Good


It's just the way it goes



Glömde den här, sååå underbar!
149,- Gina

love today

De här två shortsen är verkligen två stora vill ha! Från Gina Tricot.



149,-

249 ,-

Disappointment has a name, it's heartbreak



Hejsan, har kommit hem från skolan nu och packat ihop lite saker. Snart åker jag iväg till Visby och ska tävla HipHop imorgon. Det måste verkligen gå bra i singeln nu så att jag kommer upp i star! För jag orkar inte köra det i Falun. Vilket är nästa helg. Då blir det Disco grupp (Disco Mania), Disco Par (med Fabian Eliaesson) och hiphop singel, och par (med Frida Planstedt). Det ska bli sjukt kul.
Men roligare blir förståss Disco SM i Göteborg veckan efter!

Kramar

They say that I've gone mad


Dagens Looki

Dagens look blir såhär. Första skoldagen, hörs kanske mer idag.


I never think of the future - it comes soon enough.

Japp, några fler inlägg blev det ju inte idag... Satte mig och redigerade bilder och sen rann liksom tiden iväg. Jag sprang till dansen och nu har jag varit hemma hos mamma i två timmar. Det hade kommit paket från både Ellos och H&M! Lite saker passade faktiskt, de visar jag någon gång.... För schemat är verkligen packat den här veckan. Men nu måste jag sova! Kramar

Hemma


Jag gillar den här bilden...

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN HEMMA!
Är helt slut efter lång flygresa, men nu så ska jag tagga om för att träna ikväll. Det blir hiphop och det är ju tävling i helgen. Jag och Ffrida är inte ens klara med våran dans. Och jag har lite smått panik.
Nu tänkte jag packa upp och ladda över alla bilder från kameran. Vi hörs sen!

We do not see things as they are. We see them as we are.

Kvällens Looki.
Eller kanske vardet gårdagens kväll? Hum, jag velar hela tiden mellan att anpassa mig till er eller min egen tid...



Klänning/Tunika - SALT SistersPoint

Shorts - Abercrombie & Fitch

Ballerina leopard - Ellos


Nytt i garderoben

Det blir konstiga tider nu. Den tiden på dygnet då jag får tag i pappas dator. Ja, då är klockan midnatt hos er och ni har nog antagligen slutat titta in på bloggen med jämna mellanrum, för att se om jag skrivit något. Så detta ser ni antagligen imorgon då. Surt...
I måndags så shoppade vi ju och det har inte blivit så mycket från mig sen dess... Så här kommer en outfit från mig och min lillasyster Elin, där vi stolta kan presentera våra nya plagg i garderoben!

Klänning - Abercrombie & Fitch
Kofta - Abercrombie & Fitch
Skor - Kenneth Cole



Blus - Abercrombie & Fitch
Shorts - Abercrombie & Fitch

Kram sålänge, nu ska jag äta middag:)


Lördagens Outfit


My heart still beats ;)

God morgon. Vaknade tidigt idag! Här är klockan trots allt bara 07.30. Men jag vaknade även för en och en halv timme sedan. Mina axlar brände sönder mig! Har aldrig känt så förrut faktiskt! Jag har bränt mig något så illa på mina axlar och när jag skulle sova så halvt skrek jag när jag rörde dem mot sängen. Det är hemskt. Och det är även orsaken till att jag sitter uppe och tittar på Nicke Nyfiken nu. Igår försökte jag ladda upp outfits men min pappas dator var trög. Så vi får se om det funkar idag? Kramar!

Lunch-Bloggning

Hej på er! Sitter och äter lunch på våran favoritresturang just nu. Har beställt in en quesidilla med kyckling och smält ost. Smarrigt! Klockan är väl nära middagen hos er? Så då måste det ha hänt lite grejor hos er denna lördag! Berätta gärna i en komentar! Så blir jag glad! Kramar från värmen

Feet, why do I need them if I have wings to fly?

God Morgon! Sitter i Isas pappas bil som vi får skjuts med till skolan. Välldigt snällt! Idag är schemat ungefär samma som igår. Efter skolan; soaree'-rep till cirka fem och sedan direkt till dansen. Idag slutar vi nio och jag kommer vara så sjukt trött så att jag inte bloggar... Så ni får tycka att jag är jobbig en stund till! Kram

Boys don't cry

Ja, då blev det ingen bloggning idag då! Välldigt tråkigt tycker jag eftersom ni verkligen inte kommer höra alls mycket av mig denna veckan... Men nästa vecka kanske det kan komma någon film på dans och sång? Vad tycker ni om det? Idag så slutade vi halv tre och sprang direkt upp till aulan. Vi repade och det var ganska rörigt. Men allas nummer var så sjunt bra!! Sen kom pappa och skjutsade oss hem för att äta, och sen till dansen. Lite om min dag. Har eran varit lika proppad med massor av aktiviteter? Kram

It is better to know some of the questions than all of the answers.


Bild från tävlingen

Nu har jag packat till miami som vi åker till på fredag morgon! KOmmer inte hinna någon utav de andra dagarna så det fick bli kvällens uppgift. Därför ingen bloggning. Men det kommer bli dåligt med det den här veckan! Håll ut! Nästa vecka blir det blider från Miami.
Kramar till er trogna läsare!

Idag

Idag så hade vi hemkunskap sista två timmarna och vi bakade "AF-brödet". Det var verkligen sjukt gott och såg ut som små frallor! Sen när jag och Isa kom hem så skulle vi baka till soaree´n men Jenny och ELin hade redan börjat. Så vi hoppade på och nu har vi små kakor (?) nere i köket.
Jag sitter och drogar discomusik och har det välldigt bra faktiskt. Vad händer hos er denna kväll?
Kram

God natt



Sticker snabbt i säng nu efter en fulspeckad helg! Hörs imorn!<3

Drar till dansen



Så, nu är jag hemma och ska bli skjutsad till dansen om tio minuter. Tågresan tog cirka tre timmar och jag är ganska trött nu. Har även lite ont i foten igen. Så jag ska ta det lungt idag. Men vill ändå åka dit! Hörs sen! Puss

Söndag

Idag vaknade jag i Falköping i mina extra-morföräldrars hem. Haha. Nu så sitter vi i bilen påväg till något ställe där det ska finnas många tranor? Det blir nog skönt med lite frisk luft! För vid ett så åker vi hem till stockholm med yåg. Lagom så att jag ska hinna bra till dansen. Har ont i hela kroppen!!! Inte skönt... Kram

Nööjd!

Imorse vaknade vi tjugo över sex och fixade oss. Sen bar det av mot Skövde Arena! Dagen började med singel och jag tejpade min fot. Håårt! Jag gick faktiskt till final! Och jag är nu uppe i STAR! Vilket också betyder att det blir freestyle för mig! Sen var det par och vi kom trea! En prick till guld! Är jättenöjd över dagens resultat! Kramar till er!

Frida här

Tja tja!!! Nu har jag snott emelies mobil å vill bara säga att jag e bäst <333 Bye bye emelies läsare

Fyra timmar kvar...

Hejhopp. Nej det har inte hänt något roligt utan snarare tvärtom;) Sitter och har det tråkigt på bussen. Vi har cirka fyra timmar kvar tills vi är framme i skövde.. Då ska jag och frida ta ett till lager med brun utan sol och sen ska vi hoppa ner i sängarna. En liten uppdatering från mig. Kram

Ses om en helg!



Nu sticker jag till brommaplan om en kvart och sedan bär det av mot skövde! Lovar att skriva om det händer något spännande, haha. Jag har packat allting och köpt ett lass med godis! Dom är bara mina! Haha.
Ha det jättebra hela helgen.
Kramar till er!

dagens looki



Enkelt baslinne mörka jeans och en vit halsduk.
Så blir det när jag inte orkar vara fin!

Vinnaren av dagens blogg!

Vinnaren av dagens blogg!



Imorgon åker jag tycärr bort över helgen och hinner därför inte välja någon ny vinnare. Så det får bli en paus i några dagar nu och sen kanske jag kör veckans blogg snart! Kram


God natt



Nu ska jag hoppa ner i sängen och få lite skönhetssömn ( xD ) och sen så är det ju fredag! Längtar. Fredagar är alltid bäst. Som ni alla ju redan vet. Men jag säger det igen. Fredagar är bäst!
Men vi åker ialllafall till skövde med bussen imorgon så då blir det ju inte mycket bloggning! Kanske någon mobliblogg här och där men blider i inläggen blir det inga. Menmen. Vi hörs på söndag!

Kram

---> Dagens blogg

Brun utan Sol



Har precis kletat in hela mig med jättemycket brun utan sol! Älskar iden! På vintrarna när man nästan ser sjuk ut så kommer den till räddning. Men jag brukar oftast bara använda den när det är danstävlingar! Som nu. Imorgon ska jag kleta på sista lagret och sedan så är jag väll brun och fin till på lördag! 
Brun utan sol är inte alls dyrt och därför ska du verkligen inte snåla! Smörj på snabbt och mycket annars blir det fläckigt och syns mycket tydligare!

 Finns på Åhlens för endast 89 kronor. Den dyraste är inte alltid den bästa!

P.s Ta inte i ansiktet! Det blir oftast inte bra. Använd solbuder eller något annat fiffigt!

I swear to God we're gonna get it right. If you lay your weapon down



Hatar när statistiken går neråt. Stort neråt. Då blir jag på dåligt humör... Bara det jag vill säga.
Kram


“Nothing great in the world has ever been accomplished without passion”



I LOVE IT

Don't worry. be happy




Nu har jag ätit middag, hemma hos pappa då, och jag har satt mig vid datorn igen. Måste verkligen göra min läxa nu men har ingen lust. Tråkigt. Men såklart måste det göras! Så jag säger hejdå sålänge.

----> Dagens Blogg

Hos mamma



Nu har jag kommit hem till mamma efter en halvkul dag. Vi hade mycket göraklart-tid så det var ganska roligt. Om en cirka en kvart sticker jag till pappa. Ska bara packa färdigt och så.
Jag vet egentligen inte varför jag ska dit idag. Men pappa kommer hem från Mallorca idag (det fanns ingen anledning till att han åkte dit. Och inte heller till att jag inte fick följa med... ) och vi har inte träffats på länge så jag ska vara där en dag och sedan åker jag ju på tävling i helgen. Fast pappa kommer på lördagen och hejar. Och det gör även hela falköpingsgänget! Haha det ska bli kul. Men jag kommer säkert att åka ut direkt eftersom jag kommer slå upp min fot. Rädd eftersom jag kanske får ont. Nejmen nu ska jag springa över till pappa. Ha det bra sålänge!
Kram

we♥it



Älskar detta halsband. Det står något obeskrivligt fint på det.

Dagens Blogg till Torsdag

Vinnaren av dagens tävling!

Blev det inte du? Komentera detta inlägg att du är med igen så lottar jag kanske fram dig imorgon!
Kram




Alla inlägg som INTE har med inlägget raderas!
Så komentera i nästa inlägget om det inte har med detta att göra. Tack


BEIGE, BEIGE, BEIGE!


In matters of the heart, nothing is true except the improbable


Gammal arkivbild


Nu ska jag packa snabbt eftersom jag går till pappa imorgon. Och sen åker jag ju iväg på tävling på fredag med min lilla fot. Känns faktiskt inte så bra men jag får tagga så gott jag kan. Tidsinställer några inlägg till er nattugglor så att ni har något att göra framför datorn. Men jag själv ska lägga mig i sängen och läsa tror jag.
Kramar till er

It's kind of fun to do the impossible


464.22,-  www.asos.com

Denna vackra modell på klänning är egentligen inte alls min stil. Men tyckte att denna klänning var helt sjukt gullig! Tror ni att den skulle kunna passa på mig? Skulle jag vara lika fin i den? Troligtvis inte. Men gillar den verkligen så vi får se om jag sparar ihop lite till den.
Vad tycker ni?


Secrets are secrets, and keep them for yourself


Ta mitt skimmer, för jag brinner.



Nu är jag hemma från dansen och har sat mig vid datorn igen. Men var är mina läsare? Statistiken är nästan på noll. Gråt* Menmen, skriver för er som är trogna och tittar in. Nu hade jag tänkt att skriva om mitt fina "apbrödsträd från savannen" och sen får ni ju inte glömma att läsa min finfina novell! Bara en del kvar nu och den kommer imorgon. Håll ut! Eller inte...
Kram


Kom till Första delen av min novell här
Kom till Andra delen av min novell här


Bättre Som luft

Missade du första delen av min novell från 2010? Läs den här.


Fortsättningen:

Jag hörde ett pipande ljud i öronen vilket påminde mig om att det var morgon. Jag gick upp och klädde på mig mina fula jeans och min t-shirt. Men min mage var tom, på den där hemska känslan. Den där klumpen i magen. Den jag brukade kräkas av.
Mina ben förde mig snabbt ner till köket där jag tog en macka och ett glas juice. Sen började jag gå mot skolan.

Jag gick ut genom vår bruna fula dörr och började gå ner för trappan. Jag mötte min tioåriga granne. Hon var precis som jag. Lite utanför eller vad man skulle kalla det. Jag log lite mot henne, men fick inte tillbaka någonting förutom ett:
"Hej Blöjtjejen!"
Hon garvade och sprang därifrån.
Jag blev förvirrad och fattade ingenting. Sen gick det upp för mig vad hon hade menat. Klumpen kom tillbaka, och var värre än någonsin. Jag borde ha fattat! Jag betyder ju ingenting för dem! Jag sprang istället för att ta bussen. Jag tog en omväg, för att inte möta dem! Allt var så hemskt. Efter ett tag så var jag framme vid den där jäkla skitskolan.

"Latifa! Hur kan man vara så klumpig och komma för sent när det till och med är sovmorgon!?" skrek min fröken argt till mig inför hela klassen. Klockan var en minut över, och jag gick ledsen till min plats längst bak.
"Du kanske behöver en potta?" sa en välkänd ironisk röst. Jag tittade blygt upp och mötte Rebeccas hemska ögon. Hon log ett hånande leende.
"Eller så kan du ju gå och pussa Lukas!" skrattade hon, likt alla andra. Fast inte han... Jag sneglade mot honom men tittade fort ner igen. Det föll en salt tår ned i mungipan.
"Kolla vad Latifa har ritat!" brast Linn ut och gav en lapp till vår lärare.
"Det verkar som om någon inte gillar vår lärare... Hon har ritat honom som apa!" Sa hon och stirrade taskigt på mig. Jag blev tjock i halsen och mina ögon blev svullna av alla tårar. Jag kände en sådan fruktansvärd avsky mot henne.
"Ut!" skrek läraren, och jag sprang. Jag sprang till toan och låste in mig. Mina knän vek sig och jag föll gråtande ned på golvet och kräktes.


“Hope never abandons you; you abandon it”



Den här lätta underbara outfiten lyser upp och blir så speciell med hjälp av det vackra röda håret. Hon matchar det snyggt med sina läderkängor och den blåa färgen gör landskapet så kallt.
Denna bild är en perfekt källa för inspiration.

“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow”




Nu är jag hemma igen efter en hyfsat lång dag. Jag är alldeles slapp i kroppen så det var skönt att dumpa av mig vid skrivbordstolen. Ikväll så är det dans i tre timmar men jag ska bara vara där den första. Då är det coaching och jag och Fabian ska "prata" egenom paren. Vi får väl se hur det går. Men sen efter det så ska jag väl hem och vila foten. Som är lika med blogga. Haha, men nu ska jag skriva in min No-läxa på datorn (som jag inte gjorde igår...)
Så Tjingeling

Dagens Blogg!

Vinnaren av förra tävlingen!

Vann du inte? Jag lottar ut en ny imorgon så det är bara att anmäla sig igen! Kram


One can be a soldier without dying, and a lover without sighing



www.Ellos.se 

Dem här byxorna känns så rätt just nu! Har beställt dem från ellos tillsammans med fyra andra grejor som kommer med posten. Dem är även billiga med priset 299,- och jag älskar dem!
Vilka byxor gillar ni nu när det börjar lukta sommar?

Hett i vår?


Ellos 999,-

Skulle inte denna trendiga helt sjukt snygga skinnjackan platsa i din garderob i vår?
Det skulle den i min! Och jag skulle gärna ha den och min nuvarande att byta emellan. Om det inte vore för att den kostade. Den kostar 999,- vilket jag kan tycka är lite mycket.

Vad tycker ni är ett lagom pris för en snygg skinnjacka i vår?

The only joy in the world is to begin.



Vi fick hem både ellos och LA REDOUTE - katalogerna idag. Och som vi nu har lärt oss så ska vi beställa direkt så det ska vi nog göra snart. Ni ser min fina små flikar jag har satt här och var;)
Visar nog sen lite grejor som jag beställt!
Kram sålänge

----> DAGENS BLOGG!

Bättre Som luft

Emelie Dellby Svensk ,Oktober 2010



Bättre som luft
 

 

Jag släpade fötterna efter mig och tänkte på alla hemska saker dem hade gjort mot mig. Jag gick mitt i gatan och hoppades på att bilen skulle göra samma sak mot mig som mot mamma. Det föll en tår ur mitt öga när jag tänkte på henne. Hon hade haft ett fantastiskt liv, och det var hon värd. Men jag, jag har det fruktansvärt. Och inte får jag dö?

Jag började gå lite snabbare för att få festen avklarad. Jag hade aldrig gått på någon av Rebeccas fester förut. Så jag fattade inte vad som hade fått dem att ändra sig. Men kanske skulle dem sluta mobba mig nu, tänkte jag med lite hopp. Jag gick mot trappan upp till hennes dörr. Huset var vitt och sagolikt, ett sådant jag alltid velat bo i.
Mina steg var lätta mot trappan och just när jag skulle plinga på så smällde någon upp dörren i ansiktet på mig. Jag trillade bakåt medan blodet rann ur min näsa. Det nådde min darrande läpp och jag tittade försiktigt upp mot Rebecca, Matilda och Linn. Dom stod och flinade åt mig, men när dem fattade att jag faktiskt kollade på dem så stelnade dom till.
"Ojdå... Förlåt." sa Rebecca med ett uttryckslöst ansikte.
"Det är okej." mumlade jag och tittade ner. Men dem hade redan gått. Jag suckade och gick på ostadiga ben in i huset. Det var jättefint inomhus, och det kändes ännu större än på utsidan. Jag kom in i deras hall som ledde mot det välordnade vardagsrummet. Rebecca och hennes kompisar stod under en jättestor discokula och pratade.

"Latifa, du skulle väl inte komma?" Sa Rebeccas mamma ovälkomnande. 
Och vad svarar man på en sådan sak, tänkte jag för mig själv.
"Em, Rebecca bjöd mig." viskade jag knappt hörbart. Hon höjde ögonbrynet mot mig och sneglade på sin dotter. Sedan gick hon iväg med ett fnysande.
Jag började sakta gå in till dem andra som stod i en klunga runt Rebecca.

"Kom. Sanning eller Konka!" Sa hon med sin pipiga röst. Jag höjde ögonbrynet och gick till soffan där alla satte sig.
"Okej, jag börjar!" fnittrade hon. Och alla andra log glatt.
Jag satt längst bak med kutande rygg och håret framsvepande över ögonen. Jag försökte gömma mig, gömma mig för dem.

"Latifa!" skrek hon glatt så att alla vände sig om mot mig.
"Sanning eller konka?" Jag knep ihop ögonen och väntade på att jag skulle vakna. Det kunde inte vara sant! Men när jag öppnade ögonen då var det det. Och jag var fortfarande i helvetet.
"Sanning." viskade jag tyst. Rebecca log varmt.
"Säg en pinsam sak, och vem du är kär i!" sa hon överväldigande.
Jag blev röd om kinderna och skämdes ihjäl.
"Måste jag?" pep jag tyst och gjorde mig så liten som möjligt igen. Hon nickade och log.
"I femman så kissade jag på mig...Och jag gillar Lucas." sa jag blygt och tittade ner i golvet. Jag såg hur allas ögonbryn höjdes en centimeter och jag mådde dåligt.
"Men det är ju inget att skämmas för." sa Rebecca och log snällt mot mig. Jag blev lite gladare och resten av festen var faktiskt ganska kul. Ingen var taskig iallafall. Det kändes konstigt men ändå väldigt skönt.

"Latifa, din pappa är här." Sa Rebecca när folk började dra sig hemåt. Hon böjde sig fram och gav mig en snabb kram innan hon gick tillbaka till bordet. Jag gick nöjd ut genom dörren och fram till pappa. Och sedan så somnade jag i bilen.



Som sagt kommer nästa del av min novell redan imorgon. Och kom ihåg när ni läser: Jag skrev den för ett halvår sedan...


Dagens gåta!


Förra gåtan: Var finner man vägar utan fordon, skogar utan träd och städer utan hus?
Rätt svar: På kartan

De som svarade rätt:

http://carolinarunesson.blogg.se/
http://negativeplace.nu
http://princessffriida.blogg.se/


Det blir ingen ny gåta idag.

The greater your capacity to love, the greater your capacity to feel the pain


let's say that this is the inspiration


lookbook


“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”



Vi slutade skolan tjugo över två som ni kanske vet. Men jag,Martina och Signe stannade kvar och lånade ne musiksal för att öva på låten till soaree'n som är nästa torsdag! Det ska bli så roligt och jag ska be någon att filma så att ni som missr det endå kan se! Jag kom hem ungefär för en halvtimme sen och jag har suttit och gjort lite andra saker den här tiden. Men snart ska jag försöka mig på svenskan, och dom andra läxorna. Och så ska jag förbereda novellen också.
Kram


Var med i veckans blogg! ---> Tryck här

Novell på G

I femman hade vi ett arbete där man fick skriva en novell om precis vad man ville. Då var det fantasi och kreativitet som gällde för att få till den bra. Jag hatar själva början, då när man inte har en aning om vad man ska skriva om. "Du ska ta första bästa iden" men vilken är det då? Jag har väll inga bra ideer?
Men jag visste att jag ville skriva sorgligt och tragiskt eftersom jag ville dölja min bedoorande talang* över att skriva happy lovely endings! (Dem blir alltid så barnsliga...) Sedan visste jag även att jag ville skriva om en tjej. Som inte mådde bra. Och jag ville att novellen skulle förmedla någonting.
Och då har man grunden! Sen var det bara handlingen kvar... Men den kom med skrivandet.

Jag tänkte dela upp novellen i tre delar så att ni inte får allt på en gång! Så det kommer i nästa inlägg.
Kram

Upptaderar från skolan


Sitter i skolan och har precis svarat på några tråkiga frågor om skolan. Så nu har jag datorn och tänkte passa på att uppdatera mig lite! Vi slutar om typ fyrtio minuter så jag ska hålla ut tills dess. Vi ska ha lite matte nu. Hålla på med någonting veckopengar? Eller jag vet inte faktiskt. Menmen. Nu börjar vi!
Kram

Dagens Blogg!


Never go to bed mad - stay up and fight


Idag när jag kom hem hade jag med mig två små smurfar. Isa och Karin ! Vi la ut massor av filtar på gräsmattan och pluggade och fotade. Här kommer några härliga bilder från det!







Nu ska jag dumpa mig själv i sängen och läsa lite läxa. Sen, sova. Ska se om jag kan sno nån sån här avslappnings-CD som man somnar till. Den behöver jag!
Kram


Dance is for everybody. I believe that the dance came from the people and that it should always be delivered back to the people.




Nu har jag och mamma beställt från H&M. Det blev några små fina saker men nästan allting var slut! Ja, det är därför man ska vara snabb att beställa när katalogen kommer... Men det blev iallafall ett par kilklack-sandaler, shorts och en otroligt söt top/bandeau bh! Är välldigt nöjd fast jag velat ha en jumpsuit och bikini.
Kram


Städdags!


Nu tar vi fram damsugare och trasa, dags för städning! Hög musik och glatt humör är det som gör det roligt!
Kram sålänge


Dagens blogg vinnaren.

Vinnaren!



Kritik
Denna blogg valde jag eftersom att jag tyckte den verkade intressant! Jag tänker själv börja titta in där lite då ochdå och jag tror att den är läsvärd. Det är en fotoblogg med nytt och intressant i varje inlägg! Och man blir väldigt inspirerad. Sedan så tycker jag även att hon har lyckats bra med designen och headern. Så man blir lockad att läsa.
Kram och grattis!


I fortsättningen så kommer jag inte längre att välja ut vem som ska vinna. Istället så kommer jag lotta så att alla som är med och tävlar har lika stor chans! Vad tycker ni om det?
Det kommer en ny dagens blogg som startas ikväll och slutar imorgon efter fyra/fem någon gång.
Kram


The more I think it over, the more I feel that there is nothing more truly artistic than to love people.



Nu har jag ätit middag. Blev någon konstig pinjenötsbiff med fetaostsås, paprika och motot. Haha, men det var ganska gott! Sen var det lite hallonkräm till efträtt också. Gott!
Men hurni, var försvan ni? Mina läsare! Haha, nej men tror nog inte att det blir 200 unika idag igen. Men vi får väl se! Kanske är ni nattmäniskor!
Kram

"True love stories never have endings"


Dagens gåta!



Förra gåtan: En polis hade en bror, men brodern hade inte någon bror. Hur kommer det sig?
Rätt svar: Polisen var en kvinna

De som svarade rätt:
http://maliinsfoto.blogg.se
http://caguilera.blogg.se/
http://musikbarn.bloggplatsen.se
http://julia.egmont.se/Nicole
http://elinplane.blogg.se/
http://fashionmonkii.blogg.se/


Ny gåta: Var finner man vägar utan fordon, skogar utan träd och städer utan hus?

Life is just one damned thing after another

Sitter i skolan och har rast nu. Eller vänta...började för tre mknuter sen;) men jag sitter iallafall i klassrummet. Våran lärare kommer aldrig i tid.... Efter skolan kanske Karin ska komma hem till mig. Vi ska fota och göra en cool header till henne. Men vi får se. Kanske måste jag göra läxor. Vi hörs när jag kommer hem sen! Puss

Dagens Blogg

Vinnaren!


Var det inte du som vann? Anmäl dig igen och hoppas på att det blir du som vinner imorgon!


the boots...


Fantasi är viktigare än kunskap


Boys,Boys,Boys. We like boys in cars


“I never think of the future. It comes soon enough.”



Sitter och lyssnar på Tyler Hilton. Han är så himmla bra! Vad tycker ni om honom?


“May the dreams of your past be the reality of your future”



De här sakerna önskar jag att de låg i min garderob just nu.
Allting är från vår allas H&M.
Jag säger bara Sommar, Sommar, Sommar

it's just words



Svar: Haha, du jag har skrivit i dom där siffrorna själv i paint. Jag vet att det inte ser ut sådär? Men eftersom jag gjorde skärmklipp så kunde jag inte samtidigt hålla musen över statistiken. Så jag fick skriva till det.
Tack för klagomål...

Time is what prevents everything from happening at once.



Min statistik är redan jättebra! Kanske inte enligt er...Men för mig är det verkligen bra, och eftersom det är så tidigt på dagen tror jag det kan bli höga siffror ikväll! Det var de enda jag hade att säga med det här inlägget.
Haha, Kram

“In good times and bad times, I'll be on your side for ever more...that's what friends are for.”



Fina jag håller er uppdaterade!


----> Dagens Blogg


Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart



Godmorgon.
Jag vaknade en lite mer rimmlig tid idag. Ungefär vid tio. Jag åt frukost i en timme och nu sitter jag här och latar mig framför datorn igen. Som alltid. Vad ska ni hitta på idag? Något lite roligare än mig kanske. För jag ska väll bara sitta här. Hela dagen.
Fast det kanske är ett plus för er som också ska sitta och slöa? Då kan ni ju läsa min blogg. Haha, eller inte...

Nemen nu bara svammlar jag eftersom jag egentligen inte alls har något att blogga om. En helt vanlig dag.
Kram



----> Dagens Blogg

I must govern the clock, not be governed by it.




Går och lägger mig nu. Är välldigt trött. Hur nu det kan komma sig!? Statistiken blev sämmre än igår men ändå välldigt bra! Pussar till er som troget tittar in.
Imorgon är det dans igen, som jag inte får gå på. Roligt. Kanske åker dit och tittar. Men skulle inte tro det. Haha, jag är nog lite för lat för det.
Kram

Dagens blogg

Vinnare 1

Vinnare 2


Om det inte blev du kanske du har mer tur imorgon! Anmäl dig här!


“I'm not upset that you lied to me, I'm upset that from now on I can't believe you”


Dagens Gåta!



Förra gåtan: Vad går från hus till hus men kommer aldrig in?
Rätt svar: Gatan

De som svarade rätt:

http://elinplane.blogg.se/
http://maliinsfoto.blogg.se/
http://wedontremember.blogg.se/


Ny gåta: En polis hade en bror, men brodern hade inte någon bror. Hur kommer det sig?

“The most important thing in life is to learn how to give out love, and to let it come in.”


I'm such a fool for you



Jag har tittat på "Är du smartare än en femteklassare" nu. Haha! Ganska roligt faktiskt.
Vad händer hos er ikväll?

prisonbreak


America is a tune. It must be sung together. Forever.


Dagens Blogg


Länkbyte



Thaipinnen!
Thaipinnen!
Thaipinnen!


Bästa bloggen, Sötaste Tjejen.
Kramar



Courage is the price that life exacts for granting peace.



God morgon! Vaknade för två timmar sedan. Klockan två! Det är helt sjukt! Haha...Så det är förklaringen till att jag inte har bloggat. Nu är jag hemma hos pappa och ska vara det idag och imorgon. Sen går jag tillbaka till mamma igen. Ett himmla bytande har det varit på sistone. Men'men.
Kram

I would live for you

Nu så ska vi åka hem till några kompisar och ha det mysigt. Hoppas vi ska titta lite på Talang som har säsongstart idag. Ska ni titta? Tack föresten för statistiken idag! Den går hemskt mycket uppåt och jag tror det bli rekord med stort kliv! Kramar

Vinnaren av kvällens blogg

Vinnaren!

Om det inte blev du så får du hålla utkik imorgon igen! Då kommer det en ny tävling!


 


love it!


Kvällens blogg


Never express yourself more clearly than you are able to think.


Vilka bilder man hittar på Dags dator! (jag)

Min dator är just nu upptagen, och kanske hela kvällen! Dag håller på att installerar om mina word/powerpoint program. Så nu har jag snott hans dator och tänkte att jag skulle uppdatera mig lite. Jag har ätit lite lunch och sådär. Och sen har jag suttit och blåst en bok! Haha, igår så läkte det vatten i min väska så jag har suttit och blåst med fön, varje sida upp'och'ner...  Så nu har jag tagit en paus efter exakt hundra sidor.
Kram


lookbook.nu


I do not regret one moment of my life.


Foto: Isa Tengblad

Godmorgon mina vänner.
Nu ska jag berätta lite om min fots historia. Igår på träningen så körde vi bakåt ganska mycket. På slutet skulle vi lägga fråm massa mattor som en ända lång, och sedan köra handvolter. Bredvid stog det en tjockmatta som jag tänkte göra en spagathandvolt upp på, så det gjorde jag.
Min fot veks utåt (innåt!?) eller jag trampade iallafall snett. När jag kom hem grät jag fortfarande men kunde tillslut somna.
Jag vaknade i morse med foten fortfarande på kudden. Men den var helt öm och jag kunde knappt nudda den. Inte så jätte-svullen, kan man inte säga att den är. Men bak i hälsenan och på utsidan, vid vristen är det lite svullet. Och det är också där jag har ont. Jag har fått tid hos läkare vid tio-tiden så vi får hoppas på det bästa.
Puss, älskar er.

RSS 2.0