Christian the lion


<3

Nu ska jag strax sova. Har suttit hela kvällen och pluggat till afrika-provet:)
Kan ju några iaf...
KRamisar<3

JustinBieber-Challenge för ett icke-bieberfan

OKej, Nästa onsdag har jag prov på alla afrikas länder och huvudstäder...Och jag är bäst! Kommer klara det galant...hehe....
Nemen det är ju bara att träna. Även om det kommer kännas lite surt med alla jälkla Yamousoukro :P
 
Sitter och letar efter "Justin bieber-tävlings" klippen på youtube just nu. Dom ska nog komma fram snart. Jag och Frida körde par och så freestylade jag:P<3
Kul att se hur det blev. Tävlingen går till så att man ska få så många tittar som möjligt så det vore snällt om ni sedan kan sprida vidare den<33
Men jag ska försöka gå till final. (dom tio med flest tittar.) Så då kanske jag har chans att vinna.
PUSSiPuss<3

Kalas;P

E hemma hos pappa just nu och planerar disco för elin:) Kulkul, jag ska typ hålla i discot så det blir lite bra. Men aja. Här ska planeras.
PUSSPUSS!<3

TävlingTävling!

Hej!<3
Igår kväll kom jag hem från en låång helg. I fredags åkte mamma,jag,frida,lena och sofia upp till söderhamn. Jag och Mamma åt en god middag tillsammans med Isa och hennes familj. Lördagen var det tävling. Först par. Där tyvärr inte jag och frida gick vidare. Menmen, första tävlingen i guld:) Isa&Karro gick vidare i Sm-klass. + Nikite och lydia. (Finalerna var på slutet av dagen.) sen så var det grupp och sen singel.Jaag var så nervös så jag höll på att spy. Jag gick ut på golvet och körde första gången. Men sen, när jag hade kört eng gång så var jag inte nervös längree. Det var bara himmla rtoligt! Så jag körde på,hade kul, men gick tyvärr inte vidare. Men det visste jag redan innan att jag inte skulle så jag brydde mig inte så mycket. Isa gick till final och karro och nikita till semi. Duktiga ungar:P I finalen trodde jag att jag skulle dö så bra som isa var! Och hon vann. Så nu har man sin bästis som svensk mästare. Snacka om stolt jag är!
aja, det kan komma upp någon film på mig när jag dansar, någonstans här och där. Och isåfall lägger jag upp den här på bloggen.
PUUSS!<3


Lång dag.

Å lång dag. Efter skolan gick vi till pizzerian och typ åt lite..pizza?:-S sen åkte vi till balletten, körde en och en halv timme med Emma och övergick sedan till freestylen. För första gången på länge så gjorde jag rondat salto. På golv också. Jag är bäst!:Ooo imorgon efter skolan åker jag direkt hem till pappa för att hämta stuffs. Åker hem till mamma, packar ned allt och beger mig mot centralen. Där möter jag mamma, Sofia, Frida och Lena. Vi tar tåget till Söderhamn och vips* så står jag på golvet. I SM-klass. För första gången. Och dör av rädsla. Puss&kram!!!<3

Mobil-blogg

Trött efter en lång dag. Varit utan min mobil, heela dagen:OO men pappa har fixat glaset på den och jag är såå glad! Det blev superfint och den ser helt ny ut. Happyface**** Men nu ska jag strax sova. Pussochkramskumbanan!

OnePiece

Jag håller på att dö!
Alla från OnePiece e såå fina. MEn jag kan bara inte hitta en favorit.
Gillar ni någon utav dom här? Vilken<3
OnePiece Pink (light weight)
OnePiece BigPrint Green
OnePiece Summer Pink
OnePiece Pink
PUSS!

Lite snabb shopping

Heppåer. Nu har jag precis kommit hem från lite födelsedags-shopping:) Jag slutade skolan vid två och mötte Dag(extrapapa) på åhlens:) Vi köpte lite hemlisar till mamma(eftersom hon kanske,möjligtvis råkar läsa detta.)
Efter det så åkte dag till doktorn, och jag till hötorget för att köpa de fina uggsen jag såg igår på DHIO på sergelgatan. Supersöta tycker jag. Dom blir till min lillasyster som fyller år den 4 Dec.:)

På söndag ska vi fira mamma. Eller det blir som en första advent-fika med lite födelsedags tårta i? Om man kan säga så. Haha. Hon fyller år på måndag men då är jag hos pappa. Så söndag blir helt perfekt.

SM snaart! Aa ,bit på fingrarna* Kommer bli så himmla nervöst och jag håller redan på att kissa på mig när jag tänker på det. Jag ska tävla i par och singel. Frida och jag ska vinna! YEwh. Men vi är i ny klass och ny konkurans.(stavning?) Så det lär nog bli ganska svårt. Fast gämfört med singeln så blir det ju LÄÄTT! Jag ska tävla i högsta klass, Sm-klass och det kommer gå piss. Har bara tävlat en tävling i guld men placerade mig bra så jag får då tävla mot dom bästa...Stackars mig! Men jag ska satsa på att komma typ bäst utav dom som åker ut först. Jamenar, då blir jag nöjd!



New Week

Hejsan på er!
Idag så var jag på stan med några och vi letade parkläder till sm,(mig och frida:P) Hittat fina saker så nu e allt klart!
Gjort läxor i två timmar och tittat på ung och bortskämd. HAHA
Puss&Kram<3

Söndag:P

Idag blir det party med klassen och sen dans. Ska bli en skoj dag. På partyt så är det laserdome.Jag tycker inte det är speciellt kul men vi får väl se;))
Ikväll ska jag träna gärnet. Nästan sista träningen innan sms...OCH JAG ÄR NERVÖÖÖÖS!
Skitläskigt. Aja,
PUSS!<3

P.s: tack alla som följde mig igår!<3

Snart Julafton!


Denna står långt upp på önskelistan!
Så sjuuuukt förälskad i den.(Mer än i dig. Haha :P)

Vad önskar ni er i julklapp?
PUSS


elfyourself

Jag och isa goes tookiga<33

Thnx för igår:)<3

Hej godmorgon.
Igår var jag med Isa och Johanna. Vi hade så sjukt kul så att jag inte hann blogga. A, iaf. Johanna gick hem efter middagen eftersom hon inte mådde så bra:( Tråkigt<3
Men jag och isa tittade på the notebook. Den var skitbra! Och isa sa ´t.o.m att den var nästan bättre än dear john<3
Någon utav er som har sett båda? Komentera och säg vad ni tycker. Säga gärna också om ni har något filmtips?
Imorse, (hela morgonen) Har jag och isa tittat på gammla klassikern. Sound of music. Hon hade inte sett den så det va väl lite skoj.

mahaha

tihi


KRAM<3

Goder morgen

Sitter på tåget för att åka till skolan. Kämpa igenom sista dagen på veckan. Haha! Nemen nu så ska jag ta bussen. Puss!:*

Dans-dagar

Förlåt för dålig uppdatering! I mitten av veckan så dansar jag ju. Hela tiden... Hah. Idag så var det freestyle å ballett/jazz. Skiitkul, igår så hade jag privatlektion med johan. Också kul men jobbigt och när jag var klar hade jag verkligen sprängande huvudverk! Det var hemskt så jag åkte hem. I tisdags så hade jag privat med Fia o sen vanlig hiphop. Kuuligt. Nemen nu så ska jag sova! Efter alla dans e man ju liiite tröött! Puss<3

Ung och Bortskämd

HAHAHA! Asså garvar på mej. Dom e ju för äckliga. USCH!
Snart ksa jag gå och lägga mig. Ska väl läsa typ tidning och så:)
Kramelikraam<33

Belysning,tävling,bild....

Nu e mina händer stelfrusna men det var det värt! (för ni som inte vet) Så har jag pappa och Elin precis vart ute på  balkongen och satt upp ljusbelysning. Redan jul! Haha. Jag har välldigt dålig kamera på mobilen men här kommer några försök till bilder:


Haha, nemen visst blev det fint? Vi ska ha något lysande på undre balkongen också.
Men vi får se vad Anna säger när hon kommer gående hem...

Skisstävlingen!
Det blev denna designen som vann:

Tack till alla som röstade och till alla komplimanger<3


PUSS!


(Här e bild på när alla gjorde mig till en fin liten skitunge...Med tofs!)



Och toker bakom:P<3

Hejhopp

Har gjort alla läxor idag med Isa<3 Det var tråkigt men mysigt:P Fast det tog ju en stund. Så det var typ det ända som vi hann med att göra. IDag i skolan var det som alla andra måndagar. Typ gympa,musik och bild. Sen går man hem. Riktigt skönt faktiskt. Och i dag var jag välldigt trött också. Så ett extra plus!
Jag och isa skissade på dräkten också, nu e jag skiitnöjd! Men vet inte om jag ska sy upp den. Ska visa den för sofia så får vi ju se:P
Snart ska Pappa,jag och elin hänga upp belysning på balkongen. Blir säkert jättefint.
PUSS


Kväll

Ska duscha nu. Vart en jobbig men kul träning:) Som alltid. Precis ätit en macka och snart ska jag bara sova. Det är ju tidigt imorn igen...Kuul. Nej,men tack alla som röstat på designerna<3
Kram<3

Skiss.tävling

MIna små skisser ska jag visa dåe. (om ni lovar att inte kopiera?:P)

Den e jag mest nöjd med:)
(fast det är typ den ända som e klar också...)


Den här t.ex. Låångt ifrån klar, måste skugga
och fixa byxorna och myycket mer.


Den här e inte heller klar. Bara skissat designen.

Sen har jag också gjort en discodräkt. Om ni alla dansare lovar att inte kopii så lägger jag upp den:)


Gillar ni den?

Komentera vilken design ni gillar bäst. Resultatet kommer imorgon.
PUSS

Pappas Dag!

Vi väckte honom med te och presenter, och så en liten knäckemacka. Haha! Han fick en dörrmatta,ett frågespel och en te-makajäng:P Idag ska jag bara ta det lungt. Håller på och ritar på dräkter och outfits i min lilla bok och så datanördar jag mig. Ikväll äre dans. Ska bli kul, hoppas på att få se en liten gnutta av singeln sofia har gjort till mig. Men ska ta en privatlektion nästa vecka:))


Fina dörrmattan! designtorget - 300kr


Te-mokajängen:P designtorget - 150kr

KRAM- till era pappor :P

Statistik


E så himla störande att stava till:P xP

Så här blev dagens:) Över hundra iaf<33
Kramelikram<3

Natt-blogg:))

Ikväll har jag hunnit med att titta på film,äta middag,titta på "Så mycket bättre", och tittat på ännu en film. Mycket haha!
Samtidigt som jag såg på film så designade jag i mitt nya eftertraktade TopModel-block. Så glad för det och har redan hunnit rita tre outfits. Dom kanske kommer upp på bloggen om jag blir nöjd.
PUSS!


P.s: Supersöt tjejs blogg! www.cviklund.blogg.se 

Shopping

Japp, nu så är jag hemma igen. Vi åkte in till gallerian där. Gick i lite butiker. Men jag käne mig hopplös! Jag hatar att bara gå i affärer med pappa bakom mig som säger. Hittar du några vinterskor eller? Japp. Överallt! Men man vet inte vilka man letar efter.Suck. Men tillslut bara skummade jag igenom dinsko. Jag hittade ett par skitsnygga skor, men dock inte "riktiga" vinterskor. Kan väl ha dom några dagar till ute. Sen blir det nog för slaskigt och kallt.


Vad tycker ni? Hiss elr diss?


Hejjp

Godmorgon!
Idag ska jag till stan med Pappa,Anna och Elin. Blir nog kul. Ska titta efter skor och sen kommer det säkert slinka in lite kläder(Hoppas jag:P) Aja, nu ska jag strax åka. PUSS!


sannings-timme:))

Snart ska jag faktiskt sova. Så himlans trött. Aja. Lite till får jag väl orka. Men kommer nog stänga av datorn och ligga i sängen och messa. Så nu har n i chansen. Ska vara helt ärlig i 1 timme på sms!<33
Kram/Emelie

IDOL

Sitter och tittar på idol. Det e paus nu och snart så äre Linnea och minnas tur. ÅÅÅÅ Vad Jay äägde :P Han var så sjukt bra. Tror inte nån annan kommer slå honom xD
Aja. Innan det så tittade vi på en film. Den var inte lika bra...Haha<33

PUSS

Thank God it´s Friday!

Så skönt. Men den här veckan har ändå gått ganska fort. Så det var ändå inte såå jobbigt;)
Sitter hemma och fryyser. Vi har skitkallt i huset. Spec på övervåningen;)
Ikväll ska Pappa, jag och Elin hyra nån film och äta gott. Anna är borta så det blir bara vi tre.

Måste bara länka den här bloggen. Ända sedan jag kom hem har jag suttit och stirrat och skummat igenom typ hela! Den är så underbar och fin. NI kommer förstå.

www.hellomiami.blogg.se - Veckans blogg. (passande namn också, hehe)


Yeeeey :((((

Hej bloggen:)) ligger i sängen och ska snart sömsa ner mig själv. (men först lite blogg!!) jag har iaf precis vart på dans. Blev ingen freestyle eftersom Sofia e sjuk(krya:c) jag åkte dit till balletten/jazzen med isa och Fabian. Innan hade vi vart på café blåbär. :) idag så var det sprut-dax. Yeeeeeeees.! Fy. Det var första lektionen och jag var typ den första som tog den. (scary-face. Haha) nemen det var inte så hemskt som jag trodde...men nu! Nu har jag hur ont som helst:Oooo Det blev ju nästan som stelkrampen... Aja. Nu ska jag falla i drömmar (xD) och glömma dagens bekymmer. Eftersom imorgon kommer nya. :) kram

TRÅK-dag...

Hej på er. Vart världens sämsta luciarep i skolan i dag...Men nu e jag iaf hemma hos johanna. Vi har det jättemysigt<3 Vid sex ska jag åka till dansen. Men jag ska inte dansa, bara titta på.(Fast det får vi ju se om jag håller...) Aja. E fortfarande förkyld och lite skakig i benen som man e;) Så det har vart jobbigt att stå upp hela dan.
Kramkram//Emelie<33

Hiss å Diss

Hissar staarkt:


H&M Linne-129kr

H&M skjorta-199kr

BIKBOK shorts-299kr

DISSAR!

BIKBOK kjol-249kr


Monki Fingervantar-60kr


TOPSHOP klänning/Tröja - £38.00


Japp, komentera och hissa och dissa<3
Kram


Sjuk

PRUTT! Jag e sjuk. Det började med att jag vaknade vid 6(trodde jag, eftersom klockan går fel) och var helt vimsig. Jag hade sjukt ont i huvudet och halsen och kunde inte sluta hosta. kuul. Efter ett tag somnade jag iaf med känslan. Jag ska upp om en halvtimme! Panik;) Haha, men när jag vaknade sen (efter 1 o ½ h) Så var jag helt slut. Så jag stannar hemma idag och vilar lite.
Kraaum.

Dagens statistik

Japp. Ska snart sova då :c Orkar seriöst inte men måste;) Aja, efter höstlovet ser iaf min statistik ut så här:

33 unika och 60 sidvisningar. Njaaa. Bättre kan ni? Aja.
Puss<3

Måndag...

Hej på er:) Idag har jag vart hos isa<3 Vi gjorde läxor :c , tittade på TV och typ myste och lekte med elliott(?)!<3
I skolan idag så kom jag fabian och isa på en liten pardans. HAAHAHAHAHA. Nemen vi får väl hoppas att han börjar:) Jag har precis ätit ungstekt falukorv med mackisar. Gottgott :] Aja, just nu sitter jag och min lillasyster och tittar på discofilmer. Jag drägglar.*

Kraaam<3

P.s. Imorn ska jag ha privatlektion med sofia. Roooligt;) Nån snäll kanväl påminna mej? Tack :)

Disco...


Denise-Danmark.


LÖV.




Madeleine-Norge

äckligt vad duktig hon e asså;)



Niklas-Sverige

Shit haha!<33



Och såklart Edoardo-Italien

Världsmästaren...

Kväll

Hej igen. Har varit på gruppträning. Det var askul och nu har vi gjort hela dansen. Även fast vi inte kan den ;)  Aja, vi hade skitroligt iaf. Efter det kom mamma och hämtade mig och vi har just ätit mat. Älg-gryta med lite tillbehör. Gotti* Imorgon är det skola igen. Suck. :c

//Emelie

Höstlov

Ååå! Mitt höstlov har varit typ perfekt! I lördags natt/morgon åkte vi till Kanarieöarna. Vi kom fram på dagen och badade ihjäl oss;) Sen hade vi en supermysig  vecka, med Vattenland
(åkte den här  jäkligt läskiga banan) ,och mysiga kvällar och dopp i havet. Här e lite bilder. För jag glömde typ att fota...Hehee...



Jag efter middagen. Mysig drink ute vi fontänerna.



F
Förlåt för dålig kvalitet på bilder:o





En utav poolerna. Man kan simma till horrisonten och titta ut över havet.

(Hade inget att göra så fixade till i photoshop) ;]


David med en clown;)


Daviddaviddavid.



Det är drakar med eld sprutande från näsan;))


Kraaam//<3333


RSS 2.0