Dagens gåta



Förra gåtan
: Vad gör du alltid innan du reser dig från en stol?

Rätt svar: Sätter dig på den

De som svarade rätt:
http://musikbarn.bloggplatsen.se

http://likeucare.blogg.se/

Ny gåta: Vad går från hus till hus men kommer aldrig in?

We♥it




Ikväll är det dans igen. Blev erbjuden att träna innan vid sex men tackade nej eftersom jag känner mig så trött. Ska försöka vila upp mig nu innan jag åker. Nu ska jag alldeles strax läsa egenom vårat Islam-häfte, och sedan äta.
Kram

Better to have loved and lost, than to have never loved at all.



If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.


'

The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.

Better late than never but never late is better, baby ..


Like I'm the only one who knows your heart



Hej, hej underbara. Har varit hemma i cirka fyrtiofem minuter nu och ändå inte bloggat. Har suttit och försökt "klippa ut" bilder i paint. Men jag var visst välldigt dålig på det och tappade tålamodet. Om lite mindre än en timme åker jag hemmifrån till dansen. Idag är det disco med Sofia och det ska bli kul.

Vad ska ni göra under kvällen?
Kram


Heaven help me


I'm wanna free fall out into nothin'

  Anonym - the wind whispers a love song: Shit vilka fina bilder! den här va nog min favorit!

Svar: Gud så gulligt! Du gjorde min dag.  

alive but not awake



Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa min långa, tråkiga, bok. Ha en fortsatt trevlig kväll.
Pussar

Live with feelings that are real



Åker till dansen nu. Måste läsa ut vår bok i från skolan också. Jag har runt åttio sidor kvar och den ska vara utläst imorgon. Roligt.
Kram

What you say is one thing What you mean is another



Foto: Martina
Redigering: Jag
Modell: Isa

Snart ska jag gå ner och värma på lite rester från gårdagens pizza. Isa och Martina har gått hem nu och snart ska jag åka till dansen. Idag är det hiphop. Vilket betyder mycket styrka. Och det kanske är just vad jag behöver, men jag orkar inte! Vi har legat i soffan fram till nu! Så man är ju lite seg. Hoppas vi ska köra mycket korreografi iallafall.

Kram hurni. Nu håller jag på att hungra ihjäl.


the wind whispers a love song



Å herregud vad man kan vara dålig på att uppdatera sin blogg. Men jag har haft det jättekul med Martina och Isa och vi hade världens mysigaste igår. Vi var ute och fotade massor, så nu har vi blider igen! Wiho. Tummen upp för det!
Nu på morgonen har vi tittat på fem avsnitt av One Tree Hill. Vi är på säsong två. Haha. Älskar serien. Vad tycker ni om den?
Kramar

Every day


Ha.ha




we are always together, and we will always be



Foto: Martina
Modeller: Isa och Emelie (jag)

Look today



Linne - Abercombie & Fitch
Jeans - Abercombie & Fitch
Kofta - Cubus

Såhär ser jag ut denna underbara lediga dag. Om typ fem minuter kommer Isa och Martina hit och vi ska väl göra lite roliga saker. Så det blir nog inte så mycket blogg.
Aja, Pussar!

Svar på tal

Erika om Update: Jag har hört att du går på sång skola, och jag undrar vilken? Svar: Jag går i en musikskola som heter Adolf Fredriks Musikklasser. Men jag gillar inte körsång så mycket och det är det ända vi håller på med så jag tycker att det är lite surt. Kram på dig.

Update

Imorse vaknade jag vid åtta och pappa skjutsade mig till bussen som skulle gå från odenplan. Isa fixade en fin plats åt mig och sen åkte vi mot Bålsta. Vi spelade in masssor av sånger och mina ben höll på att dö! Sen så åkte vi hem med bussen igen och vi som skulle på dansen gick av vid Brommaplan. Nu är vi på dansen och den börjar om en halvtimme. Snart kommer det väl droppa in folk här. Kram sålänge

rather happy than beautiful



Nemen hurni, nu ska jag sova. Är välldigt trött och imorgon är det (tyvärr) skivinspelning med klassen. Trååkigt. Sen är det dans så det blir väl en liten bloggpaus imorgon. Ledsen. Men vad ska man göra åt det?
Kram

ISA-BILDER

Blev 61 bra bilder, utav ungefär 400? så därför gör jag lite album* I olika inlägg alltså, haha. Här kommer min lilla vän:



Glad och taggad :)


Dansar:


 









Och sen när man varit så duktig! Ja då vinner man en stoor förstapokal för sjätte gången irad!
GRATTIS



I took his heart



Har duschat och klätt på mig och nu har jag sjunkit ner i min sköna skrivbordstol. Har satt på mig ett par välldigt avslappnade kläder och så här ser jag ut ikväll. Och för er som undrar så sminkar inte jag mig inför hemmakvällar.
Kram

P.s Vilka roliga öron jag har:) Dom står ut ;)
Och förlåt för dålig kvalitet.

Tävling i Västerås

Nu sitter jag i bilen påväg hem. Det var en superlyckad dag för mig! Imorse vaknade jag vid kvart i sju och åt frukost. Pappa och jag åkte hemmifrån halv åtta och sen var vi framme i Västerås en timme senare. Jag fixade mig och sen började tävlingen. Enligt min fina nummerlapp så hade jag två normala och sedan semi och final. Det var runt trettio som tävlade i min klass. Jag började att köra en rätt bra omgång! Och både jag och Thea (som också tävlade i min klass) gick vidare! Även nästa gång gjorde vi det. Sen var det semifinal och jag dansade helt okej. Men sen kom resultaten upp i två sekunder och vi hann knappt se något. Jag trodde jag hade åkt ut för jag tyckte att jag inte såg mitt nummer. Men sen höll dom på och meckade där framme och sen sa dom att det var omdans för mig och några till! Jag blev superglad eftersom det betydde att jag fick en chans till! Så gick jag vidare( och Thea ) och jag höll på att dö! Jätteglad. Det var fem stycken i final och jag kom TREA! Så sjukt glad eftersom det var väärldens konkurans. Det var en så sjuukt bra kille( som vann ) och två jättebra tjejor + jag och Thea. Thea kom femma som också var jättebra! I par så hade vi direkt-semifinal. Men vi åkte ut direkt, haha! Jaja, glad ändå. Kommer bilder när jag kommer hem. Pussar!<3

http://www.domkallarmighannes.com

 

image004image002
image006

 Jag är med och tävlar hos Joanna om presentkort hos http://www.solentro.se/.
Tre stycken vinner ett presentkort på 300:- att göra en egen bok för, och ALLA som är med och tävlar får ett presentkort på 150:-. perfekt, visst? Tävla du med. Tävlingen pågår tom 6april.


Let´s Dance

Då är det reklam nu då. Igen... passar på att skriva, kanske det sista, inlägget för idag. Men jag är glad för statistiken går uppåt. Tack kära läsare! Ni gör min dag!

Vilka tittar på Let's Dance? Vem ska vinna?

Fina smycken!


Halsband - 100 kr



Halsband - 50 kr


Andra fina smycken hittar du här: http://www.shopbyalexandra.se/
Det finns många jättefina!
Kram


I don't wanna be stuck in the past



Modell: Emelie Dellby Svensk (jag)

Foto: Elin Plane

I remember when I used to make you laugh


Nu är jag hos pappa. Vilket betyder att jag får tillgång till alla fina blider jag tog med Elin! Skönt för dom ända jag la upp var skojjbilderena, haha... Så ni kommer nog få se några fina ikväll.

Vad tycker mina kära läsare om denna?
Kramar

Amazing in all ways


always here always now


Ska packa ihop mina grejor för morgondagens tävling och sen beger jag mig väl hem till pappa. Äta middag och titta typ lite på Let´s Dance. Men sen ska jag bara snabbt krypa ner i sängen! Måste verkligen vara så frisk som det går imorgon och då hjälper lite skönhetssömn.

I Hope.


Rihanna Vogue



Några av Rihanna's fantastiska verk från när hon jobbade med den kända tidningen Vogue.
Hennes röst i den här videon! Så härligt. Det ger mig verkligen sommar.

Far away from you


We♥It


Uppfostrarna & De Ouppfostringsbara

Nu är jag hemma!
Vi började skoldagen med lite svenska. Vi gjorde roliga lekar där man skulle hitta på olika berättelser tillsammans. Det var ju kul. Sen hade vi (kaos) NO och en liten bit av Engelskan. Vi hade glosförhör och det gick helt okej. Sen var det tidig lunch för att kunna bege sig mot Unga Klara Teatern. Vi tittade på en ganska rolig pjäs faktiskt och efter det så var det en workshop för dom som ville. Jag stannade kvar för att se vad det var och det var jätte kul. Hon Annett i Solsidan var skådespelare och henne hade vi bl.a i workshopen.


Dagens gåta



Förra gåtan: Hur kan man skriva Eva så att det är likadant vare sig man läser det framlänges eller baklänges?


Rätt svar:
MadamAdam

Inga gissade rätt denna gång. (Vinnaren får annars en länk)

Ny gåta: Vad gör du alltid innan du reser dig från en stol?

Just like the others

Nu går jag ner och äter och sticker sen till dansen. Var bara tvungen att säga det;)
Heppåer.

lookbook.nu


Have a bad day



Är hemma nu och jag ska iväg om en timme igen... Idag till Jackobsberg för att ha privatlektion och freestyle med Sofia. Det ska bli kul men jag är väl lite trött. Haha, alltid något att klaga på!
Den här dagen var rätt hemsk faktiskt! Våran *** ******* **** (gjorde bara massa stjärnor) lärare är så dum i huvudet så att jag hatar henne! Och jag menar det, och kommer inte att ändra mig på skolavslutningen...
DISS

Kram

Sofia DÖDAR seriöst!

Sitter på dansen och har tråkigt. Är inte med eftersom jag fortfarande är lite sjuk, och jag vill inte att det ska bli värre till på lördag. Sofia håller på att mörda dom andra med styrka och kondition, jag lider med er tjejer! Eller neej, det gör jag inte? Haha...jodå. Vi slutar nio, men jag vet inte om det är värt att vara kvar tills dess... Och sen vara trött imorgon. Vi får se hur jag gör. Någon som vet hur man lägger in bilder från iphone? Alltså när man bloggar. Hör av er, pussar

Right now



Åker till dansen nu. Ska inte ta i så himmla mycket men ändå medverka lite. Det sjuger att jag missade hiphopen igår. Hade nog behövt den sista träningen inför helgens tävling.
Hörs sen, Kram.

One Avocado a day, keeps the doctor away!



Avokado är seriöst den godaste frukten jag har smakat! Eller är det en grönsak? Haha, har ingen aning...! Kom hem från skolan och kände ett starkt behov av att ha något i magen (och munnen...*) Och så ligger den där på köksön och bara glänser! Det är som att den visste att jag skulle välja den. Haha. PERFEKT!

Vilken är eran älsklings frukt?

Dagens Looki




Sticker till skolan nu, hörs i eftermiddag! Puss<33

Live in the future



Går och lägger mig och tittar igenom H&M katalogen som har kommit hem med ugglan... Kommer nog bbli några WANT', som vanligt...

Kram


beautiful pain



lookbook.nu


cocoo.se



Svar: Från cocoo.se, visst är dom fina?

Ready for anything


maybe tomorrow

Det börjar dra ihop sig till dansen nu och jag har fortfarande inte bestämt om jag ska komma och titta? Men jag vill verkligen inte smitta er så jag tror att jag stannar hemma. annars blir det ju en överaskning!
Kram


Ville bara berätta...

Då sätter jag mig och kollar på tv4 palyen. Hade tänkt att se sista solsidan eftersom jag var på dans då.

always


around your finger


Dagens gåta




Hur kan man skriva Eva så att det är likadant vare sig man läser det framlänges eller baklänges?


12° grader!



Det är en klarblå himmel med en behaglig temperatur, jag sätter mig på balkongen med fin utsikt, filt och bok.
Det här är livet!

itemsbyjohanna




Fly away from everything



God Morgon. Vaknade 11.30... Så det betydde att mamma lät mig stanna hemma idag. Tror det var helt rätt faktiskt. Har ont i huvudet, halsen och hostar så jag dör! Det kan man kalla jobbigt...

Hoppas ni mår bättre?

Blir det kanske en nattblogg sen!?

Statistiken gick verkligen ner idag:( menmen, man kan ju inte ha tur varje dag. Nu ska jag slumra in och låta min starka hostmedicin verka. Den ska vara extra bra för djup sömn men både mamma och dag låg uppe med huvudverk hela natten...så det är lite läskigt, eftersom jag känner av huvudverken lite. Inte bra. Godnatt, kram!

Videoblogg #2



Like I say

Här kommer jag!



Japp, nu fick du som du ville Johannes! Visst är jag snygg? Tycker iallafall jag!
Hahah, kram

Do it before it's too late

Känner mig alldeles sjuk. Är så snorig så att det inte är sant! Och så fryser jag ihjäl. Och nej, det är inte speciellt kallt i vårt hus... Detta betydde alltså att det inte blev någon kväll hos Erika, utan hemma och snart ska man krypa ner i sängen. Jag ska försöka övertala mamma om att jag ska på träningen inorn iaf.. Haha, och kolla på!

Kram

Man vill stanna det vackra

Det ligger något fint, vackert och skimmrar över himmelen just nu. Det är rosa, nej lila, nej alla färger. Färgen är obeskrivlig och jag vill fånga ögonblicket. Bara knäppa, stanna det. Och finna det glänsa sedan, nästan på riktigt igen, i min kamera.
Och just när man känner så, är den urladdad.

As long as the wrong feels right



Har kommit hem nu, och blev helt panikslagen när jag kom och tänka på alla saker jag måste göra innan jag ska till Erika!

To Do.

• Svenska läxa
• Engelska Glosor
• Strecha framför TV:n
• Ladda över bilder från kameran
• Redigera alla bilder...
• Titta på solsidan

Och sen vet jag att det var nåt mer! Men sånt glömmer man alltid....


Presenten från gudfar kommer!

Träningen var rolig och jag körde hårt fast jag hade ont i halsen och huvudet. Jag är verkligen inte bra... Imorgon ska jag hem till min storasyster och vi ska äta mat och titta på film. Det ska bli jättemysigt! Sen har jag lovat min gudfar att slänga in en blid på min födelsedagspresent också! Haha, ni kommer dö! Den e faktiskt sjuukt fin!

Pussar och kramar!<3


Mobilblogg

Sitter på donken med Isa och jag tänkte att jag skulle uppdatera lite. Det varen fett wierd kille som satta sig och pratade med oss. Bajs på honom. Men nu har han stucktit och jag glad:) Aja, inläggen blir alltid så korta och tråkiga när jag mobilbloggar. Så har ingen lust. Kram

die beautiful







Me
By
Elin

hiding the truth







Elin
By
Me


Videoblogg :)



Kram

Jackan?



Komentar
: Sofie
om Todays':

Var har du köpt jackan? :) Den var jättefin!


Svar
: Tack så mycket! Är så himmla nöjd:) Den köpte jag på bromma blocks på "CasBah". Den kostade ganska mycket men jag bytte den mot en annan jacka som jag hade presentkort på från pappa.

My head want's to move on But my heart want's to stay



Funderar på hur jag ska börja detta inlägg. Kanske kan jag skriva att jag har haft en skön natt och att jag vaknade vid tio, steg upp och åt frukost medans solskenet strömmade in genom altandörren.
Annars kan jag skriva att jag har så sjuuuukt ont i halsen(vilket jag har) och undra btw. hur ni andra mår idag?
Men det är också ett typiskt sätt jag skulle börja mitt inlägg med. Så nu har jag inget kvar? För jag är inte särskillt påhittig av mig. Skulle kunna skriva nåt helt random. Men kommer inte på nåt!

Känner mig tråkig idag...


What brings you here?

Hur ofta besöker du min blogg?

View Results
Create a Blog Poll


the light in the dark



Jag har en fin vän som heter Elin. Hon är underbar och sjuukt flummig! Hon är så otroligt rolig och hon gör oftast min dag. Hon är sämst på att koncentrera sig på coachingen och hon är helt dum i huvudet.

Men jag älskar dig ELIN PLANE
PUSS

Waiting for the spring



Det är många som har frågat var ni ska idolbilder och annat fint:) Och det gör ni gärna till [email protected]
Tack. och puss till er!


hunting after you



Anna åkte precis iväg och köpte pizza. Pappa är på killmiddag ikväll så det är bara jag, Anna, Elin och hennes kompis här. Och då blir det något lätt. Haha
Vi ska se klart på en film vi började på förra veckan och sen så ska vi väl kika lite på körslaget och äta godis. Mysigt, med hemmakväll.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag sorterar alla de bilder vi har tagit idag. Hunnit med mycket faktiskt!

Kramar

Todays'







 


Det var ett sånt sjukt bra köp med jackan.
Är otroligt nöjd!

(Tack för eran hjälp om den andra jackan. Men fell in love med den här!)

waiting for the coming, to be the life of mine





Elin
By
Me

let the sun shine upon you















Elin
by
me

Nikon D3100

The sun is sunny

Sticker ut för en photoshoot med min lillasyster. Härliga fina väder gör en sugen!
Önska oss lycka till så får ni se dom sen när vi är klara!
Puss sålänge<3

Dagens WANT



Var finns jacka/kappa med stor huva?
Skulle vara till stor hjälp!<3

PUSS

En liten uppdatering



Nu åker jag, Anna och Elin strax till donken och sen ska vi åka och shoppa på bromma blocks. Har lite pengar att shoppa för och tänkte köpa en fin skinjacka nu till våren. Fast helst skulle jag vilja ha en jacka med stor luva/krage.

Aja, chacha!

Tonights outift



Kofta - H&M
Jeanstights - SALT
Body - Monki

Tack Karro. Älskar bodyn<33

Right here Right now



Okej, nu börjar det faktiskt bli tråkigt... Mina sidvisningar liksom spurtar iväg av sig själva. Är uppe i 400 nu.. Du din lilla stalker ssom sitter och nördklickar får gärna sluta nu. Tack så mycket!

Sitter och gör faktiskt ingenting. Vill att det ska bli kväll snart:) Och så vill jag att ni ska gilla min blogg på facebook:) Hehhe... Menmen. är välldigt trött och så, som vanligt alttså. Kan ni inte ge mig lite bloggtips?

Kram

Fel på blogg.se?




Det måste blivit något fel på blogg.se där!
Gick in på min statistik för typ tio min sen och den var som vanligt jätte dålig och jag hade cirka 30 unika och 50 sidvisningar. Sen, nu gick jag in och den hade ändrats till 300...!!!!!

Det är nåt wierd.....men rekord dårå:))

 

Let the party begin



Ikväll blir det mys med betty. Det var så länge sen! Fast det säger jag alltid, men det känns ju så!
Vi ska äta gott kött med sås och titta på TV med goda snacks. Det kommer bli asmysigt.

Let the party begin

Just you

Hoppar på spårvagnen nu. Hade jätteroligt på dansen igår. Men lektion gick assnabbt:( körde rondat flickis salto vilket var kul. Men jag vågade lixom inte ta ut den eftersomvi hadr förkorta mattor och en vägg bakom...leskit. Idag är det fredag och jag och betty ska hitta på något. Det ska bli skitkul!<3 vilket påminner mig om att jag måste messa henne. Så...kram sålänge<3

Mobilblogg = no pics

Äntligen nerbäddad i sängen! Härlig sömn nu!(hoppas jag) så skriver jag more imorn. Guva skönt! Freedagsmyyys!! Puss och hörs<33

Be beautiful inside



Nepp, nu ropar pappa och känner att jag inte kan sitta här och såsa! Nu blir det upp och ner som gäller!
Kommer inte på nåt mer att säga:3 Kramar 


jag kommer

 
sötnosar


Om en halvtimme sticker jag på dans. Snälla pappa skjutsar mig och pappa ut till jackobsberg. Skulle aldrig våga åka pendeltåg nu när det är så himmla mörk! Eller gå igenom skogen där borta... Scary.

Har precis fixat en frågestund. Tänkte ha den till på söndag då jag besvarar alla era fina frågor! Men ni måste ju komentera för annars har jag inget att svara på. Kom till inlägget här ---->
"Frågestund"

Kram

everything goes down


Hej på er. Är jättetrött idag och vi har freestyle ikväll, seent. Från åtta till halv tio. SURT. Jag har tittat på sista deltävlingen av Project Runway. Det var asbra. Nu sitter jag och stirrar in i datorn som vanligt, ooch snart kommer det tre jobbiga barn hem hit. Dom kommer förstöra min fina ro. Haha*

Kram

Jag är bäst (elr inte) ;)

Sorry för dålig uppdatering igår :3 jaja, annars tycker jag att jag har skött mig bra;) haha. Det var en rolig träning igår kväll men jag var helt slut när jag kom hem. Gjorde mig lite illa i foten när jag klantigt ramlade. Mitt fel;) Igår mätte vi även splitt och spagat. Förra gången: Höger spagat: 2 cm. Vänster spagat: 5 cm. Splitt: 6,5. Nu: Höger spagat: 0 cm. Waaaaa!! JAG ÄR BÄST Vänster spagat: 10 cm. Piinsamt;) splitt: 7 cm. Surt:/ Menmen, är supernöjd!! Och nu ska jag fan hålla 0 i höger! Bara det jag ville säga! Ha en bra dag, puss<3

Dansen


sticker till dansen<3


Burn



Jag har tittat på Project Runway. Det var inte det bästa programet idag liksom...hehe. Det är roligast på fashion week'en ;)
Idag hade vi det stooora provet! Leeskiit. Men det gick bra och jag hoppas inte på nåt slarvfel. Gah*
Ikväll ska vi ha dans. Vill verkligen ha hiphop idag igen! Sååå kul igår! Menmen...disco kanske är kul. ;)

Kram sålänge

why do you care?


Hemma från dansen nu. Blev som jag ville! Först en timmes bra coaching. Sen en lektion med lite modern hiphop, till låten Photographs. Den var bra den dansen. Och jag spelar kille. Haha...
Nu ska jag snabbduscha(duchar imorn ist) och sen sovaa. Kommer bli skönt.

Kramkram!



Edit. till den dumma personen som komenterar. Tack så mycket för att du tar dig tid och komenterar! ¨Då måste ändå min blogg vara så intressant så att du bryr dig! Nu blev jag glad!<33

( Tack till er andra. )

Svar på Otrevligt tal

Anonym om Inte alls:

gaaaassh va jobbig du e! palla..


Svar: Håll dina otrevliga komentarer borta från mig. Du får gärna tänka så. Det stör mig inte! Men att ta sin tid och skriva ner det. Då är det bara för att sabba. Och det är fan onödigt.
Anonym? Modigt! Då kan du inte stå för det du säger eller? Du, jag kan spåra ditt IP....Host host*

Inte alls



See den fina bloglovin ikonen som jag har lagt upp:) Tryck på den och du kan lättare se mina uppdateringar!


Dagen har varit bra. Började tidigt och lsutade tidigt:) Andledningen för att jag inte har bloggat är för att jag tittat på top Model och ätit mellis. Hade lixom ingen lust att blogga. Menmen, allt för er ;)
Ikväll är det dans och jag hoppas att johan har blivit frisk! Även om jag inte känner för att dansa hiphop...


Kram


Such beauty



Willow Smith - 21 Century Girl

Love in life

Här kommer lite bilder ifrån min och Isas lekstund med kameran.


Foto på Isa
Av mig



Foto på Isa
Av  mig



Foto på Isa
Av mig



Foto på mig
Av Isa



Foto på mig
Av Isa






Did you forget everything?



Nu har jag kommit hem och ska plugga strax. Ska träna till SO-provet på Asien och min fördjupningsuppgift om Japan. Ska rita en manga(som jag är så häär bra på)...Haha. Den får bli som den blir.
Innan vädret blir tråkigt igen hade jag tänkt att gå ut och promenera med min finfina kamera. Men vi får väl se. Man kan säga att jag är lite lat av mig.

Hare Bra


Shiiiet!



Ååå! Jag trodde det var en helt vanlig dag utan något grejs. Men så var det schemabrytande dag! Vilket betyder att vi hade sovmorgon....PRUUTT -.- Så nu sitter jag här och bloggar istället. Men det är väl rätt okej det också? Idag ska jag öva ihjäl mig på Alla länder och Huvudstäder i Asien. Det är pisssvårt. Så bloggning hoppas jag inte att det blir mycket av ikväll.

Imorgon är en annan dag

Ny design, nya rekord! Idag i antal sidvisningar! Roligtroligt<3 Om ni läser min blogg får ni gärna lägga till mig på blogglovin. Skulle vara superkul att veta hur många som följer den på riktigt! (Såklart tack till alla ni som slänger in en titt då och då också.) pussar till alla! Nemen usch vilket "smörigt" inlägg det här blev då. Sånna gillar vi inte! Så nu går jag och lägger mig. God natt.

Dans

Sticker till dansen nu.
Hoppas ni klarar er!
<3


För dig, endast



NY DESIGN!
Otroligt stolt över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle klara att göra en egen header.
(Förra gjord av Elin)
Jaja, vad tycker ni om den?
Jag tycker det känns frächt med lite nytt!

Puss & Kram

Jag lever det underbara



Modell* Isa

Foto: Jag

Popular...

Det har varit en fantastisk kväll med sång och glädje! Svenska folket hade två att välja emellan. Och dom valde fel! Buu, vi skämmmms!! Nu sitter vi i taxi påväg hem och det ska bli skönt att lägga sig i sängen. Dö alla som röstade på Eric. Va bara det jag ville säga! Puss<3

Mot globen


Nu blire melodifestivalen som gäller. PÅ PLATS!
Hare jättebra och vad ni än gör: Rösta INTE på Eric Saade

PUSSAR!!<3


Svar På tal

Komentar: Matilda Linderoth <3 om Maybe in a dream:

Aw vilken underbar bild! Älskar den!<3


Svar: Naw tack underbara<33


Maybe in a dream



Nu har mina bilder laddats över och tekniska jag sitter och meckar med ett redigerar-program.
Det går JÄTTE bra!
Liten uppdatering om vad jag gör. Om ni bryr er ;)

Kram


Your life Your choice

Vi åkte till stan och handlade lite. Sen åt vi gott på Stureplan och nu är vi hemma!
Köpt idag:

• OnePiece till elin. Vit teddy :)

• Sladd och minneskortsgrejsimojs till min kamera! (bilderna håller på att laddas över...Håll ut!)

• Present till Elins kompis - KramHuvud från StockHome :)

Kram


Outfit

Slänger in två bilder på min look today. Hope you like it.




Jeans - JC
Oversize magtröja - H&M



Concealer Camouflage Crayon 
Lumene Touch of Radiance Highlighter
Maybelline New York 100 % black mascara
Natural Life lip care
Läppstift


Kram sålänge


Är allt bara påhittat?

Godnatt. Blev inte så mycket bloggning ikväll, även om jag var ledig... Menmen. Jag har tittat på Let's Dance och Parlamentet och nu ska jag sova som en prinsessa<3
Ha en fortsatt bra kväll! Jag ska soovvaa....<3

Varför leva när man ändå ska dö ?

ÅÅ! Det är fredag. Härliga fredag<3 Har varit på finfint kalas hemma hos Isa för hennes farmor. GRATTIS! Haha Det var iallafall kul, sen var det ju en kort skoldag idag, superskönt. Men vilket väder!? LOVE IT :) Fast det e fortfarande kallt...så jag sprang upp och satte på mig myskläder efter att jag hade gått från spårvagnen hem. Burr.


Kram  .

Swing it

Sitter utanför klassrummet och lyssnar på musik. Idag är det freeeedag! Känner mig glad. Ikväll ska jag bra vara hemma med family och titta på let's dance. Skönt att vara hemma! Man kan säga att det var ett tag sen nu... Stackars Isa ska åka iväg och tävla. (Fast så säger jag nogg bara för att jag är lite avundsjuk...) Pussar! Lektionen börjar

Sticker<3

Hörs sen! Måste sticka till dansen nu. Pussar<3


Soo Cute!

Kommit hem från skolan nu. Det snöar!! Blä, tummen ner för det. När jag gick från spårvagnen så såg jag en svart labrador vandra omkring helt ensam utanför vårt hus. Haha, så om ni saknar en fin hund..! ;)'
Ikväll är det freestyle med sofia. Orkar verkligen inte. Vill bara lägga mig och typ sova;) Hehe...Men det blir alltid roligare när man väl är det.



Hittad på www.mittlivminamisstag.bloggplatsen.se <3


Chaû sålänge<3

In your dreams.

GodnattGodnatt. Ha det bra<33


I just need to be a little crazy

Hej hopp<3 Lyssnar på Avrils "nya" album Goodbye Lullaby. Det är helt okej faktiskt. Har inte lyssnat på henne på år asså... Men jaja, jag är då beroende av ny musik. Så ge mig ett MUSIKTIPS!
Min gammla sköna favoritlåt är Laughting With med Regina Spektor.

Okej så här sitter jag och lyssnar på musik och ska precis svara på ett mejl som jag fått från en tjej i China! Jag har alltså blivit medlem på en sida som man kan få brevvänner i andra länder. Mysigt tycker jag;) Och så får man ju samtidigt träna på sin urdåliga engelska! ---> länk 
Idag fick vi tillbaka våra Engelska Diagnoser. Men såklart så har vår underbara lärare inte orkat rätta dom själv! Som vanligt. Så våran lektion gick åt att göra det då... Vi hade även gympa,musik och andra tråkiga ämnen.
Efter musiken övade jag, Martina och Signe på vårt lilla nummer till Soareen. Det ska bli kul och läskigt... Men jag hoppas att nån kan filma så att jag kan lägga upp den på bloggen sen.

Det var det jag hade på hjärtat just nu.
Chaûû ♥


Vem Vet

Då var det dags för sovning. Hoppas livet fortsätter imorgon. Isåfall, Hörs vi<3

Internationella Kvinnodagen

Kommer verkligen inte på något roligt att skriva. Känner mig tråkig idag. Haha. Har det hänt något kul för er? För mig var det som vanligt. Upp för att kämpa sig till skolan. Suck ;)
Ikväll är det dans som vanligt igen. Det var ett tag sedan:) Och jag längtar lite. Även om jag känner att jag gillar att ha ledigt...



Idag

Jag är så pluggsugen nu...
Så jag kommer inte skriva något fint stort inlägg just nu. Första skoldagen var okej. Martina hade med sig en kompis som tittade på. Hon var jättesnäll:) Vi hade typ gympa,musik och bild, och sen vare svenska och SO också. Men det var bara smålektioner.

Ikväll är pappa bortrest så att jag, Anna och Elin ska se på film. Muusigt.



Jag just nu

PUSS

Leaving Home ...

Ska sova nu. Imorgon är det skola igen. känns ju halvkul. Kan nog ta en vecka lov till om det är okej? Eller nej, det var inte en fråga.
Jag stannar hemma!



Slänger in en jättefin* bild från miami med min bästa kompis :)




Svar på komentar

anonym om Bilder från sportlov:

Ser ut som om ni hade ett underbart lov!


Svar:

Ja du! Vi hade det underbart, härligt, roligt och allt man kan tänka sig!
Fast...inte sån tur med vädret ;)




Bilder från sportlov



+

+
Vet jag är sååå fin..



Bekymmrad ?



När det var dåligt väder åkte vi på utflykt till Tännforsen.


Vi var också inne i en finfin igloooo.





Istappar bakom forsen.





puss


. why now .

Här är det vinter. Med kraftiga vindar, slaskigt snöfall och grå himmel.
När jag kommer hem så ska jag dra till stranden och bada. Ta med mig vattenmelon och ett gäng kompisar. Sen på kvällen blir det grillning ute med kött och bearnaisesås. Och en mysig sen väll på terrassen att bara prata i den ljuma kvällsbrisen.

För det är väl sommar hemma ?


Åre

Ligger i sängen med mobilen. Isa sover och klockan ringer om fem minuter;) fråga mig inte hur jag kunde vakna?! Igår var en jättehärlig dag! Vi hade såå kul i backen och vi lekte med liften i ullådalen x) Haha, jag hoppade på en ankarlift och hon den bakom. Sen när vi kom till plan mark hoppade jag av min och så kom isa och hämtade upp mig med sin....;) Japp, så kul har vi haft. Vad har ni gjort??:)

RSS 2.0