29/7

Hallå i blööjsan! Idag så har det inte hänt så mke. Imorse så vaknade jag och var dö'trött.  Så jag klev upp som en zombieliknande figur och åt frukost.  Ja, elr det brukar man väl göra? Sen när jag hade blivit lite piggare så hoppah jag i poolen. Det va riktigt varmt och superhärligt. Pappa hade köpt ett par typ vattenpistoler som jag provade, och gissa hur det slutade...?
Haha, Elin blev helt nersprutad och tillslut så hoppade t.o.m pappa i i poolen och sprööta! Det var as rååligt och jättemysigt!! ;D
Efter det åt vi lunch på nåt helt mysko ställe :O Och jag åt degspaggeti med äckelsås. Det var super"GOTT"xD<3Nu sitter jag h'r hemma och tittar på allas facebook-inlägg:

REGN!!

Blixtar å dunder ;(

mihi. Jag säger bara. NÄ här e det sommar och sol xD<3 Så nu sitter jag här ute och det plaskar i poolen. SKa nog ta och hoppa i. SÅ,,

Bye bye i blöjjsan=))

Tatto xD

I förrigår så var vi inne i stan(Santa Ponca.) Det var jättemysigt och vi åt middag påå en utav våra
favoritresturanger. Medans vi väntade på maten(min Calzonää) så fanns det en liten äng bredvid resturangen. Jag,Elin och Hanna lekte kull (8]) och vi hade det faktiskt välldigt kul! Men så skulle jag hoppa ner från en liten mur(inte ens 1 meter x3) och då typ hamna min tå sne så jag fick skiitont :o<3 Men nu så är det bättre och det gör bara ont typ när jag ska hoppa splitthopp och så. Men det är ju trots allt två veckar kvar till lägret...
Efter maten gick vi på strandpromenaden med massa butiker. Där har vi gått många gånger och jag tycker det är så härligt. Utan det har jag inte  varit på Mallorca. Men så gick vi förbi en skiitkul butik med massa konstiga prylar.
Och Pappa fyller ju år på Fredag(grattis xD) så vi gick in där och hittade ett jättefint skinngossedjur! Det var en jättegöllig sköldpadda=))
Efter det så gick fortsatte vi promenaden och hittade ett ställe där man kunde göra tattueringar(låssas som håller i 2  weeks <3)
Så vi gjorde det och så här ser min ut: c(=

Mihii<3 skitdöölih bild men ni ser ju lite iaf. Aja, hare jättebra alla melongurkor! Pospåerooumpaaun!<3 kraam. :3

Kvällsdopp

Ikväll har vi haft det mysigt. Vi började med att gå till våra kompisar och där var alla familjer vi kände här på mallorca. Vi hade drink där men alla barnen skeet i det och sprang ut på gräsmattan och körde fotboll. Jag ägde ut alla xD förutom felix(10),oscar(14?),Gustav(7), och Felicia (11)typ...Så det var bara Elin och hanna(elins kompis) kvaaar xD! Haha man borde väl börja på fotboll igen? 8] haha nej. ni blev ju bara bvättre när jag slutade xD!<33 Men aja. jag räddade iaf en boll och den ramlad jag på och fick gräsfläckar på min aprikosa kläning från SALT. FAN också!

Efter det så gick vi hem till oss och beställde hem pizza ioch annat smått och gått! När vi hade ätit så var både jag Elin och Hanna  helt dövarma xD så vi sprang och hoppade i poolen med kläderna! (nä men det blev roligare att skirva då x]])Nemen så nu har jag gått upp frusen ur badet och tagit på mig mysklädder<3
Många huttriga kramar från meeoi<33


Härligt!

Nu ska jag åka till ett vattenland här på mallorca. Jag ska se till att åka massa åk för dig!<3 MEn sså det blir ganska kort skrivet idag men jag måste ge er några härliga sommarlåtar. SÅ här kommer mina två hetingar! xD



Natteravn - Rasmus Seebach

En riktigt härlig dansk discolååt!
LIKE IT!




Listen - Beyonce

Härligt!

Många fina kramar från meii<33

Nagellack

Ja det är ju härligt. Man ser fräch och fin ut även om håret är aldelles saltigt och du har på dig strandkläder! DU ser fin ut i nagellack och på sommaren finns det många färger att vällja på. Jag har kollat in på depends urval och hittat många fina färger.



Spana noga in nummer 9 42 54 136. Ja ni kan ju lista ut vilken färg som är sommarens hetaste just nu! =))
Komentera gärna vilken du gillar bäst!
Jag kan också tycka att för mig som har fula och nerbitna naglar är det fint med lösnaglar. Depend har även välldigt fina och somriga sådanna.


Den vanligaste. ;3


SUpersöta tycker jag!. aja, nu blev det lite mycket bilder och nu så ska jag titta på film så...Tjauu då!
kraamar Emelie!<33


SommarBrun

Ja nu när sommaren är som hetast och härligast och du e helt chokladbrun så vill man ju ha härliga sommarkläder! En superbra affär för det är salt! Dom har härliga sommarklänningar för alla.Korta, långa, ljusa och mörka.
Jag har även köpt många nya bikinis den här sommaren. Dom har jag köpt på H&M's stora bikiniavdelning! =) Men här har ni mina top tre överdelar från H&M:

1



2



3



Jaja, nu ska jag gå och slumra. Hörs och ses i morgon men för nu; Många bamsekramar från Moii<3


Trött.

Nu har jag kommit hem från en middag på en resturang vid en hamn. Den e jättemysig och jag åt en smarrig pizza! Men nu så e jag välldigt trött och ska nog gå och lägga mig faktiskt. Typiskt mig tycker jag! Haha xD
Nemen en sak stör mig. Jag hade precis fixat en fin bakgrund och så försvinner den! och nu kan man inte gå in på den hemsidan. Jä'kligt dåligt tycker jag! Haha. Där kom mitt utbrott för kvällen! =) jaopp. skönt när det är ute.

Ikväll hade jag på mig en blommig klänning som jag köpte på salt i början av sommaren. Under det hade jag ett par hotpans och ett par klackskor till. Från DinSko. MIna örhängen var guldiga med vita pärlor i. Ganska söta faktiskt! MEn dom går inte att köpa. Eller det gör dom säkert, men det  är mammas gammla som jag fick.


Gött =))

Under den här tiden så är jag på Mallorca! Ja jag vet, det är superhärligt och jag njuter verkligen. Vi äter gott,badar,solar och jag har blivit brun som en jä'kla arab! xD haha, men det är ju faktiskt sant!
Nu har jag precis ätit lunch på en jättemysig resturan som ligger på ett tak=) jag åt lamshops och det var smaskens 8] Men nu är jag jättevarm så jag ska gå och hoppa i plurret! Hare så bra mina m3longurkor och jag hoppas att ni har ett lika härligt liv osm jag! Många modekramar från Emmie!<3 pöss<3


Ny blogg. :3

Ja! Mitt namn är Emelie och jag är 12 år. Jag är ganska liten eftersom jag nu ska driva en modeblogg! Den kommer handla om allt möjjligt men såklart ska det alltid vara lite mode med i det hela.  Så jag hoppas att du kommer kolla in den då och då=))
Japp, nu hänger min text inte ihop igen...men det får ni stå ut med!
Stora GrejsiMojsKraamar//Emelie ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0