Sm framtills nu....
Kram


Svar

Maria om En fråga. ?:

Jag tycker det är roligast med en blandning av korta "onödiga" inlägg och intressanta lite längre inlägg.
Bäst är inlägg med dina egna bilder och när du skriver om dansen.

Jag gillar din blogg!

Svar: Okej, jag kör på era tips! Tack så mycket föresten. :D

Mobilblogg - bussen

Jag sitter på bussen just nu och är påväg till skolan. Surprise! Dagen är ganska lång så jag kommer hem någon gång vid halv fem. Då ska jag packa till klassresan imorgon. Vi ska åka till Älvkarleby någon stans. Det ska bli mysigt, men det äe bara en natt. Aja, nu måste jag sluta skriva. Det här blev ett sådant där tråkigt/onödigt inlägg. Haha, kram

En fråga. ?

Emma Lagerqvist om Vilka läser bloggen?: älskar din blogg! undrar om du kunde uppdatera lite mer! <3 <3 :-D 18 Maj, 20:02  

Svar: Å gud vad glad jag blir! Såklart ska jag försöka att uppdatera mer.och jag försöker hinna. Men ibland känns det bara som om jag skriver för att skriva. Haha, om ni fattar vad jag menar... Är det bättre att uppdatera mycket men med ganska onödiga inlägg. Eller lite, med intressanta? My question to U.

Mobilblogg - min dag

Nu ligger jag i sängen och är påväg ner in sleep. Dagen började med ett besök hos napprapaten. Jag vaknade upp med lite massage och det var ju inte helt fel! Haha, sen gick jag en kvarts promenad i solen till skolan. Och sen en skoldag. Vid tre så åkte vi till Grünevaldsalen/konserthuset och hade rep till halv fem. Halv sju började konserten så vi åt lite sushi och solade i pausen! Mumsigt. Sen var det som sagt konsert och den gick väl helt okej. Men det var ganska tråkigt. Ja, det var min dag... När jag kom hem åt jag lite tacos. Haha, det gillar jag! Kram

Disco-Musik

Det var en tjej som letade efter detta inlägget och jag har letat fram det och tänkte publicera det igen. Precis som det var även om det inte är dem bästa låtarna... Hoppas du hittar vad du letar efter!<3 Japp! Har tagit mig tid nu. Har suttit ganska länge och lyssnat på BPM (beats per minutes) till bra disco musik. Så här kommer några bra låtar ni kan träna till!( Och eftersom jag är så rolig så ligger BPM:et precis på gränsen :P )

Brons & Silver  120-124 BPM




Usher - More (Jimmy Joker Remix) 124,5 BPM 




Madonna - revolver 123 BPM


Guld & Star 132-136 BPM




Master Blaster - Can delight  133 BPM


Superstar 136-140




CCK, Dookey Mackey - Pinball (clubhunter remix) 140 BPM




Master Blaster - Walking In Memphis 142 BPM




Master Blaster - Until the End 142 BPM




Så! Nu har ni lite låtar att dansa till. Och ett tips* även om du inte är i superstar, dansa till den musiken då och då ändå! Det är bra att träna så!

PUSSAR!

Emma dress


www.vivistyle.se 429 kronor. Aprikos, Beige, Svart.

Den här klänningen står på listan bland avslutningsklänningar som jag håller på att titta på. Vad tycker ni?

I go where the sound of thunder is.

Nu är det inge vidare fint väder! Det bullrar och blixtrar utanför och jag känner mig otroligt liten! Jag har äntligen gjort klart min powerpointpresentation och jag är ganska nöjd. Dansen sköt jag upp en timme eftersom det ändå var coaching och nu ska jag städa rummet.

wild fairytale


http://lookbook.nu/look/1920368-WILD-FAIRYTALE

Vilka läser bloggen?



Ja, jag är väldigt nyfiken på vilka som läser min blogg. Ni är inte särskillt duktiga på att komentera så jag vet egentligen inte vilka hundra det är som tittar in varje dag! Om ni är snälla komenterar ni gärna med ett namn. Såklart behöver ni inte ha en blogg. Men om ni har det är det ju kul om ni skriver adressen!
Kram


Gör läxor*


Är hemma nu och gör lite läxor. Jag har bara två stycken den här veckan. Men båda tar si sådär en timme var... Kul, så det är det jag måste göra nu innan dansen. För dit åker jag klockan sex. Jag ska inte dansa idag men titta på och lära mig stegen inför uppvisningen. Min nacke har blivit bättre men napprapaten sa att jag inte skulle träna.



Vårens trend?



Vad säger ni? Är detta en snygg trend nu i vår eller är det något ni aldrig skulle bära?

Efter en lång helg...

Hej hurni. Jag har inte bloggat på ett tag, så ni som inte träffat mig på disco SM har ingen aning om vad som har hänt...
I fredags tog vi tåget upp till göteborg och jag tävlade i Freestyle 12-15 år. Där kom jag på tredje plats vilket jag är så himmla nöjd med! På kvällen så gick vi på liseberg, men bara en liten stund så jag hann bara åka fyra stycken saker. Dagen efter vaknade jag med nackspärr. Perfekt tänkte jag eftersom det var singel den dagen. Jag tävlade en runda och gick vidare, men sen kände jag att det blev värre. Jag kunde inte röra på huvudet åt vänster och jag grät och grät eftersom det gjorde så ont.
Så jag ställde helt enkelt in dagens tävlande och gick tillbaka till hotellrummet för att vila. Ingen mer Liseberg eftersom vi kom fram till att det kanske var Balder som hade skakat om mig. Dagen efter var det grupp och par. Men jag hade fortfarande jätteont så även det var jag inte med på. DiscoMania (min grupp) kom till final och 7 av 23 grupper. Jag var stolt över dem men hade såklart velat vara med! Paren blev det ju tyvärr ingenting av då...


En glad tjej med en freestylepokal :)

Idag så hade jag ledigt och var hos Naprapaten. Han masserade min ömma nacke och kom fram till att jag hade en låsning högt upp i nacken (det hette något...) Sen så gick jag och mamma på stan och sedan begav vi oss till optikern. Jag hade lite dålig syn så nu ska vi se vad vi ska göra. Någon konstig gjer på natten var det. Men det är ju skönt!

Svar till Hedda

Kommentar: Heeedda <3 om Friendship isn't a big thing - it's a million little things.: vart i från är klänningen isa i 6c hade på sig i onsdag?? den var lite röd och blå typ! <3 13 Maj, 19:29   Svar: haha! Det var igen klänning, utan en byxdress från H&M. Finns även i svart, men när jag försökte köpa den så var den slut:( den är jättefin! Kram

Friendship isn't a big thing - it's a million little things.


Jag och min söta kusin, 2005. Kan ni gissa vem som är jag?

Godmorgon alla dansare! Ja, för jag skulle tro att det är ni som tittar bloggen just nu. Jag sitter på tåget mot göteborg och jobbar på min powerpointpresentation. Den ska nog bli bra! Om knappt en timme så är vi framme och min klump i magen blir ju såklart bara större och större. VARFÖR!?
Jag har ätit lite choklad och så men nu sitter jag och lyssnar på Lykke Lis " Tonight ". Älskar den låten. Den betyder så himmla mycket.
Idag så är det Freestyle som ska tävlas. Fast det kanske är skönt att bli av med? Haha. Är jättetaggad, men det känns läskigt att tävla allra första ronden! Haha, gud vad jag svammlar.
Ha det bra.

Collage - Yellow like sun


SM imorgon

Jag är så himmla ledsen för att jag inte uppdaterar. Men så är det bara och jag ska försöka komma igång igen om någon vecka. Just nu är jag påväg till min sömmerska för att hämta och prova min singeldräkt. Jag kommer antagligen fota på SM så då får ni se den! Efter sömmerskan så skjutsar pappa hem mig och vi äter lite mat. Sen hämtar vi Isa och beger oss till den sista träningen innan SM ! Jag döööör!

Stressigt!

Jag slutade skolan klockan tre och skyndade mig hem. Påvägen köpte jag en ny brun utan sol. Näe jag kom hem så skjutsade min snälla pappa mig till Spånga för att köpa tossor på vera sport. Det blev ett par enkla svarta utan remmar. Så nu har jagdet också. Är påväg hem, jag ska äta snabbt och sen till träningen för tre timmars coaching (antagligen). Så nu måste jag skynda mig. Kram!

A life without love is like a year without summer


Sööt som sockeer

Vädret gör mig glad! Är på bra humör och ser fram emot dansen ikväll. Nu tänkte jag fortsätta öva på powerpointpresentationen, packa och sedan äta. Innan jag ska ge mig av.
Skolan var ganska skön idag. Vi hade slöjd och jag gjorde väärldens finaste pennställ! Seriöst.
Jahapp, ska även försöka hinna med att fixa med headern. Jaja, tidsoptimist hära!

Jättefin bild på mig, men så här ser jag i...

img_6374 (MMS)

Jättefin bild på mig, men så här ser jag iallafall ut idag. Det är redan 15 grader ute nu, och klockan är ju bara åtta! Snacka om varmt det kommer bli. Haha, nu sitter jag på spårvagnen och är påväg till skolan. Det blir ingen jättelång dag idag heller. Men vi får se när jag bloggar. Kram


It's always darkest before the dawn




Jag har precis tittat på Total BlackOut. Så sjukt kul program! Sex stycken deltagare tävlar om 25 000 kronor. De ska gå in i ett helt kolsvart rum med en uppgift. Idag var det bland annat att känna i fyra lådor och gissa vad det var, dansa limbo under en electrisk tråd och leverera spindlar till boxar!
Dagens avsnitt vanns av bloggaren Vicktoria. Haha...vilken "Kissie".
Kram

Härlig kväll

Efter att jag hade gjort läxorna så gick jag och Jenny till Ålstensängen. Elin hade varit på fotboll där så vi skulle hämta henne. Vi tog med oss pizza,dricka, filtar och ett födelsedagsbarn(Jenny då) och sen hade vi picninc på ängen i det fina vädret!
Kan man ha det härligare?
Vi kände även på vattnet och det var iiiskallt! Och när vi gick tillbaka så mötte vi en tjej, hon skulle väll antagligen göra samma sak. Men plums sa det! Vi vände oss om och där låg hon i vattnet och badade. Haha, helt sjukt hur vissa människor kan vara så knäppa!

Yeah!

Vissa dagar verkligen hatar jag blogg.se asså... Men nu är det fixat ich jag är tillbaka då! Sitter just nu och läser läxor. Mycket musikteori. Vi har ett långt häfte på 10 sidor om intervaller. 52 upg per sida....HOST sen har vi också ett geografiprov över hela amerika på tisdag. Försöker plugga in de svåra namnen.. Aja, back to work. Hör av mig sen.

Nalle Puh: Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.

Nu sitter jag och packar inomhus. Det är riktigt tråkigt eftersom man ska ju passa på att vara ute i det här underbara! Men jag låg ute och solade i en timme iallafall innan lunch.
Uppdaterar väldigt lite nu för tiden. Mitt schema är helt proppat, och när det inte är det vill jag ju såklart göra något annat än att sitta framför datorn...
Såhär ser min vecka ut, ungefär uppskattning av bloggning:

• Måndag, Hemma och pluggar/packar. Bloggstatus: 3 inlägg

• Tisdag, Slutar tidigt, hem och sedan dans. Bloggstatus: 4 inlägg

• Onsdag, slutar ganska sent. En liten stund hemma -> dans. Bloggstatus: 2 inlägg

• Torsdag, slutar sent sedan direkt till sömmerskan. Dansen efter det och sen hem och sova. Bloggstatus: 1 inlägg

• Fredag, åker till Göteborg på morgonen. Tävlar hela dagen. Bloggstatus: Kanske 3 inlägg. (Tåget och resultat)

• Lördag, Lång tävlingsdag och Liseberg på kvällen. Bloggstatus: 1 inlägg (resultat)

• Söndag, Tävlar igen, sen hemresa med tåg. Bloggstatus: 2 inlägg


Så förvänta er inte mycket aav mig denna veckan.
Kramar


första plats




Sitter i bussen påväg hem efter en låång d...

img_2215 (MMS)

Sitter i bussen påväg hem efter en låång dag. Jag tävlade i tre grenar, vilka var Disco grupp, Hiphop singel och Hiphop par. Efter vad jag har fått veta tog Bumpy feet (stockholm) 15 stycken pallplatser! Dagen började ju med disco och singel då. Några pllplatser blev det där, men flest eller bäst blev det i grupp! Under elva år så fick våra nya små småttingar DISCOqueens en förstaplats! Även våran grupp, DISCOmania 12-15 knep den vinnande pallplatsen! DISCOquick kom tvåa bland hård konkurens! 16 + Perfekt! I hiphop singel kom jag fyra utav tjugoen startande. Då blir det Star nästa då!!! Sen var det bara paren och vi tyckte att det såg bra ut, men så tyckte i te dommarna.... Aja, nu ska jag nog slummra till, godnatt!:)


God natt

Nu ska jag och Isa hoppa i säng. Vi pratar väl lite och så men vi ska rakt ner! Allt är packat och klart så vi går upp vid fem imorgon och fixar iordning oss. Ni får ha en jättebra lördag så hörs vi på söndag!
Kram :)

Just nu



Nu har jag duschat och Isa kommer om någon minut. Vi ska se på "Four Lions" som ska vara en utav dem bästa komedier på år. Ska bli riktigt kul att se den faktiskt, även om jag inte är så mycket för just den genern.


Nalle Puh



Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.

Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?" Puh tänker en liten stund och svarar: "Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta".



OBS! Denna TEXT + FOTO är hittade på Sannies blogg: www.sannie.blogg.se
Hon skriver intressant och har urgulliga/fina foton.

Fridrottsdag



Jahopp, nu har jag kommit hem efter en kort dag. Vi hade frilufsdag/Idrottsdag i Hammarby idag. Den började vid tio och slutade två. Så det blev en kort skön dag i ute i det härliga vädret! Bland annat så körde vi 60 meter idag och jag slog nog mitt personbästa med 9.66 haha!
Vi hade iallafall jättekul och sen kom Dag och hämtade mig. Vi åkte till farmor med en liten present och pratade lite. Det var mysigt men nu är jag hemma. Och lite godis och filmer hann vi plocka upp på vägen också!
Om kanske en halvtimme så kommer Isa. Hon sover här så att vi ska kunna sammåka till den supertidiga bussen imorgon. Och sen för nöjets skull också såklart!

Men nu ska jag packa färdigt och städa upp alla kläder som ligger på golvet i rummet... "Återkommer" sen.
Kramar!

Ni anar inte vad trött jag är! Stack till ...

Ni anar inte vad trött jag är! Stack till sömmerskan idag efter skolan och sedan direkt på tre timmars freestyle i jakan. Jag var otroligt trött men jag kände endå att jag fick ut något av det. Imorgon har vi frilufsdag, så jag hoppas att det blir fint väder! Hoppas med mig. Men nu ska jag sova, godnatt världen!


Nu sitter jag på tåget och lyssnar på Vero...

Nu sitter jag på tåget och lyssnar på Veronica Maggio. Hennes nya platta "Satan i gatan" är verkligen fantastisk och jag kan inte sluta lyssna! Menmen, är alltså påväg till dansen nu och vi ska träna sista gången med gruppen. Hoppas att det blir bra! För vi måste vinna på lördag, haha... Det här inlägget är igentligen helt onödigt. Jag vill bara försäkra er om att jag fortfarande lever när dagar är proppade som den här. Imorgon skriver jag nog lite mer... Men vi får se.


Nu sitter jag i bilen på väg till skolan. ...

Nu sitter jag i bilen på väg till skolan. Idag blir det en ganska lång dag eftersom jag har utvecklingssamtal. Och sen rusar jag till dansen. Så det blir inte mycket från mig. Föresten så ser bloggen väldigt konstig ut nu. Det är på grund av att jag håller på att mixa med designen. Menmen... Kramar


Nu hoppar jag i sängen. Träningen var ...




x)

Nu hoppar jag i sängen. Träningen var jätterolig men jag är verkligen trött nu! Ha det bra - ses imorgon.
Kram

Why love if losing hurts so much? We love to know that we are not alone.




Nu tänkte jag äta lite och sedan så ska jag åka iväg till dansen. Hiphop idag och jag och Frida måste träna. Herregud... Sen kommer även sömmerskan och vi ska prova gruppdräkterna. Hoppas dem är klara nu. Annars blir det lite panik till helgen.
Hör kanske av mig när jag kommer hem, eller så blir det imorgon. Kramar!

Once you choose hope, anything's possible



Hittad hos www.fokis.se 
Underbar.

In summer, the song sings itself

Hej igen. Kom hem för tjugo minuter sedan och lovade mig själv att gå in och skriva ett inlägg. Det hände inte... Men det är ju iallafall inte tre timmar senare som igår?

Dagen har varit ganska okej faktiskt. Fast det tycker jag ju alltid när dagarna är korta. Men den har samtidigt varit välldigt deprimerande. Jag menar vem är sprudlande glad en dag som den här? När det har blivit vinter i Maj? Jag som trodde att jag skulle kunna gå till stranden i helgen...

Nej, men nu ska jag fortsätta surpla på min halvkalla oboy. Så vi hörs sen.
Kram


SVARA SOFIAAA!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och vänta på att tröga sofia ska se mitt SMS....
Nattinatti!

If I close my eyes, no one sees me



Den här tröjan i mesh vill jag verkligen ha.
Den kostar $36 vilket jag tycker att den är värd!
Direktlänk


"The sky broke like an egg into full sunset and the water caught fire"

Då var man klar med läxan om påsklovet. Jag skulle såklart skriva om min resa till Miami då och i slutet så lade jag in den här bilden. Den är tagen av mig en kväll då vi åkte till ett sjukt fint hotell och tog en drink. Jag fick massor av fina bilder och här är en utav dem.

Vad tycks?


Miami
Bilden tagen av mig.


I was born this way



Sitter och skriver ett brev på engelska om mitt påsklov. Det är i läxa till min lärare och det är såhäär kul! Det är just därför ni inte hör så mycket från mig just nu. Jag ber om förlåtelse...

Svar

elle om En video på singeln:

gu va bra du e!!! grattis för placeringen, e det thea i bakrunden? :) <3

Svar: Japp, Det är Thea i lila jacka som dansar bakom. Hon kom tvåa ( till er osm inte vet. )

En video på singeln



Hiphop singel, Guld 12-15
Placering: Fyra...

the future will never be like it used to be



Just nu sitter jag och experimenterar med min testblogg. Vill få allting att fungera! Men det gör verkligen inte det...
Jag kom hem för två timmar sedan men har inte orkat uppdatera mig. Visst är jag snäll? Idag hade vi hemkunskap som sista lektion och vi bakade rulltårta. Mumsar i mig dom framför datorn just nu.

I hope life isn't a big joke, because I don't get it



Fotot är taget av mig - Emelie Dellby Svensk.

'



Sofias bilfärd var inte så farlig iallafall. Förutom när hon skulle parkera. Hon påpekade att den lektionen hade hon inte gått än...
Men nu sitter jag iallafall hemma helt utan skador! Perfekt. Imorgon är det en ny vecka. Det gillar jag inte. Tiden går för snabbt! Snart är det SM. Buhu.
Kram

Den röda Söndagen

Japp, nu ska jag sticka iväg till sömmerskan som bor i vallentuna!! Vi ska prova gruppdräkterna som ännu inte är klara. Dem ska användas på lördag i Falun...
Men eftersom det är så långt så sammåker vi och Sofia ska köra oss - Hon har inte körkort... Det här kommer bli askuuul! -.- Så att detta kanske är mitt sista inlägg.
Passar då på att säga att jag har uppskattat att ni läst min blogg och att jag verkligen är jätteglad! Tack så mycket för tiden som har vart, vi hoppas på mer...
Kram:)