Då lyfter vi om 3...

Då lyfter vi om 3....2.....1.......GO Looov, med härliga isa. Chaúúúú!!

Helsingborg-resa

Igår åkte vi med tåg ifrån centralen vid tjugo över ett. Vi var framme vid halv sju och ute och letade resturang runt sju. Hur kan alla resturanger i heeeela Helsingborg vara fulla? Haha, det tog drygt en halvtimme innan vi satt på resturangen på Clarion. Sen gick vi hem och tog "brun utan sol". Jenny hade tråkigt, så hon kom också. ( juste! Påminn mig att jag ska skriva ett långt inlägg om att hon är bäst också. Det har jag lovat...<3 ) På morgonen så vaknade vi och sminkade oss. Sen frukost på hotellet och sedan bar det av mot tävlingen. Disco singel var först och jag dansade i rond 2. Leeeeskiit! Men det gick bra och jag var nöjd och jag gick vidare:) sen i rond 9 var det normal nr 2. Så då dansade jag och var väl halvnöjd;) men tyvärr så blev det omdana för mig! Så nej, efter att jag har dansat det mest katastrofala i världshistorien så åkte jag ut. Och nej, jag är inte nöjd :) Isa och Karro gick båda vidare till final i singel och där så kom Karro trea!!! Isa kom tyvärr femma(kooooooonstigt-.-) i par var det bara tre med. Alexandra och Amanda, Rebecka och kassandra, och isa och Karro. Dem slutade tvåa vilket var såå sjuukt konstigt tycker jag. För dom har aldrig dansat bättre!! Nu sitter vi på tåget hem efter att ha ätit middag på Helsingborgs mest proppade italienare:) haha. Vi tar natttåget hem nu och jag längtar så jag dör på att sova. Jättestora kramar så hörs vi. PUSS

Sofia bloggar

Hej Sofia hej här kommer ja:)! För ja sa hej Sofia Ja sitter På ett tåg( plan) Gör ja kommer till helsinborg(italien) idaaaaa! För ja kommer till helsing för ja kommer till helsinborg(Italien) Idaaaaaaaaaaaaa!!!!!:) (text och musik Sofia Hernborg) Hoppas den vinner melodifestivalen 2013 Oops då har jorden gått under Ledsen sofia de e ba o sätta dej på ett plan till italien:):p Så du kan njuta en sista stund

God natt


Dans<3

Nu ska jag byta om för att åka på dans. Sofia e typ lite sjuk så vi får se vad det blir för sorts freestyleträning idag... humhum;) Här kommer typ nåra bilder från tävingen. typ 4 av 700 :)


me in action


fridis


Jag sur på fannie för att hon fotar mej... x)



Jag och fabian supernervösa!




Fixat bakgrund bakom inlägget:))

Kolla vad jag har fixat! Känner mig bääääst eftersom jag absolut inte är teknisk. Haha! Så nu blir det fina inlägg i fortsättningen...elr inte. Idag kom jag hem och packade och pluggade. Sen blev det ju lite tid över så jag satte mig och försökte mig på det här, haha:) Och det var de ända jag ville med det här inlägget så, puss för nu<3 :) //Emelie

vig? jovisst...*






Ni frågade efter min vighet och här kommer det stela resultatet x)
- PUSS

God natt :)

Nu drar jag mig mot sängen och så ses vi och hörs imorgon! Tack för ännu en härlig dag.
- Pussar


En vintermorgon

Sitter i bilen påväg till skolan. Blir skjutsad av isas pappa:) Idag har vi gympa och lite andra tråkiga lektioner. Och sen ska jag hem och packa, som jag sket i igår... Ikväll är den sista discoträningen innan helgen. Det är ju så sjukt att jag inte har laddat över bilder från förra helgen än!? Menmen, har ingen sladd så jag måste köpa det snaaaaabbt! I helgen blir det också massa bilder. På de jag inte känner också! Så att om du är riktigt cool blir det ett foto på dig! Haha;) Nemen vi hörs, pussar <3

next dans


Solsidan

Sitter och tittar på småklipp av solsidan. Har inte sett avsnitt 4 & 5 men dom går inte att titta på playen längre:(
Snart ska jag börja packa lite smått till ¨åre och ikväll blir det dans. Skulle egentligen ha haft hiphop mede johan men vi får modernt med Elise istället! Roligt:)

PUSS sålänge <3


Pkals



Från höger:

Disco singel Guld J1 andra plats, prick
Hiphop Par Guld 12-15 andra plats, prick
Disco Par Brons J1 första plats, prick

SuperHelg nr 1

I fredags efter skolan packade vi väskorna och begav oss mot sundsvall. Efter två timmar sittande på brommaplan ropar chafören att bussen är trasig...Haha, så vi kommer till gävle för mat två timmar efter tid och sen kommer vi till hotellet sent på kvällen. Tävlingsdagen går bra som ni vet och söndagen var det workshop med Dawid på dansskolan. Fast jag var astrött eftersom vi somnade två kvällen innan. Aja! Kom hem igår och tittade på solsidan. Så himmla bra tycker jag.


Från sundsvall till Söderhamn!

Elin Plane bloggar nu för att Emelie är lat. Men idag var det danstävling i Sundsvall Emelie kom 1a i discopar 2a i discosingel och 3a i disco grupp och 2a i streetpar. Jag själv är sjuuuukt bra! Nu är vi på dansskolan och har packat upp lite things:) vi har duschat och fixat och nu är det bara lite bus kvar:)) Nån gång nästa vecka kommer det biiiilder! Fannie och jag har tagit över 600 bilder. Skojskoj:) Pussellipuss från Elin och Emelie<3

I baren

Sitter nu i baren på hotellet i Sundsvall:) Det tog tre timmar extra hit...ja! Jaha, snart blir det kastanjevatten och grejsimojs. Sen ladda för tävlingen imorn. Pussellipuss:)

sundsvall

Nu bär det av till Sundsvall! Vi åker buss i drygt 4 timmar idag. Bussen går kl 3 från Brommaplan och mamma hemtar upp mig om en kvart. Sen blir det en sjukt rolig bussresa! Vi stannar till vid Gävle och äter middag. Sedan sover vi på hotell inatt och imorgon är den stora dagen! Jag kommer tyvärr!, inte hinna äta eftersom jag ska tävla hela dagen... Tummen upp för det :))))))) Ja, sen åker vi till dansskolan i söderhamn och övernattar där. På söndagen blir det träning, både disco och street och jag och Frida hade tänkt att sno lite nya steg.

Men nu så ska jag åka strax och jag ska bära ner min 50 kilos-väska ner för trappen...Så får väl säga hej då här och så bloggar jag mer på Söndag/Måndag. Hoppas ni inte saknar mig för mke! ;)



I wait until you are real

Jag hoppas nu att med min nya kamera ska jag kunna ladda upp mycket bilder efter den här tävlingen1 Det ska bli kul med våra nya skit-gruppdräkter och våra pardräkter!<3 Det är kul med ny termin.
Nu åker jag på dans<3
PUSSAR


SERIÖST?



- ONEPIECE



- JUMPIN







..........


Ulrik Munther - LIFE


Packat

Nu har jag både gjort klart 1-12 instuderingsfrågor om ljus och så har jag packa! Det mesta...
Såhär ser mitt finfina rum ut just nu:P


Någon som ser nu om jag glömt nåt? Haha:) Elr inte....

- PUSS

MornMorn

Vaknade idag utav att Elin skrek utan för min dörr. Mysigt, när man igentligen ska upp en timme senare. Jag gick iallafall upp med hoppet om att jag skulle hinna blogga lite innan jag gick. Hann ju tyvärr inte det igår. Idag blir det dans som vanligt. Börjar 20.00 - 21.30. Det är ganska långt hemmifrån också så det blir sen läggdags...
Imorn bär det av till sundsval och jag ska tävla i FEM grenar! Jag kommer seriöst dö!!! Och sen är jag ju så himmla rädd för att ta med kameran också! Om någon utav era föräldrar ska med kanske ni kan fråga lite snällt om dom skulle kunna filma under tävlingen? För jag kommer aldrig våga lämmna den ensam!

Grenarna jag ska tävla i:

Disco Singel - Guld - Jag
Disco Grupp - B-klass -  Disco Mania
Disco Par - Brons - Fabian-Jag

Hiphop singel - Guld - Jag
Hiphop par - Guld - Frida - Jag


Det ska bli kul. men jag kommer faktiskt att svimma. Aja! Vi får hoppas på det bästa!
Enorma kramar och pussar från mig!<33

DANS

NU STICKER JAG!
- PUSS<3


15 Februari

Asså! Att jag aldrig hinner blogga dom här dagarna!!!!
Så himmla suur! Ska typ äta snart och byta om och sen åka till dansen... Blogga? Inte mycket direkt.
TUMMEN NER FÖR DET =C

Idag har det varit en okej dag. Hara vart i skolan.  Vi hade typ slöjd,No och Engelska. Sen var det någon språkföreläsning* också. Jag ska välja spanska.(Och nej, jag går inte ifemman, men våran skola e efter och vi väljer inte språk förän i sexan.)
Efter skolan hemtade pappa upp mig och vi åkte till sömmerskan. Vi fick hämta upp allas dräkter eftersom dom andra inte hade kunnat hämta sina igår. Ska ta med dem till träningen idag även fast Fannie inte kommer kunna få sin...Men den får hon imorn :)



- PUSS

Tack

Nu, efter en såå mysig födelsedag ska jag somna med ett leende!
Tack så mycket för alla härliga gratulationer, det värmer verkligen!

Puss och älskar er alla



Nikon D3100

- HAR FÅTT EN KAMERAAAAAAA!




Svaret

Fråga: Vilken storlek har du i din onepiece? Ska själv köpa en sån! Jag är 170 cm lång.

Svar: I min OnePiece har jag storlek XS. Jag är 155 cm lång och den är väl lite stor för mig.
Skulle tro att Small passar dig, Eller Medium. XSmall går upp till 163 cm!



Det är min dag

Då var man tonåring!
Vi började firningen av mig i frådags då jag hade fyra kompisar hemma hos mig. Vi hade jättemysigt och jag fick presenter redan då. Av Jenny fick jag en oversize-tröja från h&M och ett snyggt armband:) Av Karro fick jag också en oversize-tröja och så fick jag en skitsnygg body! Nikita gav mig en ursnygg klänning, + ett fint halsband.
Av min Isa fick jag något som jag aaaaldrig kommer kunna matcha!



Den är så sjukt fin och hon har målat själv<3 Underbarn'



Ni vet inte hur glad jag är<3





- PUSS





Så gott kan man ha det...





Foto




redigerad*


Foto: Jag

Kamera: Iphone

Redigerad: Photoshop i Mobilen







Lite Massa Bilder



japp...




Suddig, men med en bra modell funkar allt! ;)



haha! Den e bara för gulligz<3 Betty du ser såå liten ut :P



Hahahahaha, Den här skrattade vi ett tag åt...



hihi



Okej, vad gör du Emelie?



Den e fin



Vad ritar Betty förnåt?



Haha, snyggt man kan göra :)



stirr*



dubbelstirr*



Dagens Komentar*

Betty- Nemen kolla Emelie! Han ser ju ut som du!! :D :S





TackarTackaar:)))


( e med i veckans blogg hos www.sagelin.blogg.se )





Hiss Elr Diss?

Hade roligt igår med Betty. Vi åt pizza och godis medans vi tittade på Molodifestivalen:) Vi älskade Loreen! Fattar inte hur hon typ inte vann?
Och sen höll vi även på att spy över Sanna Nilsen's kläder! Ujwääääääk! Bettys komentar: Klänningen e från Lindex! Min: Boleron är från H&M's BARN!
Asså fyfn vad fult det var! Haha Men hon sjunger ju bra som vanligt ;) (Fast låten var amatörig* )





Tävlingsvinnare:)

Japp! Så nu var det så att nästan ingen som komenterade i min fina tävling? Buhuhu:( men aja, vi har en vinnare!
yeyyyyy :P



Hanna:

Hej hallå! Den här vintern har inte varit lätt för min del alltså... Halkat, stukad, snubblat, vält hela kroppen inprincip. Körde hem från skolan en dag här och klarade mig hela 2.6 km utan att ramla, precis innan garage uppfarten var jag ju tvungen (självklart) att välta hela mopeden och få den över mig. Inte nog med det, jag fortsatte att gasa när jag halv låg och dog av både skam och skrattanfall.
En annan grej som hände för någon vecka sedan var när jag skulle till skolan och mitt ute på skolgården halkar jag, försöker resa mig upp... men halkar igen. Efter det behövde jag en del svanskote-alvedon.
Kram






Den tolfte

Tack för en så härlig kväll med er tjejer! Så himmla mysigt. Tack för presenterna också, dem var underbara :)



Vi somnade vid 2 och vaknade 10 typ :) Det är ju okej.
Igår åt vi Tacos,Pannacotta,Godis,Ostbollar och typ myyyycke mer! Haha.
Vi tittade på Backup-plan som typ alla redan hade sett, förutom jag :P Så det var ju roligt:))
Nu på morgonen så skulle Nikita se LASSIE!!! ÅÅÅh, jobbig :*<3
men vi tog the secret Garden ist. Så bra den är<33 Älskar den<33




Efter flera år av misslyckade dejtare bestämmer sig Zoe
för att ta saken i egna händer.
Fast bestämd att bli mamma, gör hon upp en plan och bestämmer
sig för att göra det hela själv. På vägen till sin insemination möter hon Stan,
en trevlig man som uppfyller alla hennes kriterier.



Efter att ha förlorat sina föräldrar i en jordbävning, är en bitter ung flicka som heter Mary Lennox skickad till England med sin tillbakadragna farbror. Så småningom upptäcker hon sin sängliggande kusin och en "hemlig trädgård" som en gång tillhörde hennes avlidne moster. Med hjälp av sin kusin, den snälle Dikon, och lite "magic ", kan Mary kanske hitta lite kärlek tillbaka till familjen.




Fredagens Outfit

  



- PUSS

Myser



Har suttit med en kopp choklad och värmt upp isbiten i mig. 
Är helt igenom frusen och sitter med mina fina tofflor och läser bloggar.
Om typ en timme ska jag börja fixa iordning mig och huset. För dom kommer vid fyra.
Gud det kommer bli såå mysigt! Vi ska ju ockås hyra film som vi brukar.
Har ni nån ide om vilken? Släng gärna in en komentar med ett filmtips isåfall.
Och kom ihåg att komentera inlägget under också!
För jag vill så gärna ha tävlingsbidrag.

Pussar, Allt för er

Tävling




Den här tävlingen går ut på att vara så taskiga mot SL som möjligt!
Haha, nej. Men du ska formulera det värsta snökaoset FÖR DIG den här vintern!
Vinnaren vinner länkningar, och vem vill inte ha det?

(Vinnaren utses imorgon!)

LYCKA TILL


MÅSTemanha"rubriker?

Aaa, Min älskade extrapappa har slängt mammas skridskor (dom som jag skulle ha.) Så nu blir det ju en rolig förklaring för idrottsläraren imorgon! wiii. Ska sova nu. Träningen gick verkligen inte bra. Men jag hade grymt kul! Det var Jag,  Isa och karro = Mongobarnen + Sofia'n :)
Så jag är nöjd, men nu ska jag verkligen sova eftersom man tyvärr inte har någon sovmorgon imorn! - PUSS

                                                                                                                                    

Dans

NU sticker jag! Senträning idag, och det blir freestyle. Jättetrött, så vi får inte förvänta oss något....HEHE!
PUSS<3


Klart

Så! Nu har man ätit lax och fixat våra fina "pannacottor" !
Haha, det var faktiskt jättegott och blir säkert ännu godare imorn!! Vi gjorde även små som Mamma, Dag och david kan äta. MUmselimumms!
Fin bild:



Sedan för det fina (och det lilla extra goda) så ska jag toppa med lite choklad och hallon!
Känner att det här kommer SLÅ nikitas!


Haha - PUSS


Pannacotta

Å, har städat lite i köket och strax ska jag och Dag laga Pannacotta! Den blir till i morgon kväll då jag ska har myskväll med några kompisar :) Mysigt ska det bli. Har ni några tips på bra filmer att se?
"Älska mig" hört att den är bra, vad tycker ni?


Förlåt att man knappt ser!



PUSS


Stops the world when you die?

Hejhej:) Snart ska jag åka till skolan, men har lite tid över till bloggning. Har nog aldrig morgon-blogat förut?
 


Ikväll ska jag göra en hemlig efterrätt till imorn (Ifall nån utav er läser :P) så det, och typ bloggning blir det idag innan dansen. Freestyle idag. Kuligt :)
Nemen! Måste kuta nu. ChauChau!!<3






snabbis :I

Har gjort läxorna som jag egentligen inte behövde göra. Till nästa vecka :P Men vi hade inga mer läxor till den här veckan, så jag passade på att göra dom så jag kan vara ledig(nästan) då:)
Snart blir det dans:) Men först en middag:) Ska ta med något att äta mellan träningarna ikväll för annars kommer jag dö!!!!


PANIIK!

Kommer inte in på statistiken. Så nu blir jag helt galen!? Kan någon med blogg.se komentera om det är samma sak för er??? Paniik.....





                                                                                                                                   


90 unika igår? Tack<3

Halloj Halloj :) Har gjort läxorna nu. Vi har nåt himmla So-prov imorn som man började plugga på idag!? aaa.
Har gjort Matte också. Och liiite engelska. Men det är tråkigt :P
Snart blir det dans. Vi kommer säkert köra skiiitmycke styrka! (vill inte...) MEn aja, hoppas vi gör nån rolig grejsimojjs elr kör modernt:)


                                                                                             

<3

Godnatt!
PUSS<3

!Statistiken!

Åå vad glad jag blir!  Rekord-statistik!<3
Älskar er!!!! Har varit hos sömmerskan med gruppen nu. Det tog jättelång tid! Men dräkterna blev faktiskt bra:)
Här kommmer lite bilder:


Jag e den lilla längst fram.



Dem blev riktigt fina<333
men dom blir finare med strass på sen!


PUSS//<3

Sjukling

Gaccccchhhhh vad äckligt!
ihjuwww. Skulle sova över hos isa igår efter dansen. Mysigt först men sen kommer illamåendet som leder till minst sagt otrevliga saker! Så jag blir hemma idag fast jag känner mig frisk just nu. Kan vart något jag ätit. Burr'



Love will find a way

Har kommit hem från lunch på sjöpaviljongen nu:) Det var gott. Om nån timme ska jag gå till mamma. Fast jag orkar inte det:) E trött och vill helst inte gå ifrån min kära dator. :P
Men aja. Hörs :)


Jag gråter

på riktigt. för den här boken betyder så för mig.



Just to say Hello

God Morgon:) OnePiecen e på igen:) Kommer nog aldrig ta av den? Har tittat på lite TV och nu dumpade jag av mig vid datorn. hehee... Efter lunch går jag till mamma och åker sen till dansen:) Vi ska ha Hiphop med Johan i två timmar, Och sedan blir det middag och sen två timmar disco med sofia. Det ska bli kul. Tävlingen närmar sig och jag behöver verkligen träna.
Förra Onsdagen sa Sofia något som jag verkligen har klurat på hela veckan. Men jag kan inte hitta det.





 


God Natt

Goonatt:)
Kommer somna med ett leende på läpparna:) Pussen<3
För statistiken gick vips uppåt iaf:)
(Och för min ONEPIECE:P)


:)



PUSS

Onepiece!!

Fått min nu. Gach vad lång tid det tog men jag e så himmla glad<333
Älskar verkligen förgen:P<3 Har tittat klart på Melodifestivalen nu:) Hatar att det är så låg standard på den. Sveriges bästa musikprogram lixom? Men jag gillade Dannys ganska mycket iaf:) Och Pernillas var skön. Förutom att den aldrig skulle lyckas utomlands....



Shyggt foto va? Hahaa -.-


Och så skulle coolichen Elin prova! Haha. dvärg säger jag bara :P



PUss

Hej Hopp

Vi slutade skolan 12.20 idag efter tre lektioner. Sååå skönt :)
Efter det åkte jag och Isa hem till henne och hämtade grejer och vi har vart hos mej sen dess:)
Snart blire väll Let's Dance och lite godis. Och sen ritar vi säkert lite roliga dräkter elr nåt :)
Här sitter jag iaf och har lite kul med min webcam:P



Ja' :)





puss

:)

Nu e jag hemma från dansen. Ska duscha och sedan sova :)
Godnatt och Puss!

A world without humans




Jeans - JC
Topp - Monkii
Ring - Accessorize


Älskar verkligen den här ringen. Straaaass :P





P.s E med i veckans blogg på www.sagelin.blogg.se
Va mäd du också! Du kan vinna en design<3



LOVE //Me





RSS 2.0